boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 13, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Februarie 13, 2019 Cand aud asta cu “studenta la medicina” ma lasa rece , numa’ studente la medicina in Bucuresti. https://www.google.com/amp/s/m.antena3.ro/amp/studente-la-medicina-din-bucuresti-isi-vand-trupul-pe-bani-piata-de-femei-din-capitala-raiul-505368.html
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 13, 2019 https://www.google.com/amp/s/m.antena3.ro/amp/studente-la-medicina-din-bucuresti-isi-vand-trupul-pe-bani-piata-de-femei-din-capitala-raiul-505368.htmlInca mai crezi in Mos Craciun?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 13, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Februarie 13, 2019 Inca mai crezi in Mos Craciun? logic ca e vrajeala faptul ca aia din reportajul italienilor era studenta la medicina, insa de-a lungul anilor chiar am intalnit 2 cazuri reale.
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 13, 2019 Tu chiar il crezi ca a facut asa ceva? E praf și pulbere topicu asta că majoritatea deschise de nebunu asta de Boby. Rezumatul recenziei lui Boby e simplu: AM FOST SI N.AM RAMAS! Inca nu v-ati convins ce face face asta prin toate cuibarele de prostituate ?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 13, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 13, 2019 Inca nu v-ati convins ce face face asta prin toate cuibarele de prostituate ?noi da, sper si altii sa se lamureasca de credibilitatea lui
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 13, 2019 noi da, sper si altii sa se lamureasca de credibilitatea lui Il stiu deja , multi , e var-su lu' clatitar :)
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 baaa asta e denis sub acoperire mase imprumuta de bani de la baietii din cartier si de aia nu poate sa ramana sa si futa.. doar vizionarivai pula lui
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 13, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 13, 2019 baaa asta e denis sub acoperire mase imprumuta de bani de la baietii din cartier si de aia nu poate sa ramana sa si futa.. doar vizionarivai pula luinope, e echivalentul mirositor al lui imparior, denis sau cum il mai chema pe tristul ala
sens Reputație: 479 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 13, 2019 In anunt apare mail ul “[email protected]”, dansul este tot de la Medicina??
evantai Reputație: 1823 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Nu prea cred ca vine italianul pt sex la noi, au și ei fete la 20, 30 sau 50+ euro chiar bune, deci foarte aproape de ce avem și noi. Oricum avem salarii de rahat și preturi mari chiar si la tarfe, unul cu minim pe economie nu cred ca visează sa meargă la fete pe când italianul, germanul sau englezul își permit câteva vizite bune pe lună. Îmi povestea o fata (ce a lucrat în Germania la bordeiuri) și spunea ca prin 2017 futeai super fete pe 50E / fin și în condițiile în care vedeai și știai dinainte exact ce futai sau ce servicii. ... din auzite de la cate un amic 1
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 nope, e echivalentul mirositor al lui imparior, denis sau cum il mai chema pe tristul alaCred ca a murit de foame pana la urma saracul copil
dl_geo Reputație: 712 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Până la urmă e reală sau nu ? :) Am sunat de câteva ori și fie era telefonul închis, fie nu răspundea.
easyriderbucuresti Reputație: 148 Postat Februarie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2019 Evantai 50e e un numar 15 minute basic...la ceva stabil si ok...ca asa la sosea futi strambe de.50 de.lei pe.30.euro
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum