grizonatm Reputație: 5 Postat August 28, 2019 Oras:In delegație Oras:In delegație Postat August 28, 2019 M-am vazut de doua ori cu Dana in decurs de cateva luni. E foarte ok ca si servicii si atitudine. Am solicitat masaj la hotel dar odata ajunsa am negociat pt o sex oral cu finalizare orala. Locatie : hotelOral : 10 o inghite pana la cotor + CIMNormal : nu am fost interesatFizic : o femeie normala O sa reapelez la ea cand am drum in BM.
rococo Reputație: 22 Postat August 29, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat August 29, 2019 @grizonatm Ne dai mai multe detalii?
grizonatm Reputație: 5 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In delegație Oras:In delegație Postat Septembrie 2, 2019 @grizonatm Ne dai mai multe detalii?am uitat halatul : 100 lei
andreicluj85 Reputație: 167 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 4, 2019 Miercuri am si eu drum la Baia-Mare Si as fi interesat de un asemenea masaj . Sper sa fie disponibilă doamna !
falafel Reputație: 136 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 Va salut, săptămâna trecută am apelat la serviciile doamnei, era sa uit sa scriu aici. Asa cum s-a mai spus aici, face un oral foarte foarte bun, umed, deep, CIM, lins, tot ce îți poți dori de la un oral calumea. În schimb, ca aspect nu e deloc pe placul meu. Are un defect de vedere și unul **spam editat** locomotor, sincer am avut un sentiment ciudat, pe de o parte ma bucuram de oralul bun, pe de alta parte... Nah... Înțelegeți voi :-) Masajul slăbuț, doamna e amabila, punctuala. Eu am fost, nu mai merg, dar nu pot sa zic sa nu mergeți, oralul e chiar ok. 2
catalin43 Reputație: 152 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Septembrie 20, 2019 acum are locatie sau nu?
falafel Reputație: 136 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 acum are locatie sau nu? Nu are locație, m-am exprimat greșit cu "am fost", am chemat trebuia sa spun :-)
crawden Reputație: 117 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Postat Octombrie 9, 2019 M-am vazut de doua ori cu Dana in decurs de cateva luni. E foarte ok ca si servicii si atitudine. Am solicitat masaj la hotel dar odata ajunsa am negociat pt o sex oral cu finalizare orala. Locatie : hotelOral : 10 o inghite pana la cotor + CIMNormal : nu am fost interesatFizic : o femeie normala O sa reapelez la ea cand am drum in BM.Salut! O întrebare cam aiurea, dar as vrea să-mi spui/recomanda daca poți hotelul unde ai fost cazat? Ajung și eu în zona și aș avea nevoie de recomandare pentru cazare buna la preț decent. Mulțumesc anticipat ție, dar și altor colegi pentru sugestii?
angelanddevil Reputație: 8 Postat Octombrie 15, 2019 Oras:Bai Mare Oras:Bai Mare Postat Octombrie 15, 2019 Salut, as avea marea rugăminte ca un admin sa șteargă aceasta postare (nu doar sa blocheze topicul). Am vorbit cu Dana și e foarte indignată despre tot ce se scrie aici despre ea. Din păcate nu are cont și nu dorește să își facă. (Pentru a vedea autenticitatea acestei afirmații pot trimite adminului captură de pe WhatsApp cu conversația cu Dana). Cred că i-a fost violata destul intimitatea și viața personală. Chiar daca face tot ce spuneți voi mi se pare lipsa de respect. Dacă ea e sau vrea sa fie discreta ați fi putut fi și voi și să existe o politică de confidențialitate. Din ce am înțeles asupra persoanei care a filmat a fost depusă plângere la poliție. O zi frumoasă tuturor
mustaciosul 77 Reputație: 381 Postat Octombrie 15, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Octombrie 15, 2019 Pe bune,nici eu nu inteleg care-i faza sa postam aici despre cineva care nici macar habar nu are ca e personajul principal! Destul de rau ca ne consideram "barbati" ca putem fute,dam muie,postam cu drag si faima ca o fi, o pati,fara acordul persoanei in cauza...
orazie Reputație: 6 Postat Decembrie 21, 2019 Postat Decembrie 21, 2019 Buna ziua Ati mai fost careva la Dana in ultima vreme?
sefu_lor Reputație: 14 Postat Ianuarie 23, 2020 Postat Ianuarie 23, 2020 Cică s-a lăsat de supt, scuze de meserie, de făcut masaje asa umbla vorba!
sefu_lor Reputație: 14 Postat Aprilie 21, 2020 Postat Aprilie 21, 2020 Oare mai prestează Dana, ca mi dor sa i-o dau la supt sa o ia toată pana la rădăcină?!
raulachim Reputație: 5 Postat Aprilie 22, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Aprilie 22, 2020 Nu mai presteaza.inainte de pandemie am incercat eu sa o contactez dar nu mai presteaza.a gasit ceva martalog care are facebook impreuna cu ea si nu o lasa.am vorbit cu el/ea pe fb si zicea ca o fac in 3 dar numai cu o persoana de sex feminin.
sefu_lor Reputație: 14 Postat Aprilie 22, 2020 Postat Aprilie 22, 2020 Dă-mi si mie te rog adresa de Facebook! Înseamnă că știi cum o suge dacă ai încercat sa te mai întâlnești cu ea, alta care o suge ceva de genu lui Dana nu știi?
raulachim Reputație: 5 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Aprilie 27, 2020 Dă-mi si mie te rog adresa de Facebook! Înseamnă că știi cum o suge dacă ai încercat sa te mai întâlnești cu ea, alta care o suge ceva de genu lui Dana nu știi? am pus link dar a sters cineva postul.daca vrei scrie-mi la [email protected]
cocomm Reputație: 3 Postat Aprilie 27, 2020 Postat Aprilie 27, 2020 M-am vazut de cateva ori cu ea, inainte sa devina cunoscuta. FAce anallingus si oral, bune ambele. Acum s-a smecherit, a zis ca vrea 300 de lei :)) Inainte daca ii dadeai 100 era super multumita. Are pretentii deja desi arata destul de rau ca fizic. Eu nu o mai caut, am terminat. 1
sefu_lor Reputație: 14 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 am pus link dar a sters cineva postul.daca vrei scrie-mi la [email protected]Eu am un cont fals pe Facebook Marcel Cornel e ușor de recunoscut la poza una care suge, dacă vrei scrie-mi acolo îți pot da niște Facebook-uri de curve în schimb!
raulachim Reputație: 5 Postat Mai 11, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 11, 2020 Eu am un cont fals pe Facebook Marcel Cornel e ușor de recunoscut la poza una care suge, dacă vrei scrie-mi acolo îți pot da niște Facebook-uri de curve în schimb! Nu te gasesc da un link pe mail sau da-mi un mail.Chiar as dorii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum