Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 167 cu tocuri sau fara? Ca ziceau unii ca esti pe la 155 de fapt...
codered Reputație: 3190 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 19, 2019 Nu e numai asta. Promite FK in servicii, dar din cate stiu eu nimeni nu a primit FK veritabil de la ea. Am trimis si un prieten, NO FK. 4
bella97 Reputație: 10999 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Nu e numai asta. Promite FK in servicii, dar din cate stiu eu nimeni nu a primit FK veritabil de la ea. Am trimis si un prieten, NO FK. french kiss in functie de igiena orală:*
scorpionezu Reputație: 171 Postat Februarie 19, 2019 Oras:B. Oras:B. Postat Februarie 19, 2019 Nu e numai asta. Promite FK in servicii, dar din cate stiu eu nimeni nu a primit FK veritabil de la ea. Am trimis si un prieten, NO FK.Mai rau e ca refuza si pozitii, si nu neaparat unele iesite din comun. Vad ca s-a si acoperit in prezentare ("diferite fantezii si poziții pe care le discutam doar la fata locului"), Chiar si dupa schimbarea de pret as fi revizitat-o daca nu as fi riscat sa mi se spuna : "pozitia asta nu", 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Nu are ce cauta pe sectiunea asta alaturi de alexa, karinaa sau ingrid, de exemplu pt ca induce in eroare posibilii clienti. Nu comentez pretul.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22917 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 19, 2019 Bella,nu cred ca se pune problema de igiena orala in cazul confratelui Codered. Oricum tu nu oferi un FK veritabil nici cu o igiena orala impecabila. Sigur , este normal sa selectezi cui anume oferi acest serviciu, insa daca tot te-ai hotărât sa-l oferi , atunci corect ar fi sa-l oferi necondiționat. Inca odata retine : cui consideri tu ca este in regula. 6
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 cu parere de rau Bella, cand am fost la tine nu ofereai FK, motiv pentru care nu am mai revenit din cauza unui GFE ffff slabut, feedbackul exista, e la locul lui ! Nu e vorba ca acum iti fac reclama negativa, zic strict realitatea din teren pentru ca oamenii sa fie informati corect ! Acesta este rolul acestui forum ! 7
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 cu parere de rau Bella, cand am fost la tine nu ofereai FK, motiv pentru care nu am mai revenit din cauza unui GFE ffff slabut, feedbackul exista, e la locul lui ! Nu e vorba ca acum iti fac reclama negativa, zic strict realitatea din teren pentru ca oamenii sa fie informati corect ! Acesta este rolul acestui forum ! Și recenzia unde e? Să te credem pe cuvânt? Sau ți-e teamă că-ți eclipsează protejatele? 3 4
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Și recenzia unde e? Să te credem pe cuvânt? Sau ți-e teamă că-ți eclipsează protejatele?e la locul ei **spam editat**, ia intreaba-ma ceva despre Bella, dar vad ca tu ai interes sa strici topicul fetei ! 4
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 ce protejate ? :thinking 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 e la locul ei **spam editat**, ia intreaba-ma ceva despre Bella, dar vad ca tu ai interes sa strici topicul fetei !Ca de obicei, ești prost, **spam editat**!ce protejate ? :thinkingȘtii tu, apărător de proxeneți ce ești! 2 3
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Ca de obicei, ești prost, **spam editat**!Știi tu, apărător de proxeneți ce ești! zi baleno ucigasa, ce vrei sa afli despre Bella ?!?! ca eu fut, nu laba mentala ce faci tu pe tot forumul. Iti dau un detaliu important, eu am futut in 2 luni cand n-ai futut tu toata viata la desene animate !!! 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 zi baleno ucigasa, ce vrei sa afli despre Bella ?!?! ca eu fut, nu laba mentala ce faci tu pe tot forumul. Iti dau un detaliu important, eu am futut in 2 luni cand n-ai futut tu toata viata la desene animate !!! chelia picon.jpgRatatule, tu nu ai bani nici să te caci, da-te-n Marea Moartă, de flaușat! 3 3
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Bella,nu cred ca se pune problema de igiena orala in cazul confratelui Codered. Oricum tu nu oferi un FK veritabil nici cu o igiena orala impecabila.Sigur , este normal sa selectezi cui anume oferi acest serviciu, insa daca tot te-ai hotărât sa-l oferi , atunci corect ar fi sa-l oferi necondiționat. Inca odata retine : cui consideri tu ca este in regula.vezi ma boss, ce urat face pecoaie ?!?! din cauza lui nu mai scrie nimeni pe forum, fute si tace, sa ii multumesti pentru acest merit ! 7
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 ai de pula mea de sarac ce esti, nici nu stii ce bunaciuni am futut azi, stai linistit coaie, da o laba agresiva la ciotul ala de 8cm citind recenziile altora, **spam editat** ! 6
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 vezi ma boss, ce urat face pecoaie ?!?! din cauza lui nu mai scrie nimeni pe forum, fute si tace, sa ii multumesti pentru acest merit !Ce legătură are, boule, cu ce spune el?Ai umplut și ai împuțit secțiunea asta, ratatule! Mai ieși în Marea Moartă, de papagal electrocutat! 3 3
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Ce legătură are, boule, cu ce spune el?Ai umplut și ai împuțit secțiunea asta, ratatule! Mai ieși în Marea Moartă, de papagal electrocutat! labagiule, din cauza ta lumea alege sa nu mai scrie pe forum, taci in pula mea balena ucigasa. Vrei sa iti dau exemple de cativa recenzori care au renuntat sa mai scrie din cauza ta si a altora ?!?!? ba labagiule, ai meritul ca ai distrus acest forum, **spam editat**ul naibii 7
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 ai de pula mea de sarac ce esti, nici nu stii ce bunaciuni am futut azi, stai linistit coaie, da o laba agresiva la ciotul ala de 8cm citind recenziile altora, **spam editat** !Ai futut picioare-n gard, sărăcie! Marș la tomberon, aurolacule și nu mai împuți forumul!Executarea! 3 3
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 vezi ultimele zeci...defapt sute de postari unde te iei cu gura in pulile noastre, ai uitat ca faceai misto de recenzia lui Danel dupa ce Ray.donovan a facut o aroganta cu privire la tine ?!?! Ataci si musti pe cine nu trebuie ca o pizda basinoasa, de asta lumea nu mai scrie nimic pe forum, din cauza unui tampit ca tine fara ocupatie 8
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 tu si asa nu futi, ca nu ai bani si nici material, ai avut mereu boala pe tineretul cu sange in pula care au contribuit cu informatii de valoare la acest forum. Ai ales sa te inhaitezi cu psihopatii si prostii acestui forum: xoxo, dolores, depresivul si ce mortii vostrii mai erau si din cauza asta a ajuns forumul ce a ajuns, o cocina. Asumati meritul asta sfectodoctule, deontologule, ai stricat sute de topice cu mirosul tau de hoit, glume de santier 7
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 labagiule, din cauza ta lumea alege sa nu mai scrie pe forum, taci in pula mea balena ucigasa. Vrei sa iti dau exemple de cativa recenzori care au renuntat sa mai scris din cauza ta si a altora ?!?!? ba labagiule, ai meritul ca ai distrus acest forum, **spam editat**ul naibiiTaie-ți venele, prostule, că s-a futut forumul! Dacă nu mai fac recenzii niște lingăi, e foarte bine: nu mai sunt induși în eroare ceilalți. La fel și cei ce făceau recenzii denigratoare și la fel de mincinoase!De fapt, forumul a fost făcut praf de tine și de ceilalți câțiva distruși, cu multe clone, puși pe scandal, de pești și de apărătorii lor. Ești de o mare ipocrizie și un jeg uman, care merită să fie călcat în picioare și pișat în cur. 4 3
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Taie-ți venele, prostule, că s-a futut forumul! Dacă nu mai fac recenzii niște lingăi, e foarte bine: nu mai sunt induși în eroare ceilalți. La fel și cei ce făceau recenzii denigratoare și la fel de mincinoase!De fapt, forumul a fost făcut praf de tine și de ceilalți câțiva distruși, cu multe clone, puși pe scandal, de pești și de apărătorii lor. Ești de o mare ipocrizie și un jeg uman, care merită să fie călcat în picioare și pișat în cur. exact ce ziceam, confirmi spusele mele !!! Din cauza ta si a altor dezaxati nu mai scrie lumea pe forum, bomba biologica ce esti. Q.E.D. 6
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 esti si vei ramane cancerul acestui forum, o infectie fara scapare care a ales sa isi traiasca ultimii ani din viata pe acest forum, macar daca ai fi adus un aport pozitiv acestui forum, in schimb ai ales sa il distrugi si sa faci rau intregii comunitati !!! STERGE-TE **spam editat**ULE !!! 6
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 vezi ultimele zeci...defapt sute de postari unde te iei cu gura in pulile noastre, ai uitat ca faceai misto de recenzia lui Danel dupa ce Ray.donovan a facut o aroganta cu privire la tine ?!?! Ataci si musti pe cine nu trebuie ca o pizda basinoasa, de asta lumea nu mai scrie nimic pe forum, din cauza unui tampit ca tine fara ocupatie Lingerismele alea sunt recenzii corecte, după tine? Hai să-i lăsăm pe lingăi să inducă în eroare și să nu-i taxăm! Btw...recenziile tale unde sunt?tu si asa nu futi, ca nu ai bani si nici material, ai avut mereu boala pe tineretul cu sange in pula care au contribuit cu informatii de valoare la acest forum. Ai ales sa te inhaitezi cu psihopatii si prostii acestui forum: xoxo, dolores, depresivul si ce mortii vostrii mai erau si din cauza asta a ajuns forumul ce a ajuns, o cocina. Asumati meritul asta sfectodoctule, deontologule, ai stricat sute de topice cu mirosul tau de hoit, glume de santierProstule, am tot ce-mi trebuie, nu-ți face griji! De fapt, tu te-ai înhăitat cu niște lingăi, cu niște pomanagii, care distorsionează grav adevărul cu "recenziile" și postările lor leșinoase! După tine, recenzii de genul "odă curvei iubite" sunt informații de valoare, trepanatule? Hai, spune! Cocină a ajuns datorită vouă, cei câțiva distruși! Tu vorbești de cocină, tu care injuri ca un birjar în fiecare zi? Nu ți-e rușine, porcule? P.S. Mă face sfertodoct, un semianalfabet! Recitește-ți postările de mai sus și dă-ți singur șuturi în cur, apoi, du-te la școală! Chiar nu realizezi cât de penibil ești? 3 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 exact ce ziceam, confirmi spusele mele !!! Din cauza ta si a altor dezaxati nu mai scrie lumea pe forum, bomba biologica ce esti. [/size Q.E.D.esti si vei ramane cancerul acestui forum, o infectie fara scapare care a ales sa isi traiasca ultimii ani din viata pe acest forum, macar daca ai fi adus un aport pozitiv acestui forum, in schimb ai ales sa il distrugi si sa faci rau intregii comunitati !!! STERGE-TE **spam editat**ULE !!!Când îți spun că ești prost pungă! Eutanasiază-te! 4 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum