Sari la conținut

Bruneta senzuală de lux 0721726690 21 ani

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Asteptam recenziile celor care au dat 450, sa ne spuna raportul prestatie/pret :)

• Like 3
Postat

Buna dragilor numele meu este Bella , am 21 de ani sunt o brunetă senzuală expertă în arta de a seduce. Corpul slim,par lung saten, 1m 67,sani cupa C naturali fermi,piele fina si catifelată usor bronzata la solar. Sunt discretă, ingrijita , educată cu o igienă impecabilă.

Serviciile mele sunt:

-sex oral protejat sau neprotejat in functie de igienă

-sex normal doar protejat

-masaj de relaxare, erotic 

-Cof, Cob,Cim

-diferite fantezii si poziții pe care le discutam doar la fata locului

-roleplay

-dominare soft 

-gfe, french kiss(in functie de igiena)

Sunt o persoana bine educată, serioasă, dulce și lipicioasa . Ma adresez doar domnilor seriosi si educați.

Cadoul : 

- 250 30 min

-450 60 min 

Va astept sa petrecem clipe de neuitat împreună

Numar de telefon 0721726690

Disponibilă:*:*

Postat

1.67cm.. cam ceri mult pe cm patrat

1.67 pe tocuri. Are sub 1.60. Treaba ei. O aveam in vizor dar la 100 euro pe ora fut femei adevarate nu pitice. Hai noroc!

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

1.67 pe tocuri. Are sub 1.60. Treaba ei. O aveam in vizor dar la 100 euro pe ora fut femei adevarate nu pitice. Hai noroc!

Paule, facem programare la ea si ne ducem cu o ruleta dupa noi.Daca are fara tocuri macar 165 platesti tu si raman eu.Daca are sub 160 de cm, platesc eu si ramai tu.Te tine?

• Like 4
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Paule, facem programare la ea si ne ducem cu o ruleta dupa noi.Daca are fara tocuri macar 165 platesti tu si raman eu.Daca are sub 160 de cm, platesc eu si ramai tu.Te tine?

Mintea ta functioneaza altfel, ce legatura are acum "plateste te tu, raman eu, ruleta etc" .. ganditi, macar putin, inainte sa comentati

• Like 1
Postat

e un pariu tati, il provoc la un pariu.

sa il numim "hai sa vedem care masoara mai bine din ochi"

Postat

Nu stiam ca, mai nou, tarifele se stabilesc per cm sau kg.

Omul cat traieste invata :laugh2

• Like 1
Postat

Nu cred ca inaltimea ei e relevanta in stabilirea pretului :), poate doar daca ar fi de 1.50

Postat

Ai inteles foarte bine ideea din comentariul meu. Nu i vorba de un cm in plus sau in minus, ci de faptul ca pentru a cere 100 de euro trebuie totusi sa arati intr un fel. Iar la 1.60 sau 1.67... a, daca tu ai 1.70 da, e super femeie! Eu prefer totusi pe alea cu craci mai lungi... asa consider eu ca trebuie sa arate o femeie de 100 de euro pe ora. Inalta, craci, sani, buci. Daca mai si stie meserie e perfect. La astea mai mici... sigur or fi simpatice, or fi frumoase, ok, dar eu prefer totusi o femeie in ochii careia sa ma uit drept in fata, nu in jos. Grazie!

• Like 2
Postat

Si daca are intre 160 si 165?  :snap

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Si daca are intre 160 si 165? :snap

In ianuarie 2018 se prezenta ca avand 1.64. Azi zice ca are 1.67. O fi inca in crestere... 😀

• Like 2
Postat

Si daca are intre 160 si 165?  :snap

Intre 160 si 164 nu castiga nimeni, eu estimez ca are 165.la 165 cm castig. o femeie de 165, pe tocuri se duce in 175 cm, ceea ce este ok, departe de a fi pitica.

Vizitator alex_xx
Postat

Maya o mai fi pe acolo?

Vizitator franckblack
Postat

Cine e Maya?

• Oras:intr-un ocean de pizde
  • Oras:intr-un ocean de pizde
Postat

Cine e Maya?

Dupa ce mergi la Maya, nu mai vrei altceva!😉

Postat

era colega cu Maya, care se numea Eva studenta parca pe la inceput, o blonda bunicica. E totul sters despre ea

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Da, e altă Maya, aveau locația pe str.Bucur.

Mai e Maya care e colegă cu Samara.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...