poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Mi-aș bate trecutu-n cuie,Căci îmi bântuie prezentul,Chiar și atunci când nu ePotrivit momentul. Nu mi-am măsurat risipaDe a fi doar un vestigiu,Dar poate că nu merit clipa,Și nici vreun prestigiu. Ma dăruiesc unui trecut,Care n-a reușit decâtSa mă facă tot mai surdLa ce mi-ar fi plăcut s-aud. 4
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 19, 2019 E Dr. Partzaru, vesnica victima... Ești sigură ? Parcă ar fi alt stil ? 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Ești sigură ? Parcă ar fi alt stil ? A avut o perioada cand baga poezii cu impresia ca se pricepe... Se plangea de prea mult timp ca e "orfan" de printese... Vrea iubit, plm.Evita sa raspunda direct, din cate vezi, continua cu balivernele lui...La mine se leaga. Daca e altul care cauta mila, nu exclud.
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 19, 2019 A avut o perioada cand baga poezii cu impresia ca se pricepe... Se plangea de prea mult timp ca e "orfan" de printese... Vrea iubit, plm.Evita sa raspunda direct, din cate vezi, continua cu balivernele lui...La mine se leaga. Daca e altul care cauta mila, nu exclud. Lasă-l să continue și vom vedea. Deocamdată nu pare genul lui dr. Pârț .
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Lasă-l să continue și vom vedea. Deocamdată nu pare genul lui dr. Pârț . Il las, sa se descarce, dar nu stau sa-l tin de mana.
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Mi s-a făcut rău de tineȘi am vomitatResturi de amintiri.Acum iar mi-e foame de clipe,De trăiri.Dar o să mă mențin doar cu vise sănătoase,Două la amiazăȘi nimic după șase.O să slăbesc până la osDe tine și de trecut. Adio, greutate a sufletului! 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 " Am sa te iubesc până la sfârșitul lumii " Eu n-am să te mai caut niciodatăÎmi e teama de răsărituri și sfârșituri,E bine pentru amândoi și antologieSa rămânem suspendați in timp și poezieSa îmbrăcăm aerul înălțatelor zmeeȘi să ne aruncăm în gol, in epopee. 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 " Scriu fara sa vad....Peste tot unde nu va fi nimic, citește că te iubesc. " 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 " Scriu fara sa vad....Peste tot unde nu va fi nimic, citește că te iubesc. " Ia sa vezi cum traiesc unii, femeile sunt date pe vite, copiii mor de sida... Mi-as pula in vesnica victima! Tu nu stii ce este durerea! Ei mai si zambesc...
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 Lasă-l să continue și vom vedea. Deocamdată nu pare genul lui dr. Pârț .Ba cred că el e! Talent mediocru, același registru de tăiat venele, chiar și unele ticuri verbale/scrise. 1 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Un artist naiv, aduce a Sapanta Pentru alți naivi: am ritm si rima! :)
pansacola77 Reputație: 108 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 19, 2019 In loc de curvari, literati, in locul recenziilor, atelier literar. :) 2 10
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Un artist naiv, aduce a Sapanta Pentru alți naivi: am ritm si rima! :) Ai. Ai o singura postare de pe contul Partzarul pe ziua de azi, aici.
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Am zărit lumina pe pământ,Și m-am născut și euSa vad ce mai faceți. Sănătoși? Voinici?Cum o mai duceți cu fericirea? Mulțumesc, nu-mi răspundeți.Nu am timp de răspunsuri,Abia dacă am timp sa pun întrebări. Dar îmi place aici.E cald, e frumos,Și atâta lumină încâtCrește iarba. Iar fata aceea, iată,Se uită la mine cu sufletul...Nu, draga, nu te deranja sa ma iubești. O cafea neagră voi servi, totuși.Din mana ta.Îmi place că tu știi s-o faciAmara. 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 Un artist naiv, aduce a Sapanta Pentru alți naivi: am ritm si rima! :)De ce nu postezi de pe contul tău "consacrat"? 1 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Poate-s un motiv de ceartă.Poate de fericire,Dar mă comport de parcaTrăiesc în neștire.Poate într-o poezieSunt un laitmotiv de uraSau cum îți place ție,Unul de iubire pura.Poate-s o lacrimă uscataPe un obraz tanar,fragil,Sau o jucărie uitataPrin camera unui copil.Poate-s un vis neindeplinit,Trecut pe-o lista veche.Poate-s doar un nimic,Un nimic fara pereche... 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Ți-a obosit sufletul căutând în alțiiCeva să-i dea culoare.Devi tot mai receCând dai de toți ratațiiCare au impresiaCă sunt doar ei sub soare.Ți-au secat ochii de orice dor.Că nu-i nimeni sa ajungaAcolo unde iubiri nu mor.Aici,cine iubește, sa strângă! 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Îmi spunea mereuCă Cel Rău e in fiecare înjurăturăȘi-n fiecare gest ce instigă la ura.Iar Cel Bun e in orice rugăciuneȘi în toate cate-s bune.Păi bunico, ce bine că n-ai apucatSa vezi lumea, azi, că-i plină de drac.Și Ăla BunSe pare că n-are timp de toate,De noi.Rugăciuni se mai spunDoar pe pat de moarteSau în prag de război.Cat despre mine, am pierdut sensul.Și nu știu daca îmi merit soarta.Ce bine că n-ai apucat s-o afli și pe asta . 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Câți oameni goi vorbesc despre eiCa și cum... soarele nu ar rasari in lipsa lor.Câți ochi care nu spun nimic.Și câte urechi care asculta doar ce vor sa auda.Se înalță prin cuvinte și se țin strânsDe aceleași idei.Se prăbușesc cand nu mai e nimeni sa asculte.Dar dacă nu există o faptă care sa te tina sus,Dece ai mai avea ceva de spus? 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Câți oameni goi vorbesc despre eiCa și cum... soarele nu ar rasari in lipsa lor.Câți ochi care nu spun nimic.Și câte urechi care asculta doar ce vor sa auda.Se înalță prin cuvinte și se țin strânsDe aceleași idei.Se prăbușesc cand nu mai e nimeni sa asculte.Dar dacă nu există o faptă care sa te tina sus,Dece ai mai avea ceva de spus? Hai ca te apropii de realitate... Care e fapta de-ti da ceva de spus? Shit, asta rima... nimic mai mult.Cioc, cioc, cioc, e cineva acasa?! 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Câți oameni goi vorbesc despre eiCa și cum... soarele nu ar rasari in lipsa lor.Câți ochi care nu spun nimic.Și câte urechi care asculta doar ce vor sa auda.Se înalță prin cuvinte și se țin strânsDe aceleași idei.Se prăbușesc cand nu mai e nimeni sa asculte.Dar dacă nu există o faptă care sa te tina sus,Dece ai mai avea ceva de spus?Cati oameni goi vorbesc despre ceva, Sorbindu-si golul din oglinda? Sa ne-ndreptam spre cineva, Sa ne susțină si de-o grinda. :) 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 " Ma culcasem langa glasul tau.Era tare bine acolo si sanii tau calzi imi păstrau tamplele. Nici nu imi amintesc ce cantai. Poate ceva despre crengile si apele care ti-au cutreieratNoptile.Sau poate copilăria ta care a muritUndeva, sub cuvinte .Nici nu imi amintesc ce cantai. Ma jucam cu palmile in zulufii tai. Erau tare îndărătniciSi tu nu ma mai bagai in seama. Nici nu-mi mai amintesc de ce plangeai. Poate doar asa, de tristețea amurgurilor. Ori poate de dragSi de blândețe.Nu-mi mai amintesc de ce plangeai. Ma culcasem langa glasul tau si te iubeam. " 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 M-ai lasat sa mor de dorSi acum ma ingropi cu nepăsare.Pamantu-i sec si nu vin ploi,Nici o floare nu răsare. Ma mai înconjoară spinii, Ma mai plâng...Doar eu pe mine,Tu stiai cat imi plac criniiSi zilele alături de tine. Acum ziua mi-e tot noapteSi tu tot de negasit. Ma sting încet, flamand de toate.Ah, ce dor mi-e d-un răsărit. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Am pășit afaraIntrand, parca, inauntrul meu.Orașul sub gheataSi-o liniște precarăCe așteaptă un alt apogeu.Se sparg copacii-n ramuri.Si sunetul morbidMa impunge ca niste sleamuriAruncate dintr-un vid.E iarăși pace si imi trecePrin inima un sloi. Vântul bate tot mai rece,Declarand, din nou, război.Si nimeni nu are curajSa ceara putin soare.Natura, cand vrea,Doare. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 19, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 19, 2019 Cumva ma iubesc,Ca mi-am ramas aproape, Doar că ma urăscPentru cei care nu-mi sunt.Cumva ma bucur de ploi și de toate,Doar că ma supăr cand e prea mult vant.Cumva plâng de fericire,Doar că prea repede-mi trece,Cumva ma pierd in amintire,Doar că...prea ma lasa rece. 1
Postări Recomandate