danutz23 Reputație: 199 Postat Iulie 10, 2020 Postat Iulie 10, 2020 Vizitat și eu pe Rebe... Plăcută fata, simpatică, mai micuță, dar foarte bine proporționata, cu un fund bombat, rotund, numai bun de tras. Sânii micuți și pare că are mici probleme cu tenul... Vorbareata, amabilă, super ok.Fără să mai lungesc vorba... ON de 9 as zice atenție peste tot, ruperi de ritm, încercări de dt,priviri perverse... Plăcut. NP - as da 8,5-9, nu folosește lubrifiant și la început a fost mai greu... De aici și depunctarea... Apoi s-a implicat, în mai multe poziții, in doggy ai ce vedea. Merită! Mi s-a părut că uneori simțea oarece disconfort, posibil din cauza mărimii sau a faptului că nu era suficient de lubrifiata, dar nu s-a plâns, din contră m-a asigurat că este totul în regulă. Locația frumoasă, pe Vasile Milea, dotată cu tot ce trebuie, la fel și baia, curată, cu de toate, duș cabină. Nota 9. Asta din cauză că se simțea fum de țigară, însă doar în living, dormitorul a fost fresh, răcoros. Scorul a fost de 150/ șut. Eu zic că este o fata de bifat ✅. Spor să aveți! 1
danutz23 Reputație: 199 Postat Iulie 10, 2020 Postat Iulie 10, 2020 Am uitat să specific... Igiena impecabilă 10. Iar pasarica întreținută și un lindic proeminent, numai bun de frecat! 😀
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 10, 2020 Postat Iulie 10, 2020 Multumesc frumos de vizită @danutz23 , te asigur că a fost din cauza mărimii 😅 mi sa mai intamplat. Te pup și te mai aștept 😘
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 10, 2020 Postat Iulie 10, 2020 Disponibilă pentru programări până la ora 22:00 🔥⤠7 1
adi432 Reputație: 1058 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Iulie 10, 2020 Superbă poză. Tu oricum arăți super bine și abea astept să ne vedem din nou. Te pup Rebeca să ai o zi bună
nos Reputație: 17 Postat Iulie 11, 2020 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 11, 2020 Sa bifam si recenzia ca vizite au tot fostDupa mai multe intalniri cu Rebeca pot sa spun ca este de TOP si ca din partea mea are 10 pe linie pentru TOTSa nu fiu considerat troll spamer si alte caracatite Locati Multumita ei am aflat si eu unde este ACR in Sibiu:-)))))
nos Reputație: 17 Postat Iulie 11, 2020 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 11, 2020 Sa bifam si recenzia ca vizite au tot fost: Dupa mai multe intalniri cu Rebeca pot sa spun ca este de TOP si ca din partea mea are 10 pe linie pentru TOTSa nu fiu considerat troll spamer si alte caracatite Locati au fost mai multe si toate ok (mai putin scarile) dar a compensat cu GFE tagari,barfe, multa implicare si privirea aia a ei de Draculina bruneta in BikiniHalatul 150/250 Oral NP si normal protejat Multumita ei am aflat si eu unde este ACR in Sibiu:-))))) Mai ramane un lucru de facut un BIO TRIO cu Gabita 1
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 11, 2020 Postat Iulie 11, 2020 Multumesc frumos😋 nu mă așteptam 😅 Acum daca imi permiți era faza : " Bună sunt .... am .... de ani și nu stiu unde este ACR-ul .🤣 (ca sa nu confund)💋
nos Reputație: 17 Postat Iulie 11, 2020 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 11, 2020 Multumesc frumos nu mă așteptam Acum daca imi permiți era faza : " Bună sunt .... am .... de ani și nu stiu unde este ACR-ul . (ca sa nu confund):)))) asa este nu confunzi si nu mai am...de ani ca am 1 in plus de atunci))))))))))
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 11, 2020 Postat Iulie 11, 2020 Am înțeles, greșeală mea😂😂 te pupăcesc tareee😅💋
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 11, 2020 Postat Iulie 11, 2020 Dragilor voi mai fii disponibilă doar astăzi și mâine până la ora 23:00. Vă pupăcesc și vă astept :*
blueeyes2020 Reputație: 39 Postat Iulie 11, 2020 Postat Iulie 11, 2020 In urma numarului mare de recenziil pozitive m-am decis sa merg si eu la ea. O fire prietenoasa am facut cunostiinta ne-am pupat, am facut cunostiinta si cu colega ei si apoi am stat de vorba vreo 10 miinute la un suc dupa care am trecut in dormitor.Locatie: 9 E un bloc mai vechi l-am gasit gasit destul de usor, apartamentul ingrijit, baia curata cu prosop mare lichid de dus, sampon.Aspect: 9 Inaltime medie, fizic fit.ON: 10 Unul dintre cele mai bune, pupicii nu au lipsit, priviri fierbinti, a folosit si mana si limba, uneori deep foarte energica incat mi-a dat emotii ca o sa ma scap prematur.Igiena: 10 Mirosea frumos igiena impecabila fara par.NP: 10 Foarte receptiva la sugestiile mele si dornica de a ma satisface.A fost putin stramta cum imi place mie. Rebeca multumesc de primire sper ca te-ai simitit si tu bine. :)
adi432 Reputație: 1058 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Iulie 11, 2020 Am fost de atâtea ori la Rebeca si de fiecare dată a avut grijă să mă simt minunat, fata asta merită 10 pe linie la toate capitolele. Rebeca tine-o tot așa, chiar îți meriți locul la noi in Sibiu! Te pup cu drag si sper sa nu stai mult plecată :*
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 19, 2020 Postat Iulie 19, 2020 Bună dragilor 😇De mâine începând cu ora 12:00 voi fi disponibilă în Sibiu.😠🌼Servicii: 🌺Sex normal DOAR protejat;🌺Sex oral protejat/neprotejat( dacă igiena corespunde);🌺Sex în diferite poziții;🌺Finalizare corporală;🌺Finalizare orală;🌺Finalizare facială+ 50 extra;🌺69; 🌺Masaj de relaxare;🌺French kiss(în funcție de igienă)+ 50 extra; 🌼Preț:🌺150 finalizarea(25-30 minute)🌺250 ora (60 minute) Sper să fiți mulțumiți de mine în continuare. Voi insista mai mult cu programările făcute pe WhatsApp pentru a fi totul sigur din ambele părți. Sunt o fată destul de deschisă (cred eu😅) deci putem discuta în privat și despre alte mici plăceri de ale voastre. Vă pupăcesc tare și vă aștept la mine. :* :* :* 4
-jonny- Reputație: 2963 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Iulie 19, 2020 Uuuu, vad acolo ceva ce n-am mai văzut pana acum :))) 1
master_blade Reputație: 732 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Postat Iulie 19, 2020 "Smotoceala" updates were successfully installed :laugh2 :laugh2 1
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 20, 2020 Postat Iulie 20, 2020 Bună dragilor, astăzi voi fii disponibilă până la ora 23:00 :* :* :* 6
adi432 Reputație: 1058 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Iulie 21, 2020 Aseară am reusit să-i fac o vizită lui Rebeca, aceaș fată drăguță, jovială, isteață cu mult bun simt. Deși am fost la ia de atîtea ori, de fiecare dată a avut grijă să mă simt minunat, fata asta merită 10pe linie la toate capitolele, cu un mare plus chiar dacă extra FK,merită toți banii. Rebeca tine-o tot așa, îți meriți locul în top la noi în Sibiu!.Te pup cu drag si sper să stai cît mai mult pe la noi.
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 22, 2020 Postat Iulie 22, 2020 Bună dimineața, voi mai fi disponibilă doar astăzi până la ora 23:00 :* 5
luterclau Reputație: 4 Postat Iulie 22, 2020 Postat Iulie 22, 2020 Tocmai am iesit de la ea...O dulceață de fata..Np 10Gfe 10Este o persoană calda, rabdatoare entuziastă și entuziasmată. Are răbdare și tot ce face, face bine.De revenit cu siguranta.Multumesc frumos.Pe curand. 2
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Iulie 22, 2020 Postat Iulie 22, 2020 Te pupăcesc tareee😊💋Esti un dulce💋
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Bună dimineața dragii mei! Astăzi voi fii în Sibiu.❤Voi fi disponibilă de la ora 13:00 până la ora 21:00 :* Programările de preferat pe WhatsApp :* Vă pupăcesc și mi-a fost dor de voi :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum