Sari la conținut

TOP:De bifat - Rebeca 0753420394

robert83

Postări Recomandate

• Oras:in pasarica mai tot timpul
  • Oras:in pasarica mai tot timpul
Postat

la valcea nu ajungeti?

• Like 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Nu recomand. E pusa pe tepe. O dată ce ajungi la destinație devine indisponibila (dat fiind faptul că înainte cu 10 minute este disponibila). Daca insiști descoperi că e disponibila colega ei, care e departe de fata din poze. Din punctul meu de vedere e de evitat. Taxiuri plătite degeaba, nervi, nu merita. Se pare că e o practică pentru ea să facă chestia asta.

Postat

Ultimele două zile în oraș, astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 23:00. Va pup si va astept 💋💋💋

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Ultimele două zile în oraș, astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 23:00. Va pup si va astept

Buna Rebeca o sa mai revii in Sibiu? Am fii interesat de un trio cu o colega de a ta gabriela si daca faceti cumva show lesby si french kiss

Postat

Am revenit dragilor! Aceleași servicii, aceleași prețuri. Va pup si va astept, ma găsiți până la ora 23:00. 💋💋💋

• Like 1
  • Oras:Omniprezent
Postat

Am revenit dragilor! Aceleași servicii, aceleași prețuri. Va pup si va astept, ma găsiți până la ora 23:00.

Ceau Rebeca! Maine (vineri) pe la ce ora plănuiești sa îți începi programul. As fi vrut sa îți fac o vizita asa în jur de 12-14, pe la amiaza. Pt programare sun mâine, am zis sa nu te mai deranjez și azi doar ca să întreb asta. Merci în avans!

Postat

După o perioadă lungă, ajung si eu în sfârșit înapoi la Rebeca, ultima dată fiind prin martie. Sunat, era liberă, am zis ca ajung în x minute, ajuns la locație, sunat iar, și am fost primit. Servit o țigară și un suc înainte de acțiune și începem. Aceleași servicii de calitate ca și data trecută. ON de început...mai bun decât data treută (deci mai adaug o steluță la zecele ăla). NP: ea sus, apoi misionar, doggy, iar misionar și CIM ca și finalizare. Aceeași atitudine deschisă, fără grabă. Door-to-door cam o oră și câteva minute...decartat 200. Merci de timpul acordat! ;)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...