tomdwanps Reputație: 30 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Buna! Foot fetish, footjob si dominare soft fac cumva parte din serviciile oferite? Multumesc!
angelmro Reputație: 5238 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:medias Oras:medias Postat Ianuarie 5, 2020 Eu am fost ieri la Rebeca. Iam scris un mesaj scurt pe whats up unde mia raspuns destul de repede. Ma rugat doar sa o sun cu 20 de minute inainte pentru confirmarea programarii, cea ce am si facut.Ajungand ceva mai repede in zona, ma primit, cred ca cu 5 minute mai repede. O stiam de cand am vizitato odata pe colega ei Gabriela. A fost o intalnire reusita din toate punctele de vedere. Numai dau detalii despre actiune, dar mie mia placut de ea, chiar am si stat de povesti cu amandoua inainte si dupa actiune. Doar o mica observatie la 69, nu a mai vrut sa stea, pentru ca o gadilam, ea asa a spus. Ori nui place ori nu am facut eu cum trebuie, am intrebato de ce si a insistat ca o gadile.P.S. Ziceau ca azi sunt plecate din oras si vor sa se mai intoarca doar ca mai greu cu locatia. Nu se prea gasesc sau ce este, este mai scump in perioada aceasta.Probabil vor scrie cand si daca se intorc. 2
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Ba ms de recenzie ... dar sincer iti spun că-mi vine sa spăl ochii cu clor si sa dau foc manualul de gramatică după ce am citit tot.
angelmro Reputație: 5238 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:medias Oras:medias Postat Ianuarie 5, 2020 Ba ms de recenzie ... dar sincer iti spun că-mi vine sa spăl ochii cu clor si sa dau foc manualul de gramatică după ce am citit tot.Si crezi ca ma intereseaza parerea unuia care doar se baga in seama pe topicele fetelor si baga comentarii aiurea?Nu iti place nu citi, lasama cu gramatica, nu ma intereseaza.Veziti de comentariile tale ieftine, te bagi doar in seama aiurea fara nici o informatie utila. Macar eu nu bag comentarii aiurea.Mai viziteaza si tu fete si baga recenzii si lasama cu gramatica ta.Esti tare in gura si atat din spatele tastaturii. 1
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Si crezi ca ma intereseaza parerea unuia care doar se baga in seama pe topicele fetelor si baga comentarii aiurea?Nu iti place nu citi, lasama cu gramatica, nu ma intereseaza.Veziti de comentariile tale ieftine, te bagi doar in seama aiurea fara nici o informatie utila. Macar eu nu bag comentarii aiurea.Mai viziteaza si tu fete si baga recenzii si lasama cu gramatica ta.Esti tare in gura si atat din spatele tastaturii.te-ai suparat ??? :)))
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Ianuarie 22, 2020 Postat Ianuarie 22, 2020 Bună dimineața dragilor, am revenit la voi. Mă găsiți disponibilă până la ora 23:00 vă pup și vă astept cu drag :*
adi432 Reputație: 1051 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Ianuarie 22, 2020 Nu am o mai văzusem de mult pe fătuca asta și am zis să îi fac o vizită. Ce să zic... Aceeași fetiță frumoasă și cu simțul umorului. Acțiunea ca de fiecare dacă a fost minunată și pe placul meu. De revenit, categoric de fiecare dată când voi avea ocazia. Te pup si mult spor , Rebeca
Vizitator fantasydream Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Postat Ianuarie 22, 2020 Sper sa rămână mai mult de 5 zile, sa apuc sa merg și eu. Bine ai revenit
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Ianuarie 23, 2020 Postat Ianuarie 23, 2020 Pupici :*Astăzi sunt disponibilă până la ora 23:00 vă pup și vă astept cu drag :*
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Disponibilă până la ora 23:00 :* :* :*
rob013 Reputație: 80 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2020 fata asta raspunde vreodata pe whatsapp?
rob013 Reputație: 80 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2020 Poate îți răspunde după ce va vedea că ești serios și, spre deosebire de marea majoritate, la tine postările sunt recenzii și nu prostii: https://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=37870&sid=6203a99aea97af37e52752d5e3ea2729&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=contentsi cum poate vedea ca sunt serios daca doar da 'seen' fara sa imi dea vreo sansa? :))
adi432 Reputație: 1051 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Ianuarie 25, 2020 Sun-o prietene si rezolvi problema
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Ianuarie 25, 2020 Postat Ianuarie 25, 2020 Bună dimineața dragilor, astăzi sunt disponibilă până la ora 00:00 :* vă pup și vă astept cu drag :*
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Februarie 2, 2020 Postat Februarie 2, 2020 Bună dragilor, am revenit!â¤Mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 !💜 Vă pup și vă astept!🧡
Vizitator fantasydream Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2020 Postat Februarie 2, 2020 Ohooooo , a reapărut echipa fantastică 😉 de o săptămână erau dispărute total ðŸ˜ðŸ“¯ðŸï¸
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Februarie 2, 2020 Postat Februarie 2, 2020 Nu prea se vede că v-ar fi fost dor de noi ðŸ˜ðŸ˜‚💋
adi432 Reputație: 1051 Postat Februarie 2, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Februarie 2, 2020 Azi am vizitato din nou pe Rebeca. Aceasta fată frumoasă și cu bun simț, veselă plăcută,o adevărată plăcere să stai în compania iei.Să nu o m-ai lungim cu vorba, acțiunea nu am să o descriu, am să trec direct la note. Locație 9.Aspect 10Igienă 10O N la cererea mea bineînțeles 9.5NP 9.5 se implică un minus nu face FKDe recomandat da oricînd cu mult drag. Își merită locul în top. Cred că numai de noi depinde să o facem să stea mai mult pe la noi.Spor.Mîine cu siguranță am să o vizitez și pe colega iei Gabita
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Disponibilăăă💋💋💋
-jonny- Reputație: 2963 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Februarie 3, 2020 Nu prea se vede că v-ar fi fost dor de noi Eu sunt pe pauza :))))
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Disponibilă până la ora 22:00 pupici 💋💋💋
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 Vă pup și vă astept :* :* ;*
-jonny- Reputație: 2963 Postat Februarie 6, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Februarie 6, 2020 Am zis ca stau pe pauza o perioada... Ce e drept...am zis. Aruncand un ochi sa vad ce poze mai are Rebeca pe publi, mi s-au trezit caldurile si in seara asta am ajuns din nou la ea. De spus prea multe nu prea am...pt mine a fost una din cele mai faine vizite de pana acum la ea. Ce e drept se vede ca nu va prea inghesuiti, ca a fost prea energica. La un momentdat nu mai stiam, eu o fut, sau ea pe mine. Reprize de contre cat incape, se odihnea si incepea din nou :))) Cred ca am mai dat jos din burta. Note (ca sa fie o recenzie conforma):ON: 10 turbo powerOP: 10/11 A pus energie cat pentru toata ziua. Aspect: 10 Atitudine: 10 Povestit de toate...printre glume.GFE: 9 N-aveti ce rata...parca merge din bine spre tot mai bine. :) Te asteptam oricand Rebeca! ;) 1
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Februarie 7, 2020 Postat Februarie 7, 2020 Te pupăcesc jonny 💋💋💋 1
bruneta_xxx Reputație: 783 Postat Februarie 8, 2020 Postat Februarie 8, 2020 Disponibilă până la ora 22:00 :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum