Sari la conținut

Ane Mary Matură

Postări Recomandate

Postat

Pai daca îmi spui cum sa procedez pun.

Ca sa adaugati poze sau alte chesti pe aici , duceti-va jos unde scrieti comentarii sau raspunsuri si ii dati pe "foloseste editor complet" si adaugati acolo fisiere sau fotografii.

As trece eu pe la tine dar tin post si nici timp nu prea am, ca te invatam eu cateva chesti.

Daca nu reusesti eu iti stau la dispozitie.

Reputație: 2294
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Ce program are doamna ?

Program de voie dar mai mult program de nevoie. Suna si afla.

• Like 1
Postat

:)) Că-ți oameni prosti... Ane Mary sa ma ierți dar ești conștientă ca nu te poți certa de unul singur?! De ce tot simți nevoia sa raspunzi?! Sa porți discuții interminabile cu oameni de duzina?! Am înțeles!! A fost și nu i-a plăcut. Și-a spus părerea. Punct!! Personal eu te-am cunoscut în Târgoviște și a fost printre cele mai plăcute experiente de gen pe care le-am avut. Tine de gusturi... Care deriva din educație. La fel cum deriva și comportamentul. Cata vreme tu ești educat din sapa și vrei sa îți arate "cum lucrează pentru banii pe care i-ai dat" s-ar putea ca prestația sa fie nu pe măsură prețului ci a caracterului tău. Adică fix de 2lei... Mi-a plăcut sa aud ce loc grozav e Constanța... și ce ezcorte stilate mai are :))) Aici senzație în anii trecuți făceau doua babe la vreo 70 de ani al căror aspect putea ori sa te facă sa leșini de ras ori sa vomiți... în funcție de cât de tare aveai stomacul. Da' cică alea erau grozave ca făceau deep :))) Sfatul meu e să-ți vezi de treaba și sa nu mai dai curs unor discuții fără absolut niciun rost. Mai uita-te și la om!! Sunt unii pe aici care nu se uita domnule la bani... Dar e scump 150. 100 ar da :))) Pai vrei clienți de genul asta?! :))

Postat

Am cunoscut-o si eu pe doamna si e o femeie super ok. Dar ce pretentii sa ai ai de la niste babalai care nu au vazut bijboaca in viata lor? Futaci doar din spatele monitorului , cu palmele crapate de atata laba, intelect spre minus si groapa Marianelor in buzunare. Posibil , femeia sa se fi retras sictirita de atatia imbecili.

• Like 1
  • Oras:nicaieri
  • Oras:nicaieri
Postat

Buna Ana,

Imi poti spune te rog daca ajungi si prin Bucuresti?

Multumesc

• Oras:Constanța
Postat

doamna mai e in zona?

. Sună și întreabă. Are același Nr de telefon și îți și răspunde.
Postat

degeaba raspunde daca e la arad

Păi de ce mai întrebi dacă mai este în zonă dacă știi deja. Ai cumva nevoie de postări să ajungi să ai acces la P.M.
Postat

Păi de ce mai întrebi dacă mai este în zonă dacă știi deja. Ai cumva nevoie de postări să ajungi să ai acces la P.M.

Probabil ca i-a răspuns, dar dacă are același nr.

Postat

bai habar n am unde e intrebam doar daca e in constanta sau nu daca stiti ziceti

Ce te zburlesti asa!

Sun-o dacă te intereseaza

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...