Sari la conținut

Laser, frate...

Postări Recomandate

• Oras:Iron Throne
Postat

Nu cred că mai e nevoie de explicatii ce legatura e intre titlu si urmatorul text.

In universul fictional SW, Palpatine se foloseste de puterea care o are ca si cancelar si creaza acea armata a ... clonelor.

De aici pana la situatia actuala de pe forum ne desparte doar un click sau tap depinde de device-ul folosit, blah, blah....

Deci...RAZBOIUL CLONELOR, continuă !!!!

Ma intreb ? O fi realizat George Lucas ce urmari v-a avea ceea ce a gandit si creat ?

La câta nebuneală am vazut in ultimul timp, am rămas scârbit ... si ... totul pentru ce ?

TRAFICUL !!!

Gresesc ? Asta e, toti gresim....

p.s. subiectul in sine e vechi, foarte vechi, dar am avut eu ideea( adica sunt si idiot)sa-l reamintesc...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

In primul rand " va " si nu " v-a ".

Trecem peste asta

Plus ca nu toti suntem din aceeasi generatie , sau macar apropiate ca varsta.

..

Iar pasiunile si gusturile difera.....

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Cu cratima, fara cratima, unde trebuie, cum trebuie, pe bune ? asta face-ti tot timpul ? a scris corect, nu a scris corect, e prost, nu, e super destept, numai profesori aici, tot asa faci si cand te duci la ... ? stai ca ai gresit, nu trebuia asa, auzi, da' meditatii nu dai ?

Oricum, merci, am retinut, eu am sa scriu ... tot asa !

Şi ... cu alte cuvinte mai facut ... puşti ? Sau ...

• Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Nu cred că mai e nevoie de explicatii ce legatura e intre titlu si urmatorul text.

In universul fictional SW, Palpatine se foloseste de puterea care o are ca si cancelar si creaza acea armata a ... clonelor.

De aici pana la situatia actuala de pe forum ne desparte doar un click sau tap depinde de device-ul folosit, blah, blah....

Ma intreb ? O fi realizat George Lucas ce urmari v-a avea ceea ce a gandit si creat ?

La câta nebuneală am vazut in ultimul timp, am rămas scârbit ... si ... totul pentru ce ?

TRAFICUL !!!

p.s. subiectul in sine e vechi, foarte vechi, dar am avut eu ideea( adica sunt si idiot)sa-l reamintesc...

pre_1551285513__classified.gif

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

TRAFICUL !!!

nu e chiar ce spui tu acolo.

Palpatine-Darth Sidious, era un geniu Sith. El reușea să anticipeze cu acuratețe evenimentele ce vor urma. Armata de clone a fost inițial comandată de Maestrul Jedi Syfo-Dias, care și el, la rândul lui, a "văzut" ce se va intampla. Numai ca Sidious l-a dibuit la timp și l-a "matrasit", apoi l-a trimis pe Dooku sa continue negocierile (ca Syfo-Dias), aducând drept model pe mandalorianul Jango Fett. Care a fost de fapt motivul pentru care a continuat Sidious acest proiect? De fapt, două motive.

-ascensiunea Părții Intunecate(mereu e nevoie de un război pt asa ceva)

-mișcarea de geniu prin ascunderea în secvența ADN a ordinului 66,adică matrasirea tuturor cavalerilor Jedi,dupa ce le-ar fi câștigat încrederea oarbă luptând cot la cot, ceea ce s-a și întâmplat.

Funcția de cancelar a venit de fapt ca picata din cer, de care a profitat din plin. Nu se aștepta ca regina Amidala sa scape de pe Naboo.

Funcția de cancelar suprem i-a ușurat foarte mult sarcina, având acces la informații, chiar și din interiorul Republicii, implicit acțiunile Ordinului Jedi.

Ce-i aici, e departe. Lipsesc droizii din tabloul ăsta :)))

• Like 3
Postat

TRAFICUL !!!

Tu ai o mica problema

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cu cratima, fara cratima, unde trebuie, cum trebuie, pe bune ? asta face-ti tot timpul ? a scris corect, nu a scris corect, e prost, nu, e super destept, numai profesori aici, tot asa faci si cand te duci la ... ? stai ca ai gresit, nu trebuia asa, auzi, da' meditatii nu dai ?

Oricum, merci, am retinut, eu am sa scriu ... tot asa !

Şi ... cu alte cuvinte mai facut ... puşti ? Sau ...

Face-m, dar nu tot timpul. Și, nu, nu tea făcut puști!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

nu e chiar ce spui tu acolo.

Palpatine-Darth Sidious, era un geniu Sith. El reușea să anticipeze cu acuratețe evenimentele ce vor urma. Armata de clone a fost inițial comandată de Maestrul Jedi Syfo-Dias, care și el, la rândul lui, a "văzut" ce se va intampla. Numai ca Sidious l-a dibuit la timp și l-a "matrasit", apoi l-a trimis pe Dooku sa continue negocierile (ca Syfo-Dias), aducând drept model pe mandalorianul Jango Fett. Care a fost de fapt motivul pentru care a continuat Sidious acest proiect? De fapt, două motive.

-ascensiunea Părții Intunecate(mereu e nevoie de un război pt asa ceva)

-mișcarea de geniu prin ascunderea în secvența ADN a ordinului 66,adică matrasirea tuturor cavalerilor Jedi,dupa ce le-ar fi câștigat încrederea oarbă luptând cot la cot, ceea ce s-a și întâmplat.

Funcția de cancelar a venit de fapt ca picata din cer, de care a profitat din plin. Nu se aștepta ca regina Amidala sa scape de pe Naboo.

Funcția de cancelar suprem i-a ușurat foarte mult sarcina, având acces la informații, chiar și din interiorul Republicii, implicit acțiunile Ordinului Jedi.

Ce-i aici, e departe. Lipsesc droizii din tabloul ăsta :)))

Zici ca esti unul din aia de la "The big bang theory"...  :laugh2

Postat

Zici ca esti unul din aia de la "The big bang theory"...  :laugh2

mi-a plăcut foarte mult universul star wars. Știu cam tot despre Jedi/Sith. Nașpa este că, după ce a vândut Lucas franciza, nu știi ce mai este canonic.
  • Like 1
Postat
știu serialul, 4 muschetari și o prințesă :)))

Sheldon, cel mai deștept, da' trage Amy de el :)))

Raj, ăla de numa' beat poate să vorbească cu o femeie :)))

Wolowitz-macar ăla are una, da' e simpatică mă-sa :)))

Leonard e mai gagiu, mai arde una-alta. :)

• Like 1
Postat

știu serialul, 4 muschetari și o prințesă :)))

Sheldon, cel mai deștept, da' trage Amy de el :)))

Raj, ăla de numa' beat poate să vorbească cu o femeie :)))

Wolowitz-macar ăla are una, da' e simpatică mă-sa :)))

Leonard e mai gagiu, mai arde una-alta. :)

:)

Ai ramas in urma. Toti sunt insurati, in afara de Raj, care voia sa se insoare cu una prin aranjamentul parintilor... A dat-o in bara si acum o recucereste sa nu ramana singurul burlac.  :laugh2

Postat

:)

Ai ramas in urma. Toti sunt insurati, in afara de Raj, care voia sa se insoare cu una prin aranjamentul parintilor... A dat-o in bara si acum o recucereste sa nu ramana singurul burlac.  :laugh2

știu ca am rămas în urmă, au scos ăștia (RCS) Comedy Chanel din pachetul standard, și, n-am slot CI+, tv-ul meu, un Sony Bravia din 2008,are doar slot CI. O să-l schimb anul ăsta. Firește, mai era varianta download de pe filelist, dar prefer oricând Two and half men sau Rules of engagement. Bineînțeles, Supernatural rămâne no1.

Fac alt archangel blade, replică. Comic Con se apropie, sa fiu pregatit, cine știe cine vine anul acesta ^^

• Like 2
Postat

știu ca am rămas în urmă, au scos ăștia (RCS) Comedy Chanel din pachetul standard, și, n-am slot CI+, tv-ul meu, un Sony Bravia din 2008,are doar slot CI. O să-l schimb anul ăsta. Firește, mai era varianta download de pe filelist, dar prefer oricând Two and half men sau Rules of engagement. Bineînțeles, Supernatural rămâne no1.

Fac alt archangel blade, replică. Comic Con se apropie, sa fiu pregatit, cine știe cine vine anul acesta ^^

:laugh2  Wow, aflu lucruri noi despre tine, nu stiam ca te pasioneaza lucrurile astea. Un copil matur. :)

Eu iau totul de pe torrenti, e rapid. Ultimele 2 nu le-am vazut, mersic!  :*

Postat

:laugh2  Wow, aflu lucruri noi despre tine, nu stiam ca te pasioneaza lucrurile astea. Un copil matur. :)

Eu iau totul de pe torrenti, e rapid. Ultimele 2 nu le-am vazut, mersic!  :*

am prieteni care fac cosplay, se duc prin alte țări, la diferite evenimente. Mă atrage chestia asta, dar nu asa tare. M-au invitat să mă alătur grupului, unul chiar foarte bun, dar am refuzat, pe motiv ca nu mai sunt tanar(până în 30 ani merge) plus de asta, familie, servici. Am fost în Brașov, acum vreo doi ani, ca Anakin Skywalker, și m-au luat două de ochi.

"Vai, ce bine semeni cu el, vai, ai vocea lui, vai, unde stați aici în Brașov"

Să știi că găsești multe persoane, de diferite varste(chiar peste 50 de ani), diverse profesii(de la doctori, patroni, editori etc) care se imbraca/înarmează cu drag pentru astfel de evenimente. La noi fenomenul e mic, în vest e nebunie.

• Like 1
Postat

am prieteni care fac cosplay, se duc prin alte țări, la diferite evenimente. Mă atrage chestia asta, dar nu asa tare. M-au invitat să mă alătur grupului, unul chiar foarte bun, dar am refuzat, pe motiv ca nu mai sunt tanar(până în 30 ani merge) plus de asta, familie, servici. Am fost în Brașov, acum vreo doi ani, ca Anakin Skywalker, și m-au luat două de ochi.

"Vai, ce bine semeni cu el, vai, ai vocea lui, vai, unde stați aici în Brașov"

Să știi că găsești multe persoane, de diferite varste(chiar peste 50 de ani), diverse profesii(de la doctori, patroni, editori etc) care se imbraca/înarmează cu drag pentru astfel de evenimente. La noi fenomenul e mic, în vest e nebunie.

Hmmm, tu esti sigur ca toate femeile se dau la tine sau doar asa iti place sa crezi?  :laugh2  :rax2

Uite, radem, glumim, poate crezi ca si eu m-as culca cu tine... Ce impresie ti-ai facut? :)

Filmele au fost facute in vest si promovate la greu acolo. Pe langa cinema, sunt multe obiecte la vanzare, precum si evenimentele aduc niste venituri substantiale...

La noi marketing se face pentru rahaturi ambalate frumos, desfaci pachetul - tot a rahat miroase!  :laugh2

Da' chiar, cand a mai fost vreo vedeta mondiala ultima data la noi in concert?  :habarnam

Postat

Hmmm, tu esti sigur ca toate femeile se dau la tine sau doar asa iti place sa crezi?  :laugh2  :rax2

Uite, radem, glumim, poate crezi ca si eu m-as culca cu tine... Ce impresie ti-ai facut? :)

Filmele au fost facute in vest si promovate la greu acolo. Pe langa cinema, sunt multe obiecte la vanzare, precum si evenimentele aduc niste venituri substantiale...

La noi marketing se face pentru rahaturi ambalate frumos, desfaci pachetul - tot a rahat miroase!  :laugh2

Da' chiar, cand a mai fost vreo vedeta mondiala ultima data la noi in concert?  :habarnam

E ceva în voce, acea sclipire în ochi :)

În ce te privește, nu pot sa spun nimic, nu ne-am văzut, nu știu cum ai reacționa. Pot, sau pot sa nu fiu genul tău de om. Una din două.

'96.Michael Jackson. Am fost acolo :)

• Like 2
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Da' chiar, cand a mai fost vreo vedeta mondiala ultima data la noi in concert? :habarnam

2008, Metallica?

Am fost acolo ;)

• Like 3
  • Minus 10
Postat

E ceva în voce, acea sclipire în ochi :)

În ce te privește, nu pot sa spun nimic, nu ne-am văzut, nu știu cum ai reacționa. Pot, sau pot sa nu fiu genul tău de om. Una din două.

'96.Michael Jackson. Am fost acolo :)

Chiar la el ma gandeam. :)

Mai ascult uneori, avea o energie aparte...  :X

Postat

2008, Metallica?

Am fost acolo ;)

N-am prins. :(

Eu am fost doar la Jean Michel Jarre, nu mai stiu in ce an, tot pe acolo.

Era frumos, doar ca m-am dus cu un fost care s-a certat cu actuala si-mi plangea pe umar, mi-a cam taiat distractia... :)

Postat

N-am prins. :(

Eu am fost doar la Jean Michel Jarre, nu mai stiu in ce an, tot pe acolo.

Era frumos, doar ca m-am dus cu un fost care s-a certat cu actuala si-mi plangea pe umar, mi-a cam taiat distractia... :)

avea nevoie de o gură de Oxygene :D
  • Like 2

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

Pe site-ul asta sigur cineva va avea ideea de a inlocui droizii cu papusi gonflabile... Si apropo, cei care vreti sa va jucati de-a cavalerii Jedi, se gasesc prezervative fosforescente, o sa va vedeti "sabia" stralucind in intuneric, habar n-aveti ce spectacol iese!!! 😀😀😀😀

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...