condition Reputație: 7276 Postat Martie 19, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 19, 2019 4 dive cu penis dintr-o lovituraNu ti-am spus , curentatule , ca doar te freci cu pizda de marginea bordurii ? Asa te exciti tu pe aici ....DMX muppets https://media0.giphy.com/media/11Hyt8NhDtZdRK/giphy.gif?cid=3640f6095c9114267a4a4f706b250e99 Sa vina distrusul @goldenberg (aka @Conditia prostului ) sa ma suga si Picoaie sa se uite si sa explice mai bine vechea parere a martalogului cu care acum a ajuns sa stea la masa si sa o arda in chec impreuna :) https://nimfomane.com/forum/topic/70122-votare-proxenetul-anului-2016/?p=1961928https://nimfomane.com/forum/topic/70122-votare-proxenetul-anului-2016/?p=1962094 Bahhh , distrusi mai sunteti , lachiosilor .Ati ajuns de toata jena , cu limba in propriile anusuri , sa moara ....fi-mi-ar scarba de libidinosi ca voiSunt curios care baga un golden-dus sau o motivatie pertinenta cu privire la aceasta situatie . =)) 2 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 19, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 19, 2019 Ce ziceai sobolane ca iti place? :laugh2 :laugh2 :laugh2Saracul Miky cat s-a chinuit s-o cucerească pe Alessandra? :laugh2Trebuie sa recunoaștem ca are vrajeala beton "vitamine naturale,oaie si porc" :laugh2Ai-de PLM,nu este de mirare ca au divortat 2 neveste iar acum la 43 de ani o arde pe laba singur si trist. 4
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 19, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 19, 2019 Bă, cât dă imbecil sa fii, să postezi răpciuga aia de portofel cu câteva hârtii de-o sută și oala cu porumbi la fiert? Ete-așa, ca MIQ77. 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 19, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 19, 2019 Suficient de :laugh2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 Miskin a avut demnitatea sa dispară de pe site când l-ai turnat cu poza unde se vedea clar ca este chelner.Miky este ambitios,sau mai degrabă schizofrenic,probabil boala lui este atât de avansata încât chiar crede ca este patron de hotel si alte alea.Este ca schizofrenicul care se crede Napoleon.Amândoi au dispariții destul de dese de pe site, bagă bățul dintr-un cap în altul al gardului si-apoi...se așterne liniștea. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 19, 2019 Miky este unic,ce PLM Benny Hill,Charlie Chaplin,Louis de Funnes.........Il citesti pe Miky si pe pis pe el de ras.Mai degrabă Puiu Călinescu. :laugh2 http://aarc.ro/poze/9558/de_as_fi_harap_alb_puiu_calinescu__large.jpg 3 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 19, 2019 Postat Martie 19, 2019 Fugi bahhh curentatule de aici , ca pana si surexcitata aia de Sandy Bell (favorita mea la suturi in pizda) e mai amuzanta decat tine , cand se tot agita si intra in sevraj Centralele sunt pe gaz , prostule . Pe lemne am in alta parte , iar la Bucuresti vin doar atunci cand mi se face dor de tarani ca tine , in rest stau la mine pe parcare , unde au locuit candva Regii , nu ciocoflenderi corciti de teapa ta ...daca tot ai intrebatCentrala este pe gaz?Serios???Ba sa mor tu chiar esti atat de mega ultra TAMPIT si nu-ti dai seama ca mi am batut pula de tine este???AhahahahahaPe bune?Mai explici o data cum este cu centrala ? Daca zic ca ai tractor pe ulei de masline o sa -mi explici ca tractorul tau e diesel? Auzi porumb cand aduci ca as lua un sac asa Ai de pula mea 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 19, 2019 Postat Martie 19, 2019 Miskin a avut demnitatea sa dispară de pe site când l-ai turnat cu poza unde se vedea clar ca este chelner.Miky este ambitios,sau mai degrabă schizofrenic,probabil boala lui este atât de avansata încât chiar crede ca este patron de hotel si alte alea.Este ca schizofrenicul care se crede Napoleon.Pai nu a zis el ca traieste unde se plimbau si regii?Asa este chiar intr-un loc unde pana si regii mergeau pe josAdica intr-o buda :))))))) 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Pai nu a zis el ca traieste unde se plimbau si regii?Asa este chiar intr-un loc unde pana si regii mergeau pe josAdica intr-o buda :)))))))Poate zicea de regele Cioabă 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 DMX-o , Pizdoaso , nu te mai agita asa , ca nu esti departe de a ajunge ultima pizda isterica dupa nebuna cealalta , chiar si la schimb de conturi pe aici . Eu inteleg greseala aceea cu banarea , si cu lacheul care refuza sa latre cand ii dicteaza stapanul , dar ....totusi . Stai parcata si nu-ti mai bate pizda de bordura , ca smecheria nu reprezinta o constanta ptr. tine , fapt ptr. care mai ai multe de invatat . Ai linge pana si castronul cainelui vecin ptr. un dram de atentie in plusIntr-un final , de talamb ce esti , ai ajuns sa speli pana si izmenele unui fasolar imbecil. Cum draq sa devii atat de sclav , si sa-ti contesti pana si propriile afirmatii? Pana si boschetarii au mandria si personalitatea lor , isi protejeaza teritoriul , atat cat pot , fara a ajunge ca ultimele jigodii din cotet , fara a aplica cu atata nesat linsul pe testicole sfrijite , gen @MaciulieAsta asa ca un remember vsv si de jignirile aduse in trecut (din ce imi aduc aminte) : Corinei , Rebecai , Deliaro , Stau de sase , Sianei , Picoiului ...si cati or fi mai fost .
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 DMX-o , Pizdoaso , nu te mai agita asa , ca nu esti departe de a ajunge ultima pizda isterica dupa nebuna cealalta , chiar si la schimb de conturi pe aici . Eu inteleg greseala aceea cu banarea , si cu lacheul care refuza sa latre cand ii dicteaza stapanul , dar ....totusi . Stai parcata si nu-ti mai bate pizda de bordura , ca smecheria nu reprezinta o constanta ptr. tine , fapt ptr. care mai ai multe de invatat . Ai linge pana si castronul cainelui vecin ptr. un dram de atentie in plus Intr-un final , de talamb ce esti , ai ajuns sa speli pana si izmenele unui fasolar imbecil. Cum draq sa devii atat de sclav , si sa-ti contesti pana si propriile afirmatii? Pana si boschetarii au mandria si personalitatea lor , isi protejeaza teritoriul , atat cat pot , fara a ajunge ca ultimele jigodii din cotet , fara a aplica cu atata nesat linsul pe testicole sfrijite , gen @Maciulie Asta asa ca un remember vsv si de jignirile aduse in trecut (din ce imi aduc aminte) : Corinei , Rebecai , Deliaro , Stau de sase , Sianei , Picoiului ...si cati or fi mai fost .https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/keep-calm-and-mars-ma-idiotule.jpg 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Ce-am spus eu aseara , tembelo , ca tot aici te regasesc ?De prosta ce esti , pana si munca a inceput sa te refuze , in mod constant , apai femeile Du-te , fa , in plm de parlita cu glumele tale comunistoide de aici =))
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2019 Ce-am spus eu aseara , tembelo , ca tot aici te regasesc ? De prosta ce esti , pana si munca a inceput sa te refuze , in mod constant , apai femeile Du-te , fa , in plm de parlita cu glumele tale comunistoide de aici =))Malone, ești bine, mă? 3 3
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Ce-am spus eu aseara , tembelo , ca tot aici te regasesc ? De prosta ce esti , pana si munca a inceput sa te refuze , in mod constant , apai femeile Du-te , fa , in plm de parlita cu glumele tale comunistoide de aici =))Ti-ai luat SOBOLANE vitaminele ...... "oaie si porc"? :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 DMX-o , Pizdoaso , nu te mai agita asa , ca nu esti departe de a ajunge ultima pizda isterica dupa nebuna cealalta , chiar si la schimb de conturi pe aici . Eu inteleg greseala aceea cu banarea , si cu lacheul care refuza sa latre cand ii dicteaza stapanul , dar ....totusi . Stai parcata si nu-ti mai bate pizda de bordura , ca smecheria nu reprezinta o constanta ptr. tine , fapt ptr. care mai ai multe de invatat . Ai linge pana si castronul cainelui vecin ptr. un dram de atentie in plus Intr-un final , de talamb ce esti , ai ajuns sa speli pana si izmenele unui fasolar imbecil. Cum draq sa devii atat de sclav , si sa-ti contesti pana si propriile afirmatii? Pana si boschetarii au mandria si personalitatea lor , isi protejeaza teritoriul , atat cat pot , fara a ajunge ca ultimele jigodii din cotet , fara a aplica cu atata nesat linsul pe testicole sfrijite , gen @Maciulie Asta asa ca un remember vsv si de jignirile aduse in trecut (din ce imi aduc aminte) : Corinei , Rebecai , Deliaro , Stau de sase , Sianei , Picoiului ...si cati or fi mai fost .Beși, dă-te dreaq dă cretin! Boule! 3
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 S-a dus după știuleți. A cedat psihic. 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Le-am luat otreapa clonata si proasta ... aka Conditia proastei sincer ar fi cazul sa fac o recenzie. Tot sincer, este tardiv, deoarece intalnirea noastra a avut locul in conditiile in care TREBUIA sa ne revedem inainte de plecarea frumoasei domnisoare. Ne-am cunoscut in acesta vara la o cafea, fara a trece la ..... alt nivel. Ideea este ca ne-am placut reciproc. Zilelea astea a fost o intreaga ameteala cu ... timpul disponibil, cu orasul natal,, cu alte... lucruri peste care nu se putea trece. Cert este ca astazi, dupa o goana nebuna pe soselele patriei, dupa multe telefoane, am reusit sa ne revedem in ideea de a ne lua ramas bun pana la anul. Intentia asta, buna dealtfel, a fost depasita si de comun acord, am trecut la nivelul urmator. Sincer, nu poate fi o recenzie tipica avand in vedere ca de acum incolo frumusetea noastra de fata o sa plece departe. Pentru a fi totusi in acord cu regulamentul forumului:locatia: 10 fara meritul vreunuia din noiPrintesa : offf 10, chiar este o olteanca frumoasaRestul : 100 fara limita, nu exista termen de comparatie, este un fel de a spuneGFE: a facut ce a facut si a reusit sa ma surprinda cum nimeni nu a reusit sa o faca in ultima perioada de timp.Nu imi ramane decat sa iti doresc tot binele din lume Printesa, sa ne revedem sanatosi si sa nu uiti ce am vorbit. Normal ca ai platit..ca altfel nu aveai nici o sansa. :) Ca sa intelegi (aduci aminte) trebuie sa intram in niste discutii... =))Rusine sa-ti fie... om batran. :) Pune-o pe madra sa jure ca nu este asa!Hai ca saptamana viitoare cand ajung in Constanta va iau cate o acade cu ce forma vreti voi sa aveti ce ... face. Este clar, daca nu ti-a spus lucruri esentiale despre "cariera" ei, inseamna ca esti de tot rasul. Defapt, nu stiu de ce ma mira asta, se vede oricum. Hai, marsh la cotet ca la "tineretea" voastra mai aveti de invatat. Ca sa intelegi (aduci aminte) trebuie sa intram in niste discutii... =))Rusine sa-ti fie... om batran. :) Le-am baut dupa aceea si cu tarie d'aia ieftinescovici ...efect...damblageala acuta .Din gelozie , normal :)
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Le-am luat otreapa clonata si proasta ... aka Conditia proastei Le-am baut dupa aceea si cu tarie d'aia ieftinescovici ...efect...damblageala acuta .Din gelozie , normal :) :laugh2 :laugh2 :laugh2https://youtu.be/kgQ8wCrFYFY?list=RDkgQ8wCrFYFY 1 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 DMX-o , Pizdoaso , nu te mai agita asa , ca nu esti departe de a ajunge ultima pizda isterica dupa nebuna cealalta , chiar si la schimb de conturi pe aici . Eu inteleg greseala aceea cu banarea , si cu lacheul care refuza sa latre cand ii dicteaza stapanul , dar ....totusi . Stai parcata si nu-ti mai bate pizda de bordura , ca smecheria nu reprezinta o constanta ptr. tine , fapt ptr. care mai ai multe de invatat . Ai linge pana si castronul cainelui vecin ptr. un dram de atentie in plus Intr-un final , de talamb ce esti , ai ajuns sa speli pana si izmenele unui fasolar imbecil. Cum draq sa devii atat de sclav , si sa-ti contesti pana si propriile afirmatii? Pana si boschetarii au mandria si personalitatea lor , isi protejeaza teritoriul , atat cat pot , fara a ajunge ca ultimele jigodii din cotet , fara a aplica cu atata nesat linsul pe testicole sfrijite , gen @Maciulie Asta asa ca un remember vsv si de jignirile aduse in trecut (din ce imi aduc aminte) : Corinei , Rebecai , Deliaro , Stau de sase , Sianei , Picoiului ...si cati or fi mai fost .Iq77! Ceea ce tu nu intelegi si pare ca nu vei intelege niciodata pentru ca1-ai un IQ de 772-ai avut toata viata ta stapan(i)3-esti un lingau ca un sobolan mic care pt propriile interese ar face orice Ca NU toti oamenii sunt asa si nu toti functionam dupa principiile creierului tau bolnav.Ai observat foarte bine ca eu nu am stapani pe acest siteNu am apartenente decat de prietenie si simpatieMie nu-mi dicteaza nimeni sa latru si nici nu -mi va dicta nimeni.Dar precum orige oligofren tu vei continua sa traiesti in lumea ta imaginara une nu e loc pt oameni care fac lucrurile ca asa vor ei Aaaa si inca o chestie miky.....o alta mare problema ce o ai da asta e chiar grava este ca nu iti dai seama cand cineva chiar is bate pula ingrozitor de gura ta.Deci fara asta pe acest site....cum sa-ti explic io .....mamaliga poti manca si sa iei muie .....da cam atat 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Ia spune SOBOLANE, cine sta mai mult pe forum si scarmana in cacat? Norocul tau ca acolo traiesti, in cacat, este mediul tau preferat! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Sunt tentat să afirm că Șhtiulete aduce a un fel de Johnny English de Dăbuleni. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Sunt tentat să afirm că Șhtiulete aduce a un fel de Johnny English de Dăbuleni.Te referi la imparatul Miky?:)))))) 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Le-am dat la curentati motive serioase sa se linga reciproc pe funduri , inca de la primele ore ale zilei (ptr. mine , ca unii iar n-au dormit toata noaptea si s-au zvarcolit pe aici de ciuda ) . =))
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Te referi la imparatul Miky?:))))))Ole! 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Le-am dat la curentati motive serioase sa se linga reciproc pe funduri , inca de la primele ore ale zilei (ptr. mine , ca unii iar n-au dormit toata noaptea si s-au zvarcolit pe aici de ciuda ) . =))Viața e greu, săm bag pula! Tocma’ când îți faci impresii, că “ăsta”-i cel mai cretin din univers, apare Șhtiulete și îți dă fengșuiu de-a dura. 3
Postări Recomandate