Sari la conținut

Votare - Proxenetul Anului 2016

47 membri au votat

1. 1. Votare - Proxenetul Anului 2016

• Chris73
      29
    • Chris73
      18

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Nu-i ciudat totusi ca ,cu toate ca va fi locul intai va fi si locul 2.

Dar supararea pentru faptul ca este locul 2 o sa-i aline ca de fapt este si locul 1. :)

e un fel de bipolar  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri

O întrebare pentru Chris: având în vedere că ai punctat cela 3 sau 4 postări în care @danteluv a tot înjurat, să înțeleg că ești de acord cu acest fel de manifestare? 

• Like 8
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

O întrebare pentru Chris: având în vedere că ai punctat cela 3 sau 4 postări în care @danteluv a tot înjurat, să înțeleg că ești de acord cu acest fel de manifestare?

Se dă la păpușoaica, o ia pân învăluire...

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

e un ofticos , nu e prima data cand face asta.

eu am zis-o cu mult timp in urma , e doar un increzut fandosit si nebagat in seama.

crezi ca degeaba l-a lasat shaorma pe drumuri ??

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Picon, educat, alunecos, parsiv si mănâncă cacat la greu! Am uitat, i cearcă sa para ceea ce nu este si cand este in corzi o da in lăutari si manelisti cu toate sa se considera un "om cult". Trebuie sa-l intelegem. Picoane la vârsta mata, putina scandura in loc de coloana vertebrala, nu iti strica, macar aveai o pozitie verticala. Pardon, in loc de scandura poate ai nevoie de un arac

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 1046

Picon, educat, alunecos, parsiv si mănâncă cacat la greu! Am uitat, i cearcă sa para ceea ce nu este si cand este in corzi o da in lăutari si manelisti cu toate sa se considera un "om cult". Trebuie sa-l intelegem. Picoane la vârsta mata, putina scandura in loc de coloana vertebrala, nu iti strica, macar aveai o pozitie verticala. Pardon, in loc de scandura poate ai nevoie de un arac

Măi Goldenberg, tu chiar vrei un goldenshower? Nu fi timid, te rezolv!  :laugh2

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator

Măi Goldenberg, tu chiar vrei un goldenshower? Nu fi timid, te rezolv!  :laugh2

Pe asta m-am expertizat eu  :laugh2  fac cate 3-4 pe zi! 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Eu ma votez pe mine

mai milfeto ai cam lipsit tu asa, tot prin Arad o arzi trendy si cocheta? Cred ca mori de nervi ca nu te baga pisicuts in seama,nici macar nu a rectionat ori te-a banat.

te simti neglijata ca nu ai fost inclusa in votare anu asta ei? te-a sarit magarul de tot te-a uitat :))) ce nebuna esti  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

mai milfeto ai cam lipsit tu asa, tot prin Arad o arzi trendy si cocheta? Cred ca mori de nervi ca nu te baga pisicuts in seama,nici macar nu a rectionat ori te-a banat.

te simti neglijata ca nu ai fost inclusa in votare anu asta ei? te-a sarit magarul de tot te-a uitat :))) ce nebuna esti  :laugh2

Rozeto, tu nu intri la nici o categorie de votare? :)

Link spre comentariu

Rozeto, tu nu intri la nici o categorie de votare? :)

ci nu ai vazut ca pesemne's troll si la cuplul anului.

nici nu m-a bagat nerusinatu la cel mai popular membru se stie ca cine nu stie cine e pisicuts nu se poate sa nu stie cine e rozkendra :laugh2  e invidios

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...