Sari la conținut

Otrepe proaste

Postări Recomandate

@DMX-ule , Vine inapoi ? Pai ti se pare ca a disparut vreodata  ? Viata lui se invarte , cu o prezenta non-stop , doar aici , de ani de zile .

Deci ai gresit la faza cu dusul bine . Nu cred ca e cazul sa te hazardezi , mai ales in privinta mea .

Si apropo , nu-mi plac dialogurile cu prostii plictisitori si pizdele imbarligatoare , cu nume (sau nick-uri , cum vrei tu sa le zici) de barbati (asta ca si raspuns ptr. o postare mai veche pe care mi-ai adresat-o , ptr. care  mi-a lipsit , voit ,  bunavointa de a raspunde la ea , nu doar faptul ca am observat-o tarziu , fiindca nu folosesc de foarte mult timp notificarile , si nici nu-mi functioneaza acestea) , care o incearca cu intepaturi ieftine peste tot . De multe ori urmaresc si eu dialogurile acelora care au ceva serios de spus , au un haz mai aparte  , nu pe acelea ale izmenarilor si lingailor cu limba d'un cot .

Hai , nu te pripi , si nu te pune acum sa le faci concurenta acelor tate proaste , la fel ca si tine .

OOOOOO majestate dar tu ca l-au banat pe pipilica ai cumva impresia falsa ca esti miezu din dodoasca?

Daca eu sunt femeie tu esti un cacat lasat in drum poponare.

Crezi cumva printr-o oarecare zvacnire stricata a creierului tau ca ai ceva MERIT in faptul ca l-au banat pe pipilica si te crezi atata de tare(ma refeream la tine ca cacat) ca acum tu esti miezu din fanta si pui ochii urat pe cineva si devine banat?

Ahahaha

Ba prostea pai daca eram atat de tampit ca tine sa vb de mine la persoana 3 -a ma sinucideam demult.

Ai de pula mea :)))))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Stai , bahhh , potolit si nu te mai agita atat , ca sa-mi expici tipologia rahatului si din ce esti tu facut.

Impresia mea generala e demult creata si nu o mai poti schimba cu ceva . Bazaie pe aici  si da limbi pe coaie in continuare , ca nu ma deranjeaza ,  asta ca tot ii faci pe altii poponari , fara a-ti face vreo concurenta serioasa in ritmul  acesta

Tembel mai esti , pe langa faptul ca esti lipsit de orice personalitate si originalitate  , chiar si in sensul acela , cu mult mai bun , de a atrage  candva  vreo femeie . Nu glumesc ...stii ca spun intotdeauna adevarul , chiar daca acesta este negat cu vehementa

Link spre comentariu

Stai , bahhh , potolit si nu te mai agita atat , ca sa-mi expici tipologia rahatului si din ce esti tu facut.

Impresia mea generala e demult creata si nu o mai poti schimba cu ceva . Bazaie pe aici  si da limbi pe coaie in continuare , ca nu ma deranjeaza ,  asta ca tot ii faci pe altii poponari , fara a-ti face vreo concurenta serioasa in ritmul  acesta

Tembel mai esti , pe langa faptul ca esti lipsit de orice personalitate si originalitate  , chiar si in sensul acela , cu mult mai bun , de a atrage  candva  vreo femeie . Nu glumesc ...stii ca spun intotdeauna adevarul , chiar daca acesta este negat cu vehementa

Cica stai potolit....Ahahahaha

Sunt atat de lipsit de originalitate incat iti bag pula direct pana la pancreas si cand ti-o scot ti-o scot cu splina cu tot , cat de gadilat sa ti gadile tie lantul de la drujba coaiele in timp ce tu canti melodia ta preferata" Singur imi fac viata grea"" de salam.Ahahahhaha

Ba miky atat de mult imi place sa-mi bat pula de tine incat acum ca a plecat pipilica ma simt fericit ca mi-ai ramas mie. =)) 

Dimineata cand intri la cotet sa futi gainile alea zboara in toate directiile sa nu pui mana pe ele si iesi din cotet cu doua oua in mana si o pana infipta fix in cur.

Bagami-as pula -n ma-ta ca iar m-ai facut sa rad =))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Dacă știam @dmx-ule ca "operezi" cu o așa precizie...tocmai cu penisul cică, te luam înaintea chirurgului! :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Ha, ha, ha..."de mic copil mi-a plăcut", adică direct din brațele comunismului cu "șoimii patriei"!Nu cred ca a fost ironie involuntară, tinerii din ziua de azi au o critică extraordinar de inteligentă și viziunea lor are o mare putere, în orice privință.
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Adevarul din creierii tai prajiti, nu are nimic de a face cu realitatea SOBOLANE! Taci dracu, iar te faci de cacat boule!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Esti nebun , maidanezule  !? Nu stiam ca a ajuns unul ca tine sa-si bata lindicul de mine , cunoscand totusi ca nu-mi plac baieteii care se ascund (de mici) in toaleta fetelor.

post-194745-0-32112000-1553001930_thumb.jpg

Acum razi belito , ca si asa nu ai niciun haz , chiar si fara mine , daca nu te bag in seama

Apropo : zdreanta PICOAIE ,  pai nu ziceai mahh , deunazi , cu  aceeasi seninatate , in explicatiile tale de mos senil si entelectual oligofre ,  ca nu aprobi si nu practici injuraturile de mame ?  Al draq martalog libidinos , te prezinti parsiveste si cu o consecvent permanent imorala  pe aici si mai tragi prin gard o impunsatura perversa  , poate , poate nu o observ , ca sa-ti iau sfecla  aia de **spam editat**  handicapat  la pula. Vezi ?  Eu ti-o zic pe fata , ca sa nu existe alte neintelegeri si interpretari , mai incolo , de ce nu te inghit de mai bine de 2 ani de zile  , ca multi altii de aici. Nu esti decat o scursura de om , care permanent se tot scuza cu cate ceva  pe aici  , ceva de genul :  "n-am facut, nu practic , nu exista ...etc"  sau ce mai baigui  in incercarile tale de maimutareala prosteasca si perversa

• Like 1
Link spre comentariu

Esti nebun , maidanezule  !? Nu stiam ca a ajuns unul ca tine sa-si bata lindicul de mine , cunoscand totusi ca nu-mi plac baieteii care se ascund (de mici) in toaleta fetelor.

Acum razi belito , ca si asa nu ai niciun haz , chiar si fara mine , daca nu te bag in seama

Apropo : zdreanta PICOAIE ,  pai nu ziceai mahh , deunazi , cu  aceeasi seninatate , in explicatiile tale de mos senil si entelectual oligofre ,  ca nu aprobi si nu practici injuraturile de mame ?  Al draq martalog libidinos , te prezinti parsiveste si cu o consecvent permanent imorala  pe aici si mai tragi prin gard o impunsatura perversa  , poate , poate nu o observ , ca sa-ti iau sfecla  aia de **spam editat**  handicapat  la pula. Vezi ?  Eu ti-o zic pe fata , ca sa nu existe alte neintelegeri si interpretari , mai incolo , de ce nu te inghit de mai bine de 2 ani de zile  , ca multi altii de aici. Nu esti decat o scursura de om , care permanent se tot scuza cu cate ceva  pe aici  , ceva de genul :  "n-am facut, nu practic , nu exista ...etc"  sau ce mai baigui  in incercarile tale de maimutareala prosteasca si perversa

Miky nu mai fii suparat tu nu trebuie sa bagi in seama pe nimeni deoarece prostia ta impunge frate.

De unde si expresia....esti atat de prost de impungi  =))

Faptul ca eu imi bat pula de esofagul tau nu trebuie sa te ingrijoreze.Si-a batut deja tot forumul asta .Tu nici macar nu-ti dai seama cata muie ai luat.Ahahahhahahaha

Ti-a dat muie picon ,brigada,pipilica ,the cat ,condition,nobel ,miskin, machucambo si lista mea poate continua adica ,cam oricine cine e un nume pe site ul asta.

Dar sa revenim la injuraturile mele.Faptul ca eu pe tine fut in gura pana vrea pula mea e o chestiune  cum sa ma exprim....de amorul artei.

Adevarul e ca ma distrezi cum ma distreaza un caine care alearga dupa masina mea dar care si daca m-ar "prinde" nu stie ce sa faca cu ditai masina si se pisa pe el tremurand de emotie.

La fel ca tine

Ai de pula mea  =))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Eu am avut o relatie mai deosebita cu o tipa super chiar daca era tiganca. Si acum o mai iubesc. I-am dat numai limbi timp de 5 ani. Am trait ca ca spun asa un "concubinaj de limbi". N-a facut sex niciodata cu mine, doar ma masturba (uneori). Ea facuse turcii de la 15 ani, dar cand a vazut ca m-am indragostit mi-a propus relatia asta si am acceptat-o. O duceam saptamanal in diverse locatii, discoteca, etc (inainte de asta o ajutam sa se imbrace, ii sugeam tocurile, picioarele... purta 36 si dadeam limbi in pasarica si in fundulet), ii cumparam prezervative. Ma suna pe la 5 dimineata sa o iau. De cele mai multe ori facea sex si-mi spunea asta, povestea cu lux de amanunte. Cum ajungeam acasa program de limbi. Nu conta daca era pe ciclu. Nu m-a lasat sa o sarut niciodata pe gura, spunea sa o sarut pe pasarica la fel ca pe gura. De cate ori ii sarutam pasarica, ma zgaria pe spate cu tocurile... cica sa nu o uit. Timp de vreo doua luni a facut sex cu un vecin. De treaba asta stia doar cea mai buna prietena a ei, Rodica (fusesera impreuna in Turcia). Ii auzeam gemetele cate doua-trei ore prin perete. De vreo cateva ori a lasat-o pe Rodica cu mine si s-a dus sa faca sex cu vecinul. Prima oara Rodica mi-a spus ca pot sa i-o pup si ei. Cand m-am dezbracat, mi-a vazut zgarieturile si m-a intrebat razand daca sunt tocurile prietenei. Ce-a urmat? Cand au inceput gemetele prin perete, Rodica a avut un orgasm urias in gura mea si noi urme de tocuri pt mine. Dupa ce termina, ea venea acasa si treceam eu la treaba. Toata lumea credea ca suntem amanti, iar ea intarea asta. Ce sa zic... Acum a plecat in Spania. A... Toata treaba se intampla acum 10 ani. Mi-as mai dori o astfel de relatie.

Ceva de genul asta ai putea?

:clapp  Bravo XOXO,esti forta mondiala.

Link spre comentariu

attachicon.gif grup bengos.jpg

SOBOLANE, ai ramas iarasi fara stiuleti handicapatule? Esti cam nervos psihopatule! :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

attachicon.gif grup bengos.jpg

Direct sau "parșivește" îți spun: marș în plm, maimuță trepanată!

P.S. Mai sugi nasu' la morți?

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

4 dive cu penis dintr-o lovitura
Nu ti-am spus , curentatule , ca doar te freci cu pizda de marginea bordurii ?

Asa te exciti tu pe aici ....DMX muppets

https://media0.giphy.com/media/11Hyt8NhDtZdRK/giphy.gif?cid=3640f6095c9114267a4a4f706b250e99

Sa vina distrusul @goldenberg  (aka @Conditia prostului ) sa ma suga si Picoaie sa se uite si sa explice mai bine vechea parere a martalogului cu care  acum a ajuns sa stea la masa si sa o arda in chec  impreuna :)

https://nimfomane.com/forum/topic/70122-votare-proxenetul-anului-2016/?p=1961928

https://nimfomane.com/forum/topic/70122-votare-proxenetul-anului-2016/?p=1962094

Bahhh , distrusi mai sunteti , lachiosilor .

Ati ajuns de toata jena , cu limba in propriile anusuri   , sa moara ....fi-mi-ar  scarba  de libidinosi ca voi

Sunt curios care baga un golden-dus sau o motivatie pertinenta cu privire la aceasta situatie  . =))

Link spre comentariu

4 dive cu penis dintr-o lovitura

Nu ti-am spus , curentatule , ca doar te freci cu pizda de marginea bordurii ?

Asa te exciti tu pe aici ....DMX

Sa vina distrusul @goldenberg (aka @Conditia prostului ) sa ma suga si Picoaie sa se uite si sa explice mai bine vechea parere a martalogului cu care acum a ajuns sa stea la masa si sa o arda in chec impreuna :)

https://nimfomane.com/forum/topic/70122-votare-proxenetul-anului-2016/?p=1961928

https://nimfomane.com/forum/topic/70122-votare-proxenetul-anului-2016/?p=1962094

Bahhh , distrusi mai sunteti , lachiosilor .

Ati ajuns de toata jena , cu limba in propriile anusuri , sa moara ....fi-mi-ar scarba de libidinosi ca voi

Sunt curios care baga un golden-dus sau o motivatie pertinenta cu privire la aceasta situatie . =))

Cum a plecat pipilica ti e dor de golden dus tarane ?Ahahahahaha

Da auzi miky un dus pe bune cand faci ?Ca acolo pe centrala ta de lemne dusu se face o data pe saptamana ...stii tu :sfanta zi de duminica .

La Bucuresti cand vii tarane?Morcovi telina porumb mai aduci pe piata?Avem mare nevoie de tine

Ai de pula mea :))))

• Like 1
Link spre comentariu

Fugi bahhh  curentatule de aici , ca pana si surexcitata aia de Sandy Bell (favorita mea la suturi in pizda) e mai amuzanta decat tine , cand se tot agita si intra in sevraj

Centralele sunt pe gaz , prostule . Pe lemne am in alta parte , iar la  Bucuresti vin doar atunci cand mi se face dor de tarani ca tine , in rest  stau la mine pe parcare , unde au locuit candva Regii , nu ciocoflenderi corciti de teapa ta ...daca tot ai intrebat

Link spre comentariu

Fugi bahhh  curentatule de aici , ca pana si surexcitata aia de Sandy Bell (favorita mea la suturi in pizda) e mai amuzanta decat tine , cand se tot agita si intra in sevraj

Centralele sunt pe gaz , prostule . Pe lemne am in alta parte , iar la  Bucuresti vin doar atunci cand mi se face dor de tarani ca tine , in rest  stau la mine pe parcare , unde au locuit candva Regii , nu ciocoflenderi corciti de teapa ta ...daca tot ai intrebat

Miky este unic,ce PLM Benny Hill,Charlie Chaplin,Louis de Funnes.........Il citesti pe Miky si pe pis pe el de ras.

• Like 2
Link spre comentariu

Miky nu mai fii suparat tu nu trebuie sa bagi in seama pe nimeni deoarece prostia ta impunge frate.

De unde si expresia....esti atat de prost de impungi  =))

Faptul ca eu imi bat pula de esofagul tau nu trebuie sa te ingrijoreze.Si-a batut deja tot forumul asta .Tu nici macar nu-ti dai seama cata muie ai luat.Ahahahhahahaha

Ti-a dat muie picon ,brigada,pipilica ,the cat ,condition,nobel ,miskin, machucambo si lista mea poate continua adica ,cam oricine cine e un nume pe site ul asta.

Dar sa revenim la injuraturile mele.Faptul ca eu pe tine fut in gura pana vrea pula mea e o chestiune  cum sa ma exprim....de amorul artei.

Adevarul e ca ma distrezi cum ma distreaza un caine care alearga dupa masina mea dar care si daca m-ar "prinde" nu stie ce sa faca cu ditai masina si se pisa pe el tremurand de emotie.

La fel ca tine

Ai de pula mea  =))

Miskin a avut demnitatea sa dispară de pe site când l-ai turnat cu poza unde se vedea clar ca este chelner.Miky este ambitios,sau mai degrabă schizofrenic,probabil boala lui este atât de avansata încât chiar crede ca este patron de hotel si alte alea.

Este ca schizofrenicul care se crede Napoleon.

• Like 4
Link spre comentariu

adica *TE  pisi pe el de popo(a) , ca are valoare zero , cu toate predicile lui expuse aici

https://media0.giphy.com/media/12Hp0yti4z4Of6/giphy.gif?cid=3640f6095c91327a486b6a6e6b529f1b

deci nu are vreun  har sau farmec

Ce ziceai sobolane ca iti place? :laugh2  :laugh2  :laugh2

msg-220566-0-66080600-1504269801.png

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...