miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 24, 2019 Nu arunci , e gresit spus , te arunci ... cu gura doar la pula , atarnatorule Esti framos , bahhh , da-te in saracie ...cum sa dorm eu cu pozele tale sub perna ? ...esti nebun ? Hai ...laba placuta ...de duminica , ca acum se face seara si iar vin gagicutle/invitatele sa le racai la manivela . Vezi sa chemi mai putine in seara aceasta , ca n-a mai ramas decat un strop pe fundul damigenei .
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Nu arunci , e gresit spus , te arunci ... cu gura doar la pula , atarnatorule Esti framos (spre deosebire de tine sunt frumos, nu framos nervosule ... :laugh2 ), bahhh , da-te in saracie (in saracie te zbati tu, cu executari silite si multe alte datorii! Ce spui, le cumpar eu sa teexecut eu silit?!) :laugh2 ...cum sa dorm eu cu pozele tale sub perna ? ...esti nebun ? Hai ...laba placuta ...de duminica , ca acum se face seara si iar vin gagicutle/invitatele sa le racai la manivela . Vezi sa chemi mai putine in seara aceasta , ca n-a mai ramas decat un strop pe fundul damigenei . :laugh2 :laugh2 :laugh2 Picole, marsh la debarasat mese tristule! Nu sunt frumos, dar daca as arata ca tine, mi-as pune streangul de gat bocciule. Pe tine te fute doar viata si moartea SOBOLANE! :laugh2 :slap2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 24, 2019 Hahaha ... distrus mai esti , framosule ... sa-mi cada acoperisu' in cap , daca teoi minti Gata , mahhh , mi-am facut incalzirea de duminica cu tine , pot sa plec linistit , tristule Ma anunti maine la 5-6 cum a fost paranghelia cu gagicutele . Sa nu bagi multe la beci , si sa lasi usa deschisa , ca sa nu te cuprinda aburii alcoolului
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 Ala e mesajul mironositului celalalt de @Gelu ? Ce se mai victimizeaza si ala prin mesagerie (cum o faceai si tu de altfel) , in loc sa se duca sa depuna o reclamatie prin care se poate afla foarte usor adevarul . De ce oare ? =)) (hahahha ...ala o facea pe Symona curva penala , dar se plangea zilnic la ea in mesagerie , ca sa citeasca/vada si altii...apoi se intorcea la @Advanced sa-l apere ...vai de pizdele voastre , ce-ati ajuns la batranete )De unde stii ca este mesajul lui Gelu,dar despre mesajele trimise Symonei?? :laugh2 :laugh2 :laugh2Ba esti incredibil de retardat,cum te dai singur de gol ca ai fot băgat in măgăria aia. 3
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 De unde stii ca se plangea in mesageri Simonei SOBOLANE? erai tu sau doar un pesteai?! :laugh2 BOU esti incapabilule! :slap2 Deja incepi sa mirosi a parfum de peste imputit! :laugh2A avut parola de la contul Symonei,știu si de la cine,dar nu băgăm omul in discuția asta. 3
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 mi-as pula proasta de loredaana
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Hahaha ... distrus mai esti , framosule ... sa-mi cada acoperisu' in cap , daca teoi minti Gata , mahhh , mi-am facut incalzirea de duminica cu tine , pot sa plec linistit , tristule Ma anunti maine la 5-6 cum a fost paranghelia cu gagicutele . Sa nu bagi multe la beci , si sa lasi usa deschisa , ca sa nu te cuprinda aburii alcooluluikiki, pstisorule, iti tremura mana labagiule?! :laugh2 :slap2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Hahaha ... distrus mai esti , framosule ... sa-mi cada acoperisu' in cap , daca teoi minti Gata , mahhh , mi-am facut incalzirea de duminica cu tine , pot sa plec linistit , tristule Ma anunti maine la 5-6 cum a fost paranghelia cu gagicutele . Sa nu bagi multe la beci , si sa lasi usa deschisa , ca sa nu te cuprinda aburii alcooluluiChiarv iti cade cosmelia in cap mizerie! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 CONCLUZIE! Esti prieten cu kiki, ti_ai futut norocul! Este un sarpe, trebuie calcat pe cap! :laugh2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 De unde stii ca se plangea in mesageri Simonei SOBOLANE? erai tu sau doar un pesteai?! :laugh2 BOU esti incapabilule! :slap2 Deja incepi sa mirosi a parfum de peste imputit! :laugh2Am citit SMS-urile alea si sunt trimise de Miky.Exista un singur retardat in țara asta care folosește in fiecare fraza de 3-4 ori cuvintele "in permanenta,pozitiv,constant" plus taranisme.Omul este schizofrenic,ura si dorința de răzbunare este patologica. 3
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Am citit SMS-urile alea si sunt trimise de Miky.Exista un singur retardat in țara asta care folosește in fiecare fraza de 3-4 ori cuvintele "in permanenta,pozitiv,constant" plus taranisme.Omul este schizofrenic,ura si dorința de răzbunare este patologica.Omul este prost cu crengi pe el! :laugh2 Promit ca si-oi fura urat de tot! :slap2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Vorbiți și voi de parfumuri.Multumesc.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 Omul este prost cu crengi pe el! :laugh2 Promit ca si-oi fura urat de tot! :slap2Este batut destul de soarta. 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Este batut destul de soarta.se pare ca nu ii ajunge :slap2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2019 Am uitat de Eau de Shtiulette sau Kocean Bouquet Ideale. Oricare dintre variantele de 5000 sau 10.000 de ml.Și Christian Dihor și Cacarel, preferatele știuletarului. :laugh2 2 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 24, 2019 Tu mai lipseai , **spam editat**ule transpirat . Ia spune , ce l-a facut sa inebuneasca asa pe Advanced , doar e tovarasul tau de pahar . I-ai spus si tu sa se duca la psihiatru sau ti-a fost rusine deoarece trebuia sa mergi inaintea lui ? :)
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Tu mai lipseai , **spam editat**ule transpirat . Ia spune , ce l-a facut sa inebuneasca asa pe Advanced , doar e tovarasul tau de pahar . I-ai spus si tu sa se duca la psihiatru sau ti-a fost rusine deoarece trebuia sa mergi inaintea lui ? :)Tot a pula iti miroase gura SOBOLANE! :laugh2 1 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 Tu mai lipseai , **spam editat**ule transpirat . Ia spune , ce l-a facut sa inebuneasca asa pe Advanced , doar e tovarasul tau de pahar . I-ai spus si tu sa se duca la psihiatru sau ti-a fost rusine deoarece trebuia sa mergi inaintea lui ? :)**spam editat** sau semi**spam editat**? 4
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2019 Știuletaru' a prins viață. Au apărut urzicile, loboda, ștevia prin păduri și pe "marnea" șanțului, și-a umplut și el mațu'. 3 4
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 pe la doctor cand ?Cine ...TU?!
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 24, 2019 Parca era o poza cu Pecon delectandu-se cu vin de paie, iar Pepelica radea de el.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 24, 2019 Pfoai...Laurelian ham-ham, parfumuri de barosan.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 Știuletaru' a prins viață. Au apărut urzicile, loboda, ștevia prin păduri și pe "marnea" șanțului, și-a umplut și el mațu'.Mi-e lene sa caut,dar are o postare cu o poza cu 3 știuleți unde comentează mândru ca a reușit sa negocieze cu țăranul de pe marginea drumului,sa-i cumpere la un leu.Postarea aia spune totul despre el. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum