Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu arunci , e gresit spus  , te arunci ... cu gura doar la  pula , atarnatorule

Esti framos , bahhh , da-te in  saracie ...cum sa dorm eu cu pozele tale sub perna ? ...esti nebun ?

Hai ...laba placuta ...de duminica , ca acum se face seara si iar vin gagicutle/invitatele  sa le  racai  la manivela . Vezi sa chemi mai putine in seara aceasta , ca n-a mai ramas decat un strop pe fundul damigenei .

• Oras:undeva
Postat

Nu arunci , e gresit spus  , te arunci ... cu gura doar la  pula , atarnatorule

Esti framos (spre deosebire de tine sunt frumos, nu framos nervosule ... :laugh2 ), bahhh , da-te in  saracie (in saracie te zbati tu, cu executari silite si multe alte datorii! Ce spui, le cumpar eu sa teexecut eu silit?!) :laugh2  ...cum sa dorm eu cu pozele tale sub perna ? ...esti nebun ?

Hai ...laba placuta ...de duminica , ca acum se face seara si iar vin gagicutle/invitatele  sa le  racai  la manivela . Vezi sa chemi mai putine in seara aceasta , ca n-a mai ramas decat un strop pe fundul damigenei .

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Picole, marsh la debarasat mese tristule! Nu sunt frumos, dar daca as arata ca tine, mi-as pune streangul de gat bocciule. Pe tine te fute doar viata si moartea SOBOLANE! :laugh2  :slap2

Postat

Hahaha ... distrus mai esti , framosule  ... sa-mi cada acoperisu' in cap  , daca teoi minti 

Gata , mahhh , mi-am facut incalzirea de duminica cu tine  , pot sa plec linistit  , tristule

Ma  anunti maine la 5-6 cum a fost paranghelia cu gagicutele . Sa nu bagi multe la beci , si sa lasi usa deschisa , ca sa nu te cuprinda aburii alcoolului

• Oras:FALASTOACA
Postat

Ala e mesajul mironositului celalalt de @Gelu ? Ce se mai victimizeaza si ala prin mesagerie (cum o faceai si tu  de altfel) , in loc sa se duca sa depuna o reclamatie prin care se poate afla foarte usor adevarul  . De ce oare ?  =))

(hahahha ...ala  o facea pe Symona curva penala , dar se plangea zilnic la ea  in mesagerie , ca sa citeasca/vada si altii...apoi se intorcea  la @Advanced  sa-l apere ...vai de pizdele voastre , ce-ati ajuns  la batranete  )

De unde stii ca este mesajul lui Gelu,dar despre mesajele trimise Symonei?? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ba esti incredibil de retardat,cum te dai singur de gol ca ai fot băgat in măgăria aia.

• Like 3
Postat

De unde stii ca se plangea in mesageri Simonei SOBOLANE? erai tu sau doar un pesteai?! :laugh2  BOU esti incapabilule! :slap2 Deja incepi sa mirosi a parfum de peste imputit! :laugh2

A avut parola de la contul Symonei,știu si de la cine,dar nu băgăm omul in discuția asta.

• Like 3
Postat

Hahaha ... distrus mai esti , framosule  ... sa-mi cada acoperisu' in cap  , daca teoi minti 

Gata , mahhh , mi-am facut incalzirea de duminica cu tine  , pot sa plec linistit  , tristule

Ma  anunti maine la 5-6 cum a fost paranghelia cu gagicutele . Sa nu bagi multe la beci , si sa lasi usa deschisa , ca sa nu te cuprinda aburii alcoolului

kiki, pstisorule, iti tremura mana labagiule?! :laugh2  :slap2

Postat

Chiarv iti cade cosmelia in cap mizerie!  :laugh2

Postat

CONCLUZIE! Esti prieten cu kiki, ti_ai futut norocul! Este un sarpe, trebuie calcat pe cap! :laugh2

Postat

De unde stii ca se plangea in mesageri Simonei SOBOLANE? erai tu sau doar un pesteai?! :laugh2  BOU esti incapabilule! :slap2 Deja incepi sa mirosi a parfum de peste imputit! :laugh2

Am citit SMS-urile alea si sunt trimise de Miky.

Exista un singur retardat in țara asta care folosește in fiecare fraza de 3-4 ori cuvintele "in permanenta,pozitiv,constant" plus taranisme.

Omul este schizofrenic,ura si dorința de răzbunare este patologica.

• Like 3
Postat

Am citit SMS-urile alea si sunt trimise de Miky.

Exista un singur retardat in țara asta care folosește in fiecare fraza de 3-4 ori cuvintele "in permanenta,pozitiv,constant" plus taranisme.

Omul este schizofrenic,ura si dorința de răzbunare este patologica.

Omul este prost cu crengi pe el! :laugh2  Promit ca si-oi fura urat de tot! :slap2

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

Vorbiți și voi de parfumuri.

Multumesc.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am uitat de Eau de Shtiulette sau Kocean Bouquet Ideale. Oricare dintre variantele de 5000 sau 10.000 de ml.

Și Christian Dihor și Cacarel, preferatele știuletarului.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Tu mai lipseai , **spam editat**ule transpirat .

Ia spune , ce l-a facut sa inebuneasca asa pe Advanced   , doar e tovarasul tau de pahar .

I-ai spus si tu sa se duca la psihiatru sau ti-a fost rusine deoarece trebuia sa mergi inaintea lui ?  :)

Postat

Ia spune , ce l-a facut sa inebuneasca asa pe Advanced   , doar e tovarasul tau de pahar .

I-ai spus si tu sa se duca la psihiatru sau ti-a fost rusine deoarece trebuia sa mergi inaintea lui ?  :)

Tot a pula iti miroase gura SOBOLANE! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

**spam editat** sau semi**spam editat**?

• Like 4
Postat

Știuletaru' a prins viață. Au apărut urzicile, loboda, ștevia prin păduri și pe "marnea" șanțului, și-a umplut și el mațu'.

• Like 3
  • Minus 4

Postat

Știuletaru' a prins viață. Au apărut urzicile, loboda, ștevia prin păduri și pe "marnea" șanțului, și-a umplut și el mațu'.

Mi-e lene sa caut,dar are o postare cu o poza cu 3 știuleți unde comentează mândru ca a reușit sa negocieze cu țăranul de pe marginea drumului,sa-i cumpere la un leu.

Postarea aia spune totul despre el.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...