condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Lega-te-ar de calorifer, nebunule, la cat ai latrat p-acilea, ca un bezmetic, ai uitat, pe cine ai injurat in fel si chip. Stai dreaqu in banca ta si nu ma mai cita. Bolnav psihic, ce esti.Sugi pula boschetare! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 nu vezi ca esti plecat de'acasa de ceva vreme ? mergi bah la doctor pana nu o iei razna de tot #salvatilpelabusDupa cum te manifesti se pare ca ai un stiulete in cur! :laugh2 1 Link spre comentariu
jeremyfragrance Reputație: 193 Postat Martie 26, 2019 Oras:Germany Oras:Germany Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 ontopic ? Link spre comentariu
jeremyfragrance Reputație: 193 Postat Martie 26, 2019 Oras:Germany Oras:Germany Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 thierry mugler pure havane 2 Link spre comentariu
mumuki Reputație: 48 Postat Martie 26, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Partajează Postat Martie 26, 2019 https://www.lidl.ro/catalog3media/ro/article/27285/gallery/overlay/lg/27285_05.jpg 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 26, 2019 Duminica ai aparut imediat dupa ce am postat , ieri la fel , te-ai tot foit si zvarcolit in lant , ca nu stiai cum sa ma intarati .Astazi sunt sigur ca se va pe petrece acelasi lucru . Rutina aceluiasi nebun , dar fara acte in regula.Ce mai., bolnav psihic ...si atarnator clonat , prezent non-stop pe aici (dupa cum am mai specificat in cateva dati ) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Duminica ai aparut imediat dupa ce am postat , ieri la fel , te-ai tot foit si zvarcolit in lant , ca nu stiai cum sa ma intarati .Astazi sunt sigur ca se va pe petrece acelasi lucru . Rutina aceluiasi nebun , dar fara acte in regula.Ce mai., bolnav psihic ...si atarnator clonat , prezent non-stop pe aici (dupa cum am mai specificat in cateva dati ) ADVANCED NEBUNU.jpgCe ai patit SOBOLANE, ai dat in benga_ :laugh2 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 26, 2019 Ce mai., bolnav psihic ...si atarnator clonat , prezent non-stop pe aici (dupa cum am mai specificat in cateva dati ) Sa-i spui unuia ca este bolnav psihic si sta non stop pe site,tocmai tu care ai 17 mii de postări in 3 ani,cu mii de postari facute la 3-4 noaptea si...Atentie,postări unde te injuri cu Condition exact de ziua ta de nastere.Ai-de PLM. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 26, 2019 Percepi si tarif ptr. un asemenea cunnilingus perfect executat ? Sau te multumesti si cu un paharel de votca , sa ti se acorde (macar) un dram de atentie ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Percepi si tarif ptr. un asemenea cunnilingus perfect executat ? Sau te multumesti si cu un paharel de votca , sa ti se acorde (macar) un dram de atentie ? Te faci de cacat iarasi vierme, jeg uman! 1 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 thierry mugler pure havane thierry mugler pure havane.jpg hai sclavule si cu tom ford-urile aleasi mai schimba draq lenjeria aia ca de 1 luna tot dormi pa ea =)) 1 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 26, 2019 Sa-i spui unuia ca este bolnav psihic si sta non stop pe site,tocmai tu care ai 17 mii de postări in 3 ani,cu mii de postari facute la 3-4 noaptea si...Atentie,postări unde te injuri cu Condition exact de ziua ta de nastere.Ai-de PLM. Percepi si tarif ptr. un asemenea cunnilingus perfect executat ? Sau te multumesti si cu un paharel de votca , sa ti se acorde (macar) un dram de atentie ? Ce s-a întâmplat taranusule,ti-a fost rușine sa dai o explicație,sa spui un motiv pentru care spumegai pe site de ziua ta :laugh2 atunci când oamenii normali petrec? 2 Link spre comentariu
jeremyfragrance Reputație: 193 Postat Martie 26, 2019 Oras:Germany Oras:Germany Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 hai sclavule si cu tom ford-urile aleasi mai schimba draq lenjeria aia ca de 1 luna tot dormi pa ea =))Pozele sunt facute cand am inceput topicul, dar ce pretenti as putea cere unei moluste 3 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Nu mai jigni molustele, alea sunt mai inteligente decat loserul asta, 400 euro sa faca pula mare altora.... 3 Link spre comentariu
mumuki Reputație: 48 Postat Martie 26, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Partajează Postat Martie 26, 2019 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81ga8pNPBRL._SL1194_.jpg Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Pozele sunt facute cand am inceput topicul, dar ce pretenti as putea cere unei moluste taci daten mortii tei de sclav prost ca ai doar o lenjerie =)) mai spala-te baaa ca d-aia rade femeile de tine si te pune sa-ti iei parfum hahahahahahh Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Iar a aparut ham-ham-ul asta sarac :( Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Iar a aparut ham-ham-ul asta sarac :(Esti bine clona jegoasa? :laugh2 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Esti bine clona jegoasa? :laugh2Sa-mi iei jegul in gura sa iti creez conditii. Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Haha, am ras de terminatul asta care cosmaruri cu miky, incredibil de prost esti gogule, latra ! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Sa-mi iei jegul in gura sa iti creez conditii. Haha, am ras de terminatul asta care cosmaruri cu miky, incredibil de prost esti gogule, latra !Semeni foarte mult cu el, ma refer la prostie si jigoism SPBOLANE! :laugh2 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 E adevarat ce zic, esti in negare, la fel ca **spam editat**ul picon, sa ii fie tarana usoara 1 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 pana si asta cu parfumurile isi bate pula de xoxo, s-a prostit de tot chelosul 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 26, 2019 Semeni foarte mult cu el, ma refer la prostie si jigoism SPBOLANE! :laugh2Seamănă la prostie și jigodism, dar u el el. E Cerrone/Utraprost etc. Îl trădează multe, deși încearcă să schimbe stilul, dar e prea prost, colț cu retardul. 1 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Seamănă la prostie și jigodism, dar u el el. E Cerrone/Utraprost etc. Îl trădează multe, deși încearcă să schimbe stilul, dar e prea prost, colț cu retardul.Nene, nu bag mana in foc.... mai sunt cateva clone aparute cand intra prostul in corzi! :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum