Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Duminica ai aparut imediat dupa ce am postat , ieri la fel , te-ai tot foit si zvarcolit in lant , ca nu stiai cum sa ma intarati .Astazi sunt sigur ca se va pe petrece acelasi lucru . Rutina aceluiasi nebun , dar fara acte in regula.

Ce mai., bolnav psihic ...si atarnator clonat , prezent non-stop pe aici (dupa cum am mai specificat in cateva dati )

post-194745-0-73273400-1553594385_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Duminica ai aparut imediat dupa ce am postat , ieri la fel , te-ai tot foit si zvarcolit in lant , ca nu stiai cum sa ma intarati .Astazi sunt sigur ca se va pe petrece acelasi lucru . Rutina aceluiasi nebun , dar fara acte in regula.

Ce mai., bolnav psihic ...si atarnator clonat , prezent non-stop pe aici (dupa cum am mai specificat in cateva dati )

attachicon.gif ADVANCED NEBUNU.jpg

Ce ai patit SOBOLANE, ai dat in benga_ :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Sa-i spui unuia ca este bolnav psihic si sta non stop pe site,tocmai tu care ai 17 mii de postări in 3 ani,cu mii de postari facute la 3-4 noaptea si...Atentie,postări unde te injuri cu Condition exact de ziua ta de nastere.

Ai-de PLM.

• Like 3
Link spre comentariu

Percepi si tarif ptr. un asemenea cunnilingus perfect executat ?

Sau te multumesti si cu un paharel  de votca , sa ti se acorde (macar) un dram de atentie ? 

Link spre comentariu

Sa-i spui unuia ca este bolnav psihic si sta non stop pe site,tocmai tu care ai 17 mii de postări in 3 ani,cu mii de postari facute la 3-4 noaptea si...Atentie,postări unde te injuri cu Condition exact de ziua ta de nastere.

Ai-de PLM.

Percepi si tarif ptr. un asemenea cunnilingus perfect executat ?

Sau te multumesti si cu un paharel  de votca , sa ti se acorde (macar) un dram de atentie ? 

Ce s-a întâmplat taranusule,ti-a fost rușine sa dai o explicație,sa spui un motiv pentru care spumegai pe site de ziua ta :laugh2 atunci când oamenii normali petrec?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Semeni foarte mult cu el, ma refer la prostie si jigoism SPBOLANE! :laugh2

Seamănă la prostie și jigodism, dar u el el. E Cerrone/Utraprost etc. Îl trădează multe, deși încearcă să schimbe stilul, dar e prea prost, colț cu retardul.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Seamănă la prostie și jigodism, dar u el el. E Cerrone/Utraprost etc. Îl trădează multe, deși încearcă să schimbe stilul, dar e prea prost, colț cu retardul.

Nene, nu bag mana in foc.... mai sunt cateva clone aparute cand intra prostul in corzi! :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...