Sari la conținut

Masaj erotic pentru femei

Vizitator amalia40

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat

Scriu foarte pe scurt, poate te inspira...sper sa nu citeasca pe aici( oricum si daca o face nu se poate supara pe mine;)

Am o aventura cu un tip pe care il stiu de cativa ani si ne-am reintalnit intamplator...

Deoarece copiii au crescut si nu se mai joaca cu mine, m-am gandit ca ar fi distractiv sa ma joc un pic cu el. Foarte Pe scurt: uneori, inainte sa ne intalnim el primeste un mesaj de genul: “ma astepti legat la ochi pe fotoliul verde din sufragerie”, “azi nu avem voie sa vorbim deloc”, “ne intalnim in cabina de proba din magazinul X “( aici la Nike si Adidas sunt cele mai misto) sau il astept gatind ceva doar cu sort de bucatarue si niste tocuri( asta o singura data si m-am simtit ca acasa; desi ador sa gatesc) etc. Alteori de ex iesim la o cafea fiecare cu prietenii lui, flirtam fara sa stie nimeni de la masa si cand nu mai rezistam fugim la un quicky sau intr-o seara de ex. am iesit (separat, desigur) la Chios, eu cu o prietena, el cu un prieten si mi-a trimis prin chelner o bautura insotita de un bilet cu un mesaj( legat de sex, desigur) si lista poate continua...

Acuma partea interesanta e ca el scrie foarte fain, are un simt al umorului dezvoltat , amestecat cu putin sarcasm. De multe ori il pun dupa ce ne vedem sa scrie o mica povestioara despre ce si cum a fost(un fel de recenzie :)))) ce si cum a simtit, rareori scriu si eu ( aici am observat ca percepem lucrurile destule de difetit)...

E distractiv si imi tine mintea ocupata( si nu numai mintea, evident :)

Acuma nu cred ca o sa tina mult si cred ca am gandit toate scenariile astea ca sa compenseze faptul ca gandul mi-e in alta parte...dar macar e antrenant si ma face sa rad ca sa zic asa:)

Stiu ca nu se prea cade o intrebare de genul asta. Dar...cati ani ai? Cred ca esti muuult mai tanara decat iti arata buletinul:P 

In rest ce pot spune? Norocos tipul! (O sa fiu mai atent si eu cine intra de acum prin cabinele de la Nike si Adidas) :))) 

Vizitator amalia40
Reputație: 0
Postat

Bineinteles ca e norocos pt ca o sa-l conving sa practice continenta sexuala.

• Like 2
  • Oras:CLUJ
  • Oras:CLUJ
Postat

Va inscrieti in MISA ca e destul de dezvoltata in Cluj, Nu stiu Bivolaru pe unde mai e,dar gasiti voi profesori :)

Vizitator amalia40
Postat

Va inscrieti in MISA ca e destul de dezvoltata in Cluj, Nu stiu Bivolaru pe unde mai e,dar gasiti voi profesori :)

Nu, nu ne inscriem :)

• Like 1
Postat

Imi placea sa ma cred pana acum mare ''cocos''......dar in situatii din astea vad cat mai am de invatat de la o femeie ca tine....si de la multe alte femei bineinteles, dar care din pacate nu doresc sa ne impartaseasca din experientele lor 

• Oras:Sector2
  • Oras:Sector2
Postat

Eu zic ca se merita, acuma fiecare cum considera si ce-i place...

Am stat 4 ore dar puteam sa jur ca a trecut cam o ora si jumatate.

Am platit 250 de lei ( cred ca era 200, am intrebat inainte ca sa am numerar pregatit) dar a meritat din plin. Dupa masaj m-am simtit relaxata dar si usor, usor ametita (o ameteala dulce, placuta). Yoghinul m-a condus jos si am chemat uber sa merg la hotel. Soferul, foarte agitat si iritat a inceput sa-mi povestrasca nu stiu ce intamplare care l-a enervat . Eram asa de relaxata ca n-am auzit nimic dun ce zicea, din cand in cand ii vedeam mimica fetei, un chip tanar, furios, frustrat si obosit:(

Am ajuns la hotel si am realizat ce piele fina mi-a lasat uleiul.

A venit prietenul meu din Bucuresti si m-a intrebat ce am facut ca “ pana si gropitele din obraji zambesc”... Interesanta observatie...I-am povestit despre masaj si a devenit isteric spre gelos( foarte ciudat, la asa reactie nu m-as fi asteptat niciodata de la el, sa fie gelos pe un masaj). L-am scos afara, nu vroiam sa-mi tulbure cineva starea de bine si nu pot impartasi asemenea sentimente (pacat, era chiar misto tipul, avea un gust usor de Cabernet vechi cu aroma de tanin cu care ma imbatam discret cand mergeam la Bucuresti).

Dar in noaptea aceea am dormit extrem de bine( ceea ce nu mi se intampla de obicei la hotel). Am simiti ca m-am odihnit atat fizic cat si mental, eram asa relaxata ca mi-era frica sa nu uit de avion.

Yoghinul mi-a zis sa fiu atenta si la ce visez dupa masaj dar a doua zu dimineata nu mi-am amintit. Mi-a facut si o caracterizare care mi-a trimis-o pe mail ( cateva chestii despre aura mea, culorile ei, despre mine etc.).

Starea de bine am mai simtit-o cateva zile dupa ce m-am intors acasa.

Acuma recunosc ca nu m-as duce pana acolo doar pt masaj ( fie el de orice fel).

Fara indoiala l-as recomanda pt o abordare holistica in anumite cazuri( aici e de discutat).

A fost foarte interesant si sunt convinsa ca practica continentei si-a pus amprenta pe toata experienta asta.

Merg si eu la el ca e aproape.sper sa fie dragut♥️
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Merg si eu la el ca e aproape.sper sa fie dragut♥️

Dacă mergi pune și tu o recenzie aici.
Postat

Daca vreodata o sa vrei sa exciti - genul in care a facut-o yogginul cu tine- o femeie in timpul unui masaj erotic , cred ca femeia asta "de casa" te-ar excita la maxim 0744135502 - 30-35 ani, clujeanca + face doar masaj dintr-o nevoie presanta de scurta durata, gasesti anuntul ei prin google 0744135502 -acuma am citit mai sus ca ai destule activitati erotice in perioada asta... cred ca-i mai bine sa o lasi pe candva cand o sa fii mai avida de o femeie... deci doamna este dupa 1 divort - ca scoasa din cutie = curata , nestiutoare +++++ cred ca ai face-o praf .....hool-istic vorbind :)  

Numai bine -let's make Earth an better place ! 2 ore nu o sa va ajunga !

Postat

Muhahahahahaa, stimabila Dora. Da, modelul ei acesta este; de a face pe nestiutoarea si a simula femeia avida de pula. Doar ca nu i-o poti baga. Si inca ceva: practica modelul asta de ani buni.

Mocule, tu o cunosti bine.

Nu este amuzant sa urmaresti cand un hipster incearca sa faca pe pestele?

Vizitator sarafin
Postat

Scriu foarte pe scurt, poate te inspira...sper sa nu citeasca pe aici( oricum si daca o face nu se poate supara pe mine;)

Am o aventura cu un tip pe care il stiu de cativa ani si ne-am reintalnit intamplator...

Deoarece copiii au crescut si nu se mai joaca cu mine, m-am gandit ca ar fi distractiv sa ma joc un pic cu el. Foarte Pe scurt: uneori, inainte sa ne intalnim el primeste un mesaj de genul: “ma astepti legat la ochi pe fotoliul verde din sufragerie”, “azi nu avem voie sa vorbim deloc”, “ne intalnim in cabina de proba din magazinul X “( aici la Nike si Adidas sunt cele mai misto) sau il astept gatind ceva doar cu sort de bucatarue si niste tocuri( asta o singura data si m-am simtit ca acasa; desi ador sa gatesc) etc. Alteori de ex iesim la o cafea fiecare cu prietenii lui, flirtam fara sa stie nimeni de la masa si cand nu mai rezistam fugim la un quicky sau intr-o seara de ex. am iesit (separat, desigur) la Chios, eu cu o prietena, el cu un prieten si mi-a trimis prin chelner o bautura insotita de un bilet cu un mesaj( legat de sex, desigur) si lista poate continua...

Acuma partea interesanta e ca el scrie foarte fain, are un simt al umorului dezvoltat , amestecat cu putin sarcasm. De multe ori il pun dupa ce ne vedem sa scrie o mica povestioara despre ce si cum a fost(un fel de recenzie :)))) ce si cum a simtit, rareori scriu si eu ( aici am observat ca percepem lucrurile destule de difetit)...

E distractiv si imi tine mintea ocupata( si nu numai mintea, evident :)

Acuma nu cred ca o sa tina mult si cred ca am gandit toate scenariile astea ca sa compenseze faptul ca gandul mi-e in alta parte...dar macar e antrenant si ma face sa rad ca sa zic asa:)

Felicitari! ma bucur sa vad ca exploarezi la maxim viata si toate scenariile ei.

Vizitator sarafin
Postat

Muhahahahahaa, stimabila Dora. Da, modelul ei acesta este; de a face pe nestiutoarea si a simula femeia avida de pula. Doar ca nu i-o poti baga. Si inca ceva: practica modelul asta de ani buni.

Mocule, tu o cunosti bine.

Nu este amuzant sa urmaresti cand un hipster incearca sa faca pe pestele?

Sa inteleg ca doar masaj ofera sau totul incepe cu un masaj?

Postat

Sa inteleg ca doar masaj ofera sau totul incepe cu un masaj?

Intreaba-l pe Mocu. El a fost de mai multe ori sa-si verifice niste banuieli si nu i s-au verificat, daca am inteles bine.

Daca am inteles eu bine face cam ce se face la saloanele de masaj erotic, adica fara penetrare. Dar na, doar auzite, mai bine intreaba pe cei care au fost la ea. Pe mine doar m-a amuzat cum tipul ala cu bitcoin ne povesteste ca Doruta e nestiutoare, scoasa din cutie si recent divortata.

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

O veste neasteptata ... o sa vin la Cluj ... evident nu am masa la mine si nici cele 2 locuri din Bucuresti insa dar daca doreste cineva masaj si se indeplinesc conditiile il pot oferi in Cluj la domiciliul ei ... 

Sa fiti cat mai fericite !

Vizitator amalia40
Postat

De editat, poti doar in primul minut (cred), sau intr-un timp relativ scurt, dupa care butonul de editare dispare. 

Oricum felicitari pt faptul ca esti o femeie deschisa, asta denota ca si relatia din casnicie este una la fel si pe care poate multi dintre noi si-ar dori o.

Repet, când vrei sa treci la un alt nivel merita sa incerci (incercati) la cuplul Dorina si Sorin. 

Poate prin aceasta relatare isi fac curajul si alte doamne.

:clapp  :bow2  :hihat

Chiar a meritat:)

Mersi de recomandare!

Weekend frumos!

• Like 1
Postat

Mersi de recomandare!

Weekend frumos!

Hey!  Ai fost la un threesome cu Dorina si Sorin? :)

Postat

Hey!  Ai fost la un threesome cu Dorina si Sorin? :)

Scuze :) Am vazut acum recenzia dincolo! 

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Mersi de recomandare!

Weekend frumos!

Asteptam si o recenzie a intalnirii. 

Asemenea, un week-end relaxant!

Postat

Da si pe mine ma luat valul  si nu m-am gandit ca ai scris la ei "acasa", cum era si normal. Feliciari inca odata si eu tot imi fac curaj sa-i vizitez. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...