Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Postat Septembrie 8, 2021 La 01.09.2021 la 0:37, gigel007 a spus: La ce numar mai raspunde doamna ? 112
Vizitator gigel007 Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Postat Septembrie 8, 2021 Acum 9 ore, tazalp a spus: 112 Esti bun de glume....la santier
Cristi.ron94 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Salut!a mai fost cineva recent pe la doamna?
agila Reputație: 20 Postat Februarie 27, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 27, 2022 A mai vizitato careva pe doamna ?
craioveanul77 Reputație: 34 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 nu stiu ce abereaza cineva aici de 35 ani eu cred ca are minim 58-60 ani , e urata la fata stafidita , la masaj e ok dar nu vrea nici macar sa faca doua finalziari manuale intr o ora , normal si oral nu a vrut ...
agila Reputație: 20 Postat Ianuarie 3 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 3 Acum 2 ore, craioveanul77 a spus: nu stiu ce abereaza cineva aici de 35 ani eu cred ca are minim 58-60 ani , e urata la fata stafidita , la masaj e ok dar nu vrea nici macar sa faca doua finalziari manuale intr o ora , normal si oral nu a vrut ... Ai vizitato de curand pe doamna ?
agila Reputație: 20 Postat Ianuarie 3 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 3 Acum 58 minute, craioveanul77 a spus: da zilele astea Ce numar de telefon ? asta vad ca este inchis .
Pacone Reputație: 0 Postat Ianuarie 4 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 4 Acum 15 ore, craioveanul77 a spus: da zilele astea Esti sigur ca ai fost zilele astea? Cred cu siguranta ca vb despre altcineva deoarece milfa aceasta nu mai locuieste in oras sau poate ai vizitat-o la noua resedinta. Nu mai dati iluzii la oameni de dragul de a rasfoi acest forum
craioveanul77 Reputație: 34 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 pacome pana te lamuresti nu mai acuza de iluzii false ... (0751) 329 835
Pricinosu Reputație: 60 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 #Craioveanul77....Cred ca ai fost la altcineva, sunt 2 persoane diferite. La cea la care ai fost tu am vrut si eu sa ma duc acum ceva vreme (nu am am ajuns ca a intervenit ceva) dar mi-a dat cu totul o alta adresa fata de cea pe care o avea titulara topicului, parerea mea...
Pacone Reputație: 0 Postat Ianuarie 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 5 Este cu totul altă persoană la care faci tu referire nicidecum titulara topicului
Pacone Reputație: 0 Postat Ianuarie 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 5 Tipa cu 0758343215 are ani buni de când nu mai face
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum