kupidon Reputație: 5778 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Aprilie 18, 2019 Sper,nici odata nu ajungem acolo sa ne certam pt Ane,suntem maturi si dam dovada de decenta,toti avem grija de ea,este un"diamant"Mariusnev10,suna la nr din titlu,sau lasa un SMS,detaliile le discutati voi,daca te ajuta parerea mea,merita orice efort sa ajungi la ea,experienta cu ea nu se poate descrie in cuvinte,iti doresc bafta
pitzyyy Reputație: 6 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Nu reușesc sa dau de ea și așa am făcut cont sper sa ma ajutațiCeva tarife?La ce ora prestează ?Ce servici are ? Nu găsesc nicăieri , rog unul sa ma lumineze
pitzyyy Reputație: 6 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Pardon, ma bate forumul ðŸ˜, Mariusnev10 suna si lamureste-te singur si o sa afli tot ce ai nevoie si program si tarife (care-s cam mici, merita mai mult, dar na, parerea mea)...
veni vidi amavi Reputație: 153 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Undeva-n Ardeal Oras:Undeva-n Ardeal Postat Aprilie 18, 2019 Cluj...Mureş...Vedeți că ne-o fură Orădenii! Când doi se ceartă al treilea câştigă!:) Şi sigur nu se vor lăsa pentru o perlă rară ca ea. 1
pitzyyy Reputație: 6 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Cluj...Mureş...Vedeți că ne-o fură Orădenii! Când doi se ceartă al treilea câştigă!:) Şi sigur nu se vor lăsa pentru o perlă rară ca ea.Termina cu astea, nu e de glumit cu treaba asta..nu vezi ca ne "duelam" aici, unii o vor inapoi la Cluj, altii numai vor sa o lase sa plece...
pitzyyy Reputație: 6 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Acum na, daca nu va raspunde la telefon, parerea mea e sa va suparati pe ea si sa o goniti din Tg. Mures ðŸ˜
mariusnev10 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Mulțumesc pentru detalii Totul e protejat? Sau in funcție de igiena ? Fk,ON?
kupidon Reputație: 5778 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Aprilie 18, 2019 Noi nu ne certam,hotararea este al ei,ce oras va allege.Nu stiu cine are curajul,s-o goneasca pe Ane din Mures,a fost si va fi respectata. 1
veni vidi amavi Reputație: 153 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Undeva-n Ardeal Oras:Undeva-n Ardeal Postat Aprilie 18, 2019 Mulțumesc pentru detalii Totul e protejat? Sau in funcție de igiena ? Fk,ON?FK? Hmm...dacă eşti băiat finuț, nimic nu e imposibil...Dar cum a spus colegul de mai sus, merită tot efortul să ajungi la ea. E un vis care ai vrea sa nu se mai sfârşească! Succes!
dorian3 Reputație: 177 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Postat Aprilie 18, 2019 FK? Hmm...dacă eşti băiat finuț, nimic nu e imposibil...Dar cum a spus colegul de mai sus, merită tot efortul să ajungi la ea. E un vis care ai vrea sa nu se mai sfârşească! Succes!Si tu ai fost? :)
alchemistu Reputație: 417 Postat Aprilie 20, 2019 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat Aprilie 20, 2019 FK? Hmm...dacă eşti băiat finuț, nimic nu e imposibil...Dar cum a spus colegul de mai sus, merită tot efortul să ajungi la ea. E un vis care ai vrea sa nu se mai sfârşească! Succes! Dar daca sunt scund, gras, chel si cu pula mica ? exista sansa? cat despre efort... speram sa se intoarca in cluj.
veni vidi amavi Reputație: 153 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Undeva-n Ardeal Oras:Undeva-n Ardeal Postat Aprilie 20, 2019 Dar daca sunt scund, gras, chel si cu pula mica ? exista sansa? cat despre efort... speram sa se intoarca in cluj. Educația și bunul simț contează mai mult decât cum arată oricine iar trece pragul acestei domnișoare!Cât despre efort, Mureșul nu e un capăt de lume! :) 1
alchemistu Reputație: 417 Postat Aprilie 20, 2019 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat Aprilie 20, 2019 Educația și bunul simț contează mai mult decât cum arată oricine iar trece pragul acestei domnișoare!Cât despre efort, Mureșul nu e un capăt de lume! :)Atat de aproape si totusi atat de departe, am uitat sa spun ca pe deasupra mai sunt si sarac.Conform spuselor domnilor de la parazitii femeile nu prea iubesc barbatu urat, sarac si cu pula mica,cat tine de mers spre Mures... fara treaba nu cred ca merg avand in vedere ca ar fi prima vizita si poate nu suntem compatibili, totusi daca continuati cu recenziile astea... vand un miel(eu de meserie mi-s cioban) si alimentez trabantu pentru o escapada. 2
Membru Premium angelmro Reputație: 5339 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 21, 2019 Astazi am avut deosebita onoare si placere sa o cunosc pe Anemona. O fata super frumoasa cu zambetul pe fata inca de la intrare si pana la plecare, o prezenta cu o atitudine remarcabila. Nici nu pot exprima in cuvinte ce bine m-am simtit in prezenta ei si timpul a zburat de nici nu ne-am dat seama cum. Pentru mine a intrat direct in top, topul meu bineinteles, alaturi de alte 2 fete deosebite, pe care nu le voi da numele pe topicul Anemonei. Deci ele 3 ocupa primul loc la mine in top. Detalii despre actiune, nu pot da pentru ca si acuma cred ca am trait un vis si doar m-am trezit acum la aproape ora 21. Are un talent sa te faca sa te simti ca si cum sunteti singurele fiinte care mai traiesc pe planeta asta. Dupa actiune, ne-am indulcit cu o prajitura, adusa de mine, preparata in casa, nu de mine bineinteles :laugh2, ma bucur ca i-a placut.Tin sa ii multumesc din tot sufletul lu Anemona pentru clipele frumoase petrecute impreuna astazi. P.S.: Daca ajunge in Sibiu, o fur si o tin numai pentru mine. Nu o mai las sa plece nicaieri, deci mai bucurati-va de ea cat puteti. 3
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 21, 2019 Inteleg colegi din Cluj,simt lipsa Anemonei,noi ne bucuram de preznta ei.Nici nu vreau sa ma gandesc cand se va intoarce la Cluj,aceasi sentimente ne va macina si pe noi.Daca sar putea am face acte de Tg Mures,hotararea este a ei,numai ea stie cat va sta aici.Fiecare intalnire cu ea,este o experienta de neuitat.Multumesc ,o placere ori de cate ori ne revedem ...iti multumesc ! 4
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 21, 2019 Macar acum in preajma sarbatorilor fiti mai darnici, nu cerem mult, macar un weekend Spune sincer :)...iti este dor de cuburile de "gheata"? 3
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 21, 2019 Si tu ai fost? :)mereu este un dragut :) 3
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 21, 2019 ar fi prima vizita si poate nu suntem compatibili.Poate da :).. 4
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 21, 2019 Din pacate, e inchiriata de Pasti :girly :girly abia astept :girly . 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 21, 2019 Educația și bunul simț contează mai mult decât cum arată oricine iar trece pragul acestei domnișoare! :) https://www.youtube.com/watch?v=JtC9P4Y_Rpg ps: Am gasit melodia :)sa stii ca si eu o ascult foarte des 6
alchemistu Reputație: 417 Postat Aprilie 21, 2019 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat Aprilie 21, 2019 Poate da :)..Speranta asta mare curva - toata lumea traieste cu ea, insa avand in vedere unde ne aflam nu cred ca e desarta speranta asta(mai ales la cat esti de admirata pe aici). 1
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 21, 2019 Astazi am avut deosebita onoare si placere sa o cunosc pe Anemona. O fata super frumoasa cu zambetul pe fata inca de la intrare si pana la plecare, o prezenta cu o atitudine remarcabila. Nici nu pot exprima in cuvinte ce bine m-am simtit in prezenta ei si timpul a zburat de nici nu ne-am dat seama cum. Pentru mine a intrat direct in top, topul meu bineinteles, alaturi de alte 2 fete deosebite. Deci ele 3 ocupa primul loc la mine in top. Detalii despre actiune, nu pot da pentru ca si acuma cred ca am trait un vis si doar m-am trezit acum la aproape ora 21. Are un talent sa te faca sa te simti ca si cum sunteti singurele fiinte care mai traiesc pe planeta asta. Dupa actiune, ne-am indulcit cu o prajitura, adusa de mine, preparata in casa, nu de mine bineinteles :laugh2, ma bucur ca i-a placut.Tin sa ii multumesc din tot sufletul lu Anemona pentru clipele frumoase petrecute impreuna astazi. P.S.: Daca ajunge in Sibiu, o fur si o tin numai pentru mine. Nu o mai las sa plece nicaieri, deci mai bucurati-va de ea cat puteti.Iti multumeasc ,a fost o placere sa te cunosc .Eu sunt cea onorata 4
veni vidi amavi Reputație: 153 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Undeva-n Ardeal Oras:Undeva-n Ardeal Postat Aprilie 21, 2019 mereu este un dragut :)Şi tu mereu o scumpă! 2
casanova_hu Reputație: 74 Postat Aprilie 22, 2019 Telefon: casanova_hu Oras:Budapesta (si Tg-Mures) Telefon: casanova_hu Oras:Budapesta (si Tg-Mures) Postat Aprilie 22, 2019 :kiss3Si eu :) :2qm40hg De abia astept sa ne revedem :yl2jump 1
nebulan10 Reputație: 432 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Postat Aprilie 23, 2019 :girly :girly abia astept :girly .Abia astepti sa...? Ce? Sa scapi de mine?😂😂
Postări Recomandate