anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Promit că voi fi primul care va rupe patul.Nu știu când,dar se va întâmpla în astă viață. :girly Si eu sper in viata asta :kiss3 2 Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Octombrie 16, 2019 O intalnire fara multe cuvinte .... :boob :boob :hug1Cateodata nu e nevoie de multe cuvinte. :hug1 1 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5193 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Daaa clar! :kiss3 Trebuie sa dau o bere colegului de la mine din oras care mi-a facut "introducerea". ;) Am stiut ca daca ti o recomand o sa iti placa de Ane...Astept o bere 😠2 Link spre comentariu
-jonny- Reputație: 2945 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Am stiut ca daca ti o recomand o sa iti placa de Ane...Astept o bere Cand poti dai un semn. ;) Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Respectati-o pe Ane si mai gata cu :offtopic .Cine o cunoaste cu adevarat, stie ca nu ii place ce faceti voi. Am stiut ca daca ti o recomand o sa iti placa de Ane...Astept o bere 😠Cand poti dai un semn. ;) Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5193 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Mi am dat seama ca Ane e drăguță, nu se supăra ea pentru putin offtopic .Chiar am văzut că a si raspuns la unele glume.Te pup Ane!! :kiss3 2 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2019 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Mi am dat seama ca Ane e drăguță, nu se supăra ea pentru putin offtopic .Chiar am văzut că a si raspuns la unele glume.Te pup Ane!! :kiss3Colegu'..ai văzut-o vreodată pe Ane să se supere pentru offtopic atâta timp cât n-e tinem de subiectul ei?O știm cu toții că-i place discreția dar nu am văzut-o vreodată să reacționeze urât chiar la offtopic chiar dacă m-ai facem și glume pe aici. Seară faină tuturor! 5 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5193 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Octombrie 22, 2019 Colegu'..ai văzut-o vreodată pe Ane să se supere pentru offtopic atâta timp cât n-e tinem de subiectul ei?O știm cu toții că-i place discreția dar nu am văzut-o vreodată să reacționeze urât chiar la offtopic chiar dacă m-ai facem și glume pe aici.Seară faină tuturor!Ai dreptate colegu, e finuta si cu bun simt. Sper sa ma sincronizez cu ea zilele astea. 3 Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Octombrie 24, 2019 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Ane , saptamana asta de la ce ora te gasesc ? La telefon nu vrei sa raspunzi 😔😔 Link spre comentariu
star lord Reputație: 1990 Postat Octombrie 26, 2019 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Ane , saptamana asta de la ce ora te gasesc ? La telefon nu vrei sa raspunzi 😔😔 De cand a declarat Reemy, al treilea razboi mondial cu ea, nu e de gasit fata . O fi luat-o cu el pe "frontul de vest ??" :) . 3 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 De cand a declarat Reemy, al treilea razboi mondial cu ea, nu e de gasit fata . O fi luat-o cu el pe "frontul de vest ??" :) .De atunci ne-am mai confruntat într-o "bătălie" zilele trecute și trebuie să recunosc că mi-am c-am luat-o de data asta 😠3 Link spre comentariu
jonny_fucker Reputație: 256 Postat Octombrie 27, 2019 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Partajează Postat Octombrie 27, 2019 De cand a declarat Reemy, al treilea razboi mondial cu ea, nu e de gasit fata . O fi luat-o cu el pe "frontul de vest ??" :) . Băi onceput al trilea război și io nam aflat ???? No la curve cu mine ..... sa nu mor nefutut !!! 1 Link spre comentariu
bmw_vyo Reputație: 29 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Pe drumuri Oras:Pe drumuri Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Ai drepate !!! Si eu la fata ata vreau sa merg ..... Băi onceput al trilea război și io nam aflat ???? No la curve cu mine ..... sa nu mor nefutut !!! 2 Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Octombrie 28, 2019 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Vreau să te gust.. ÃŽmi ești fior...tremur și dorÃŽmi ești, te gust, ca pe un sărut ÃŽmi ești când te miros si te adorÃŽmi ești cand taci și eu știu că te-aud Ești pasul ce mă împiedică mereuCând vreau sa fug eu te doresc mai greuMă-mbăt cu vocea ta și-apoi mă pierdPrin tine umblu și cu mine te desmierd Vreau să te gustVreau să mă aiPrivindu-te în priviri când mi te daiSă-ți sorb sărutul...cu parfum de must ....🤗🤗🤗⤠2 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2019 Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Pai dacă tot e "război" atunci să fie și bătălii.Sincer îl compătimesc pe săracul pat ðŸ˜Cred ca face parte din formațiunea #rezist.Ane.. Te rog ca din seara asta încolo să ti tu scorul 😜 1 Link spre comentariu
mihai1996 Reputație: 66 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Buna anemona la Sibiu o sa vii candva? Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Buna anemona la Sibiu o sa vii candva?Mușcă-Å£i limba colegu'După ce că în sfârșit avem și noi o fată de top în Mureș ..vreÅ£i să ne-o furati? PS. Ane e deja cetățean de onoare în Mureș. 😠2 Link spre comentariu
-jonny- Reputație: 2945 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Buna anemona la Sibiu o sa vii candva?Fratele meu, i-am propus și eu când am fost la ea. Poate cine știe, reușesc totuși sa o conving la următoarea vizita :)) e totul aranjat, aștept doar sa vina timpul. 2 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Mușcă-ţi limba colegu'După ce că în sfârșit avem și noi o fată de top în Mureș ..vreţi să ne-o furati? PS. Ane e deja cetățean de onoare în Mureș. Esti prea sigur pe tine si vehement :))))...o sa vezi ca o sa mai iasa din garnizoanaP.S. Ane face treaba buna oriunde...sper s-o putem imprumuta macar cateva saptamani...luni...cat o fi 1 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Esti prea sigur pe tine si vehement :))))...o sa vezi ca o sa mai iasa din garnizoanaP.S. Ane face treaba buna oriunde...sper s-o putem imprumuta macar cateva saptamani...luni...cat o fiDacă o să fie să vină la voi..Ea hotărăște.. și sper să aibă parte de cel puțin același respect pe care l-a primit și în Mureș dar deocamdată consider că este pe mâini bune aici la noi. 3 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Dacă o să fie să vină la voi..Ea hotărăște.. și sper să aibă parte de cel puțin același respect pe care l-a primit și în Mureș dar deocamdată consider că este pe mâini bune aici la noi.O sa-i fie bine fra' oriunde!!!! ce sadesti aia culegi si daca ea e deosebita o sa fie rasplatita intotdeauna cu respect. Vai de plm...maine as veni dupa ea...asa ceva mai rar gasesti...dar sa avem si noi astia mai necajiti din nord delicatese 4 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Scuze Mivanul.. Postarea mea era pentru Jonny.😉Iar tu Ane..sper să nu te superi pentru off topic. 😚 2 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Mivanule.. Cred că ai găsit cel mai bun termen de comparație...Delicatesă Ane într-adevăr este o delicatesă. 3 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Mivanule.. Cred că ai găsit cel mai bun termen de comparație...DelicatesăAne într-adevăr este o delicatesă.Stiu io bro'... e exact cum am zis... e chiar cum tre' :X Iarta-ma Ane c-am umflat un pic paginile :love 2 Link spre comentariu
kupidon Reputație: 5778 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:tg mures Oras:tg mures Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Ane a ales sa vina la Mures,motivele ea le cunoaste,perioada cat va sta tot ea le cunoaste, daca vreo data va dori sa plece tot ea o sa decida,ea va alege noua locatie. Ane nu uita am scris Mosului,adresa ta de tg mures am trecut,asa ca cadourile vin aici. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate