Sari la conținut

TOP:Anemona 0757470185

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot

Ane a ales sa vina la Mures,motivele ea le cunoaste,perioada cat va sta tot ea le cunoaste,

daca vreo data va dori sa plece tot ea o sa decida,ea va alege noua locatie.

Ane nu uita am scris Mosului,adresa ta de tg mures am trecut,asa ca cadourile vin aici.

:bow Ma simt onorata ,o sa il colind si o sa il astept cuminte langa brad    :girly :laugh2

• Like 5
Link spre comentariu

O sa-i fie bine fra' oriunde!!!! ce sadesti aia culegi si daca ea e deosebita o sa fie rasplatita intotdeauna cu respect. Vai de plm...maine as veni dupa ea...asa ceva mai rar gasesti...dar sa avem si noi astia mai necajiti din nord delicatese

:laugh2 ..dupa mine ai veni s-au dupa hanorac ?..E foarte calduros  :girly

• Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: casanova_hu
  • Oras:Budapesta (si Tg-Mures)
  • Telefon: casanova_hu
  • Oras:Budapesta (si Tg-Mures)

Anemona dragă văd că nu te-ai schimbat deloc, ești la fel de fenomenală  :clap2  ... Nu intrasem de o lună, sau chiar două pe forum, deci avusem de reluat câteva pagini de discuțiiși am citit de toate, dar concluzia finală e ca și cum am scris mai înainteești la fel de senzațională  :bow2    Observasem că mai sunt unii care iți cer poze, dar vorba aia... "cei care se aseamănă se adună", și toți cei adunați aici iubesc tot ceea ce ești tu, și ceea ce oferi tu pentru fiecare în parte (inclusiv și mie) și pentru asta te respectă și întotdeauna vei fi binevenită dacă ar fi cazul să părăsești Mureșul. Dragi camarazi, vă felicit ! O faceți să se simtă specială ceea ce merită pe deplin această fată minunată, pentru că și ea ne tratează ca atare.  Ane o să te contactez curând, pentru că am revenit pentru puțin timp să rezolv ceva treburi și în mod sigur o să te vizitez, deci o să te sun să povestim despre detalii   :love   :kiss3 

• Like 1
Link spre comentariu

Anemona dragă văd că nu te-ai schimbat deloc, ești la fel de fenomenală  :clap2  ... Nu intrasem de o lună, sau chiar două pe forum, deci avusem de reluat câteva pagini de discuțiiși am citit de toate, dar concluzia finală e ca și cum am scris mai înainteești la fel de senzațională  :bow2    Observasem că mai sunt unii care iți cer poze, dar vorba aia... "cei care se aseamănă se adună", și toți cei adunați aici iubesc tot ceea ce ești tu, și ceea ce oferi tu pentru fiecare în parte (inclusiv și mie) și pentru asta te respectă și întotdeauna vei fi binevenită dacă ar fi cazul să părăsești Mureșul. Dragi camarazi, vă felicit ! O faceți să se simtă specială ceea ce merită pe deplin această fată minunată, pentru că și ea ne tratează ca atare.  Ane o să te contactez curând, pentru că am revenit pentru puțin timp să rezolv ceva treburi și în mod sigur o să te vizitez, deci o să te sun să povestim despre detalii   :love   :kiss3 

Multumesc ..totul se datoreaza voua si mai putin mie ...

ps..cu mare drag ne vom intalni  :kiss3

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra

Pentru mine Anemona e clar în top. Și sunt sigur că nu sunt singurul.

În rest, nu contează dacă apare în top pe forum sau nu.

Și am impresia că nici nu își dorește asta.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Fiind cam ocupat luna aceasta, abea acum reusesc sa ii scriu o recenzie si Anemonei. 

Fiind seceta pe la noi pe forum, iar publi nu ma ajuta nici el prea mult, zic sa dau o fuga pana la Anemona (acum ceva zile), sa petrec cateva ore in compania ei placuta.           

Sun de dimineata, si am stabilit detaliile. Spre dupa amiaza ajung si eu la ea, si de data asta a vrut sa ma ia tare in primire, abea apucasem sa ma descalt...ca deja ma si tragea dupa ea in dormitor, unde din nou, m-a ajutat cu dezbracatul in felul ei senzual si sexy.

Din nou oral unde mi-a dat optiunea sa o ajut eu cu ritmul tinand-o de cap...apoi cateva pozitii de normal, alternate de cate o repriza de oral. 

Dupa terminarea actiunii, ne-am intins la povesti restul timpului, la un ceai si tigari.

Cu ocazia asta te-as felicita pt promovarea la top, dar ma abtin, stiu ca nu doreai. Te pup si ne vedem! ;)

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator vasileblej
Reputație: 0

Mi-ar place sa fiu scoasa de la top ..Va multumesc mult pentru aprecieri totusi consider ca locul meu nu este aici ..

Dacă ar fi după mine. Nu te doream aici. Inevitabilul sa întâmplat.

Doar te-am felicitat. Asa e frumos.

Iar dacă ar fi sa nu mai scriu nimic pe aici (pe forum în general) doar pentru ca tu sa fii unde ai vrea. As face-o cu ochii închiși.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Mi-ar place sa fiu scoasa de la top ..Va multumesc mult pentru aprecieri totusi consider ca locul meu nu este aici ..

Dacă ar fi după mine. Nu te doream aici. Inevitabilul sa întâmplat.

Doar te-am felicitat. Asa e frumos.

Iar dacă ar fi sa nu mai scriu nimic pe aici (pe forum în general) doar pentru ca tu sa fii unde ai vrea. As face-o cu ochii închiși.

Poate găsim înțelegere,în acest sens,la măria sa,Pisicuts!
  • Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
Vizitator reemy79
Reputație: 0

Din nou oral unde mi-a dat optiunea sa o ajut eu cu ritmul tinand-o de cap...apoi cateva pozitii de normal, alternate de cate o repriza de oral.

Preafericitule.

Mie nici după aproape un an plin de vizite nu mi-a dat această opțiune. Probabil că-i era frică să nu-i încâlcesc părul dar a fost ok..

Link spre comentariu

Preafericitule.

Mie nici după aproape un an plin de vizite nu mi-a dat această opțiune. Probabil că-i era frică să nu-i încâlcesc părul dar a fost ok..

Lasa nu te plange , ultima data mi-ai facut parul ca pus pe bigudiuri  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...Patul inca rezista  :bow

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...