Sari la conținut

TOP:Anemona 0757470185

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot
Postat

Niciodată nu am putut să îi fac o recenzie, pentru că pur și simplu nu mi-am găsit niciodată cuvintele să o descriu așa cum e ea: isteață, politicoasă, zâmbitoare, amuzantă, comunicativă, rebelă, pasională. Și pe lângă toate astea, culmea, e și frumoasă. :)

Ascultă versurile... Am scos ce era important :)

Te pup Ane! Ne revedem foarte curând.

:girly  :girly  mai facut sa zambesc  :girly ..Iti multumesc pentru vizita mereu este o placere sa ne revedem  :hug1

• Like 4
Vizitator fritz86
Reputație: 0
Postat

Multumesc Ane ....nu am cuvinte sa descriu cu m am simtit alaturi de tine ðŸ‘â¤ï¸ðŸ˜

Mereu superba.Te pup

Vizitator vasileblej
Postat

.Melodia e hmmmm...imi place   :laugh2  :laugh2  :laugh2 ..

Dar stiu  una mai faina ca asta  :girly  :girly  :girly ..Sunt pregatita  :boob  :boob

Am experimentat-o deja, :laugh2 tu într-o ținută superbă, eu mai cu capu'n nori așa.  :laugh2

Eu vreau să experimentăm și pe următoarea.  Fii atentă Ane! Asta!

Mi-au rămas în minte ceva anune din melodia de mai sus. Hai că scriu! 

, am traseul clar în minte şi trec printre

miile de măşti, de la zero, doar cu o viaţă pas cu pas merg şi atunci când toate dor, dacă

şi tu simţi ca mine, ne vedem la nivelul următor!

Ne vedem Ane zilelea astea (din nou), la nivelul următor. ;)

• Telefon: 0767844586
  • Oras:Targu Mures
Postat

...papusica ..m-ai zapacit azi ..si acum ma gandesc la tine .

Iti multumesc mi-ai facut dimineata superba ..aratai perfecta.

Te pup Ane nu sunt cuvinte sa descriu trairea cu tine...

Melodia asta am ascultat-o cand am plecat de la tine ..pluteam

• Like 2
  • Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures
Postat

Asa de frumos a fost cu tine sâmbătă...baby abia aștept să te pot vizita iară .

• Like 2
Vizitator vasileblej
Postat

Ms Ane!

Revin cu o recenzie mai amplă și mult detaliată al ultimelor întâlniri din ultimele săptămâni zile acestea. :)

Până atunci..... Asculta piesa de ieri.... Cum era?

Guest Hu... Onoare (parcă).

Te pup! :)

• Oras:Pe drumuri
Postat

Ms Ane!

Revin cu o recenzie mai amplă și mult detaliată al ultimelor întâlniri din ultimele săptămâni zile acestea. :)

Lasa măi Blej că nu avem nevoie de povestile tale siropoase. Ținele pentru tine ! Și nu te mai da asa mare Cocoș, paici prin Mures!! 

Cine o cunoaste pe fata o cauta si o viziteaza.

• Like 1
Vizitator vasileblej
Postat

Lasa măi Blej că nu avem nevoie de povestile tale siropoase. Ținele pentru tine ! Și nu te mai da asa mare Cocoș, paici prin Mures!!

Cine o cunoaste pe fata o cauta si o viziteaza.

Postat

Cine tea băgat pe tine in seamă?

Ești Anemona?

Tu esti prost cu capu !!!

• Like 1
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
Postat

Daca nu din alte motive (bun simt, oameni cu 7 ani de acasa), macar din respect pentru Ane ar trebui sa va rezolvati probleme personale in privat.

• Like 1
Postat

Ms Ane!

Din postarea asta se intelege ca ai vizitat fata ..bmw a inteles prost mesajul tau.Eu zic sa nu bagi in seama rautatile unora .Se stie clar ca Ane e o fata cu bun simt .

te salut colegu !

• Like 2
Vizitator vasileblej
Postat

Cine mă cunoaște știe că dacă cineva încearcă să mă cenzureze devin unpicut cu capul.

Rectific pentru bmw?

Cine ești tu să nu mă lași să scriu și recenzii siropoase?

:)

Postat

Scuze Vasile

Eu nici nu o cunosc pe fata asta ca nici nu mia raspuns ... de aia sunt suparat !

Scrie cat de siropos vrei poate reușesc si eu odata sa ma vad cu ea ... :( :( :(

Postat

Scuze Vasile

Eu nici nu o cunosc pe fata asta ca nici nu mia raspuns ... de aia sunt suparat !

Scrie cat de siropos vrei poate reușesc si eu odata sa ma vad cu ea ... :( :( :(

Ai scris ...doar asa sa nu zici ca nu ai postat la o fata care ne poarta respect la fiecare, pe care o vizitam si nici nu o cunosti .Urat !Macar daca intelegeai mesajul lui Vasile .

ps.Te pup Ane sa ramai frumoasa si finuta cum te stiu

• Like 1
  • Oras:Targu Mureș
Postat

Buna Ane. Mai esti in Mureș? Poimâine dimineața ai fi disponibilă ?

• Like 1
Postat

Buna Ane. Mai esti in Mureș? Poimâine dimineața ai fi disponibilă ?

• Like 1
  • Telefon: 0766424758
  • Oras:Oradea
  • Telefon: 0766424758
  • Oras:Oradea
Postat

Salutare colegi, va multumesc pt recenziile voastre, fara de care nu ajungeam la aceasta persoana supermisto, nu sunt f activ pe acest site, dar dupa vizita de azi nu am cum sa nu las o recenzie cat se poate de "pozitiva" acestei fete, pt ca merita ...aveti grija de ea ....eu sunt oradean si credeti ma oradea ar fi in extaz sa aibe asa ceva in dotare...aveti grija de ea.

• Like 3
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Salutare colegi, va multumesc pt recenziile voastre, fara de care nu ajungeam la aceasta persoana supermisto, nu sunt f activ pe acest site, dar dupa vizita de azi nu am cum sa nu las o recenzie cat se poate de "pozitiva" acestei fete, pt ca merita ...aveti grija de ea ....eu sunt oradean si credeti ma oradea ar fi in extaz sa aibe asa ceva in dotare...aveti grija de ea.

Bravo colega... Si cum ziceai? Era vb de ceva recenzie... Unde-i, daca nu-s indiscret? :boob :no2

"pozitiva" asta era recenzia? Dintr-un cuvant???

• Like 4
Vizitator vasileblej
Postat

Scuze Vasile

Scuzele mele my friend. :bow  Ai intrat cu BMW ul un pic prea tare am eu așa o mică eroare când văd marca și nu văd șoferul :laugh2 . Cu al optulea nivel așa e. Ne-am "ciocnit" puțin mai tare, e normal asta! O vizitez destul de des. 

Dar nu cred că o deranjez! Vara asta trebuie să mă "ard" mai tare la Anemona.  :laugh2

Te pup Ane! 

Postat

Scuze Vasile

:girly Te rog nu fi suparat ..  :no2

• Like 2
Postat

Bravo colegu... Si cum ziceai? Era vb de ceva recenzie... Unde-i, daca nu-s indiscret? :boob :no2

"pozitiva" asta era recenzia? Dintr-un cuvant???

Si a dat seama ca nu e nevoie ,,Nu fi rau  :hug1  :hug1 e oradean de al tau  :girly

• Like 3

Postat

A fost o placere sa ne cunoastem ..iti multumesc pentru ambele intalniri  :girly  :feet ..Te pup 

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...