anne anemona Reputație: 2760 Postat Mai 13 Autor Postat Mai 13 Libera pentru programări pana la ora 19!
chris c Reputație: 64 Postat Mai 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13 Acum 5 ore, anne anemona a spus: Vechiuta, dar mistocuta poza... 🙂 1
Verypopular Reputație: 46 Postat Mai 13 Oras:București Oras:București Postat Mai 13 Acum 28 minute, chris c a spus: Vechiuta, dar mistocuta poza... 🙂 E aceiasi așa că orientează-te.
anne anemona Reputație: 2760 Postat Mai 14 Autor Postat Mai 14 Disponibila singura cât și în varianta de show lesbi!
anne anemona Reputație: 2760 Postat Mai 14 Autor Postat Mai 14 Libera pentru programări pana la 18 30
anne anemona Reputație: 2760 Postat Mai 15 Autor Postat Mai 15 Libera pentru programări pana la 18 00
anne anemona Reputație: 2760 Postat Mai 20 Autor Postat Mai 20 Serviciile mele sunt: -oral protejat -normal protejat ( în diferite poziții) -69 -masaj de relaxare -anni pasiv -cunni pasiv -sărutări, mângâieri 30 min în compania mea-250 lei 1 h în compania mea- 450 lei Show lesbi - 1000 lei h
anne anemona Reputație: 2760 Postat Mai 21 Autor Postat Mai 21 Libera pentru programări și în varianta de show lesbi!
Freedreams Reputație: 13 Postat Mai 23 Oras:CLuj-Napoca Oras:CLuj-Napoca Postat Mai 23 Am fost ieri la femeia asta minunata. Are corp de zeita, jur! Cand s-a dezbracat m-am pierdut cu totul 🤣 Si in afara ca are un super corp si cei mai faini sani pe care i-am sarutat pana acum mai e si frumoasă. Dupa cum puteți banui experiența mea fost super pozitivă asa ca note nu dau ca nu are rost, totul e subiectiv oricum. Anne e faina, vesela si mi-a facut super placere sa ma intalnesc cu ea, pacat ca ajung super rar pe la capitala. Data viitoare musai stau o ora, mulțumesc Anne! 1
Freedreams Reputație: 13 Postat Mai 23 Oras:CLuj-Napoca Oras:CLuj-Napoca Postat Mai 23 Lol, acum realizez ca am folosit cuvantul "super" de cel putin 4 ori. Dar a meritat! Anne, poate vii in vizita si la Cluj
anne anemona Reputație: 2760 Postat Mai 27 Autor Postat Mai 27 Bună, tuturor! Doar 2 săptămâni m ai sunt disponibila! 🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum