Sari la conținut

Annemona 0728398109 new

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragi futăciosi să mai băgăm o recenzie. Am fost azi la futăcioasa asta mică de Anemona. Era pe lista mea demult așa că dacă tot a schimbat locația am zis să vin cu botezul. :)

Locația: bunicică pe Unirii lângă Naturalia, este cunoscută futăciosilor de meserie pentru că acolo au mai prestat unele gazele.

Programare telefonică respectată la fix. Bravo pentru seriozitate.

Am primit prosop, la baie curat, are ce trebe, e cald, pat curat, ok pentru sex.

Anemona e drăguță. Are un corp mișto și e nimfo rau, îi place să se fută :)

GFE bun, săruta, face și FK, pupă pe corp, e ok.

Ce nu e ok pentru mine e că face și oral protejat iar mie asta nu-mi place dar nu pot să scad ceva pentru că știam că așa face și am respectat decizia cu toate că am vrut ON sau CIM, COF dar ea nu și nu.

Oral bun, cu deep k lumea până în gât, scuipaturi, lins, supt dar e sec cu prezervativ. Bun serviciul însă.

Am trecut la un 69, i-am lins bine ce trebe, are un clit mișto rău și gustul pizdei ei e bun rău. I-am băgat limba k lumea acolo unde trebe.

Am trecut la LOT, bine executat, cu ritm, geme ok, sare în pula, opturi, stă să si o fuți, sare si ea in pula, e ok. Bun.

Am făcut apoi un reverse cow, bun si ăla pentru priveliște și senzatii. Intră bine în ea.

Dar surpriză, bestia mică vrea doggy, mi-a zis să o fut in doggy că vrea tare și îi place, ceea ce așa și e, văzând și simțind asta. E o femeie foarte bună la pat, te face să te simți bine ca bărbat și vezi și niște rezultate palpabile și lichide. :)

Am făcut o pauză de hidratare, reluat cu oral, misionar si iar doggy că na, e ordin. :)

Am stat 1 oră, cadou 200 (preț ok) pentru ce prestează, o recomand amatorilor de teen. E teen k lumea pentru că are sânii ăia mișto rău, rotunzi și fermi de tipă tânără. Omg, numai când mă gândesc la ei tremur. Tipa e simpatică, atentă la ceas, cuminte.

Bună experiența. Merci, Anemona.

Poop.

• Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris

Pai probabil cum va spuneam analizele nu au aparut si probabil colegele ei iau spus pas....deci am avut dreptate hepatita B.bafta ciocane tari

@ramonramon, ti-o spun amical: inteleg ca poate ai avut o deceptie, stiu ca doare, dar incerca sa fii barbat si sa te comporti demn. Sa hartuiesti o femeie e un lucru josnic si te discrediteaza in primul rand pe tine.

Si nu stiu la crezi ca iti foloseste, din moment ce este evidenta pentru toata lumea incercarea ta de a o compromite pe Anemona cu acuzatii false.

• Like 9
Link spre comentariu

🤣🤣🤣 credeam ca e un site in care noi futaciosi daca avem o problemă cu o domnișoară si dupa ce iti faci analizele iti ies HPB poți sa spui colegiilor futaciosi sa aibe grija!deceptie frustrare in nici un caz amical iti spun kasparian.atunci sa nu mai povestim ce patim cu domnisoarele sa le dam 10+ la toate si pești sa fie fericiți?eu am scris ce am patit eu daca nu era asa de 3 luni punea un set de analize clar.in rest fiecare crede ce vrea.avem dreptul la opinie sau nu?analizele ei ar dovedi minciuna mea.dc nu poți sa crezi ca e adevarat?ai vaz tu analizele ei?ale mele?daca asa merge treaba e nasol .ce treaba am eu cu anemona larisa vasilika sau cum o cheamă..nu mai luati voi problema in mâna moka sau cu interes.eu nu mai postez ca se pare ca vb singur.bafta

• Minus 2
Link spre comentariu

credeam ca e un site in care noi futaciosi daca avem o problemă cu o domnișoară si dupa ce iti faci analizele iti ies HPB poți sa spui colegiilor futaciosi sa aibe grija!deceptie frustrare in nici un caz amical iti spun kasparian.atunci sa nu mai povestim ce patim cu domnisoarele sa le dam 10+ la toate si pești sa fie fericiți?eu am scris ce am patit eu daca nu era asa de 3 luni punea un set de analize clar.in rest fiecare crede ce vrea.avem dreptul la opinie sau nu?analizele ei ar dovedi minciuna mea.dc nu poți sa crezi ca e adevarat?ai vaz tu analizele ei?ale mele?daca asa merge treaba e nasol .ce treaba am eu cu anemona larisa vasilika sau cum o cheamă..nu mai luati voi problema in mâna moka sau cu interes.eu nu mai postez ca se pare ca vb singur.bafta

Nu. Tu stii foarte bine ca un set de analize postat aici nu ar dovedi nimic. Ai zice ca e fals, sau ca apartine altei persoane (pentru ca, evident, numele ar fi ascuns) si ai continua cu hartuirea.

E clar ca tu nu faci decat sa calomniezi. Inclusiv bagand fitilul cu pestii sau cu interesele mele in a-i lua apararea. Te faci de ras, sincer.

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Ok las-o asa😂

Postează tu!!!

Buletinul tău de analize!!!

Fă dovada că ai tu ceva.

Și după mai vorbim!

Așa.... pe vorbe goale.... și eu ....

Mă plimb intr-un Bentley pe Bulevardul Pipera, mă duc să iau prânzul cu Gigi la Brasserie.

să vorbim pentru o afacere cu terenuri de 10 milioane.

Mă crezi că asta fac?!

Știi ce zic?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

🤣🤣🤣 credeam ca e un site in care noi futaciosi daca avem o problemă.eu am scris ce am patit eu daca nu era asa de 3 luni punea un set de analize

Daca era asa cum spui tu,nu crezi ca in 3 luni mai aparea si altu-altii pe aici care sa semnaleze acelasi lucru??

Esti sigur ca ea este de vina???

Hai sa vedem si analizele tale,daca tot ai deschis cutia pandorei.

Link spre comentariu

credeam ca e un site in care noi futaciosi daca avem o problemă cu o domnișoară si dupa ce iti faci analizele iti ies HPB poți sa spui colegiilor futaciosi sa aibe grija!deceptie frustrare in nici un caz amical iti spun kasparian.atunci sa nu mai povestim ce patim cu domnisoarele sa le dam 10+ la toate si pești sa fie fericiți?eu am scris ce am patit eu daca nu era asa de 3 luni punea un set de analize clar.in rest fiecare crede ce vrea.avem dreptul la opinie sau nu?analizele ei ar dovedi minciuna mea.dc nu poți sa crezi ca e adevarat?ai vaz tu analizele ei?ale mele?daca asa merge treaba e nasol .ce treaba am eu cu anemona larisa vasilika sau cum o cheamă..nu mai luati voi problema in mâna moka sau cu interes.eu nu mai postez ca se pare ca vb singur.bafta

Serios acum, tu ai idee cum se ia hepatita B? Initial ziceai ca ai "luat" trichomonas, nici tu nu mai stii ce sa aberezi. Fata presteaza servicii protejate, astfel incat sansele de a lua vreuna din cele 2 mentionate tind spre 0.

• Like 2
Link spre comentariu

O poza cu "păsărica " vedem si noi? .... Cică ar avea o creasta de cocos impresionantă....

E bună și cu fundul dar....nu e acelaș lucru

Hai că îi fac eu, data viitoare când merg la Anemona, o poză cu păsărica și ne întâlnim să ți-o dau. Ieftin, doar 100 de lei :D

• Like 4
Link spre comentariu

Mare boier.... da vreau doua....la 150 merge?

Ei, hai ca-mi esti simpatic si nu vreau sa te speculez, ti-o dau gratuit pe a doua :D

Dar acum, lasand gluma la o parte, eu chiar nu va inteleg pe cei care le tot cereti fetelor sa puna poze cu "pasarici", sunteti nelipsiti pe toate topicurile...

E chiar atat de mult pentru voi sa dati 100 de lei pentru jumatate de ora (daca nu va permiteti mai mult) si sa vedeti in realitate pasarica aia, ba chiar sa va si "jucati" cu ea? E mult mai "relevant" si mai placut decat o imagine 2D, de ce nu profitati de o posibilitate, zic eu, destul de accesibila?

Altfel, e plin netul de poze cu toate felurile posibile (si chiar imposibile) de pasarici, nu stiu la ce va mai trebuie!?

Serios, chiar sunt curios de un raspuns...

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...