Sari la conținut

Annemona 0728398109 new

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost la domnisoara aseara , probabil ultima programare 

Locatia centrala , Piata Natiunilor Unite  blocul turn , problematic locul de parcare daca veniti cu masina personala

Domnisoara arata intr-un mare fel nota 9.5 parere personala in special sanii dar si la chip e super simpatica are doi dintisori ca de iepuras foarte draguta cand zambeste, chestie de gusturi.

GFE 9 ridicat , FK sustinut , este amabila poarta conversatii te face sa te simti bine si in largul tau,

Oral protejat 7 nota scazuta nu din cauza tehnicii domnitei care e buna ci din cauza ca este protejat , pt mine este mare turn off probabil si pt multi din voi

Sex normal 9 coopereaza e cu tine acolo ,geme probabil putin teatral dar overall foarte ok , nu a pus mana cum s-a mai spus pe aici 

pret 250 h ora totul protejat

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
La 06.04.2022 la 13:10, anne anemona a spus:

💋

IMG_20220406_113634.jpg

wow... ce minunata esti!!

a trecut foarte mult timp de cand am fost la tine... probabil 2 ani!

Trebuie sa revin 🥰

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
La 14.03.2022 la 1:02, lion_boy a spus:

Este un forum gândit  pentru a spune experiențe avute cu fetele de pe acest forum , nu pentru a le face prețuri noi 😉

Au înnebunit fraierii ăștia ca se milogesc la ele sa le mai scadă din pret ca le fac recenzii frate. Niste pilde si cu nevestele lor si cu femeile de moravuri ușoare.

• Like 1
Postat

Salutare , 

Anemona este o fata superba din toate punctele de vedere, corp , sâni , fată.

Acțiunea a debutat cu un oral protejat excelent executat de ea cu atenție la sateliți, se pricepe zici ca e neprotejat la cat de bine îl executa .

După care am trecut la doggy sa ma bucur de curul acela bestial al ei.

Am trecut cu ea deasupra mea da ma bucur de sărutat și lins și acei sâni superbi bine conturați ai ei după care am finalizat cu ea deasupra.

E buna rau fraților geme , da contre o experiența frumoasa clar de revenit.

Locația 8 Piața Națiunilor Unite blocul turn

Oral 9

Aspect Anemona 8.5

Normal 9.5

De revizitat clar te pup Anemona 😘

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Postat

Am vizitat-o si eu pe Anemona ieri.

Pentru mine experienta a fost una placuta.  

Programarea a fost facuta cu aproximativ o ora inainte pe whatsapp, conversatie ok, am primit toate detaliile solicitate. Am ajuns putin mai devreme la locatie, dar am fost anuntat ca pot urca in 10 minute.

Odata ajuns sus m-a intampinat Anemona, dupa ce un confrate a sosit in acelasi timp la colega ei. Situatia a fost putin ciudata dar am trecut repede peste, incantat de aspectul Anemonei. Clar sanii sunt punctul ei forte.

Actiune:

Locatia bine cunoscuta: blocul turn de la Piata Natiunile Unite, apartament ok dotat cu cele necesare.

Aspect: 9, poate mai multa sala pentru tonifiere nu ar strica, in rest arata bine la corp iar sanii sunt beton :D

Oral: 9, protezat, bine executat, fara foarte multe artificii, insa mie mi-a placut.

Normal: 9, am incercat doua pozitii: lady on top si "mama iedului", se descurca bine, da contre, ceva gemete care par putin false. Fara FK.

Concluzie: eu unul cred ca o sa revin, poate la a doua intalnire facem click.

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...