Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Zi ba saracule, fmm de 350 dah europeni, prapaditule :laugh2
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 12, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 12, 2019 La 11.03.2019 la 16:41, miky77 a spus: esti atat de neghiob incat nu s-ar fute vreodata una gratis cu tine , tocmai de aceea si alergi saptamanal cu limba scoasa pe la usa la toate pustoaicele/bagaboantele , de 5 ani de zile , si nu iti poti face o prietena stabila . Nu stiu sigur daca-l confund pe colegul pulesteu (caz in care-mi cer scuze), dar daca nu ma-nsala memoria, parca era de-a dreptul insurat, deci nu de "prietena" ar fi vorba aici... 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 12, 2019 Telefon: pisicu_oparit@yahoo.com Oras:sincity Telefon: pisicu_oparit@yahoo.com Oras:sincity Postat Martie 12, 2019 La 11.03.2019 la 16:31, preafericitul pipilica a spus: Sa vezi delir plin de spume. l-a intrecut detasat pe VShips
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 12, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 12, 2019 La 12.03.2019 la 3:45, thecat a spus: parca era de-a dreptul insurat, deci nu de "prietena" ar fi vorba aici...Deci are de-a dreptul o dusmanca stabila - corect. :laugh2 2
pulesteu Reputație: 10797 Postat Martie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2019 La 11.03.2019 la 16:41, miky77 a spus: Sunt 24 de ani "patentatule" , ca alte cuvinte nu mai ai in vocabularul acela de imbecil care plange pe presul la toate curvele . Iar relatia aceea de pe timpul liceului (povestita) s-a rupt datorita distantei fizice dintre noi . Eu nu stateam dupa ea , ea nu era obligata sa stea dupa mine si sa ma astepte . Atat trebuie sa stie curiozitatea brusca a unui tembel Bineinteles ca tu chiar esti un fraier patentat. Cine mai asteapta 3 saptamani sa futa cu banii in mana si dupa aceea sa se extazieza ca ultima pizda prin intermediul Recenziilor pe aici (n-am uitat de Topicul acela dedicat , dar o sa revin) Povesti de viata si amintiri (de care nu ai avut tu parte vreodata la pizdele inchiriate cu ora sau jumatatea) am suficiente , talambule , dar am incetat sa le mai scriu . Adica ce tentative de futut ai tu acum , eu le faceam pana in 30 de ani , inzecit , si nu era nevoie niciodata sa platesc vreo femeie ca sa ma fut cu acestea . Pe langa asta , nici la vremea respectiva , nu socoteam banii ca ultima saracie , care se vanduse bancii . Auzi declaratie la stupidul nefutut "12 bulioane ii trag pe dreapta lunar , ca buget de futut la pizde" ....hahaha ....bahhh esti prost sau nu ai simtit ca iti versi involuntar talentul pe aici Deja m-a plesnit o aroganta @Puleasca , concluzionata intr-un adevar , pe care sunt sigur ca ai sa-l negi cu vehementa : esti atat de neghiob incat nu s-ar fute vreodata una gratis cu tine , tocmai de aceea si alergi saptamanal cu limba scoasa pe la usa la toate pustoaicele/bagaboantele , de 5 ani de zile , si nu iti poti face o prietena stabila .Din principiu nu dau explicatii, insa o sa fac o exceptie pentru ca e a zecea oara cand incerci sa ma ironizezi cu tampeniile astea cu 3 saptamani, asteptat pe pres etc.Saracule, fii atent cum sta treaba ca sa nu te mai faci singur de cacat.Nu stiu cum sunt altii, insa eu sunt bolnav dupa pizda. Imi plac femeile enorm si imi place compania lor. Insa, nu sunt liber de contract.Viciul asta cu mersul la femei ajunsese destul de nasol la un moment dat pentru ca ajunsesem sa plec de la lucru ca sa fut. Orice viciu trebuie tinut sub control, prin urmare am stabilit sa nu merg la femei foarte des. In loc sa merg cate o ora la 3-4 fete pe luna, preferam sa merg la una singura, dar sa stau 2 ore. De obicei, ramaneam chiar si 3 ore pentru ca, spre deosebire de tine, sunt o companie placuta.Ajunsesem la un moment dat sa merg la 3 fete pe saptamana, ba chiar sa fut 3 femei in aceeasi zi, just for fun.Tu stai la taranoaia, prin urmare nu ai cum sa ai asemenea tentatii, insa aici e destul de nasol cand ai intotdeauna bugetul necesar disponibil si esti la juma de ora de mers la stropit. Problema e ca apoi nu mai esti bun de nimic - mai ales daca femeia e ca lumea si te-a futut bine. Prin urmare, ziua respectiva e irosita in rest.In afara de asta, eu ma duceam la o fata care avea foarte multe programari si multi clienti, asa ca preferam sa stabilesc o programare din timp. E fix la ca restaurant - gasesti masa libera intotdeauna la o carciuma de cacat. Un restaurant bun lucreaza cu rezervare. Si sa ma duc la orice fata care e dispusa sa ma strecoare 30 de minute in programul ei mi se pare penibil pentru ca aia probabil se fute cu 10-15 insi pe zi, deci practic te futi pe un cearsaf pe care au mai ejaculat cativa bajeti.Iar treaba cu mersu la femei vs. agatat - esti foarte prost. Asta inseamna ca nu ma jignesti doar pe mine ci pe majoritatea de pe site. Adica, vezi Doamne, nu suntem in stare sa futem, d-aia mergem la curve. Oligofren si taranus mai esti. Mersul la femei e cel mai simplu si mai ieftin mod de a fute. Agatatul se lasa cu probleme. Telefoane sau mesaje in momente total inoportune, trebuie sa stai sa te ascunzi de femeia cu care traiesti. Inevitabil comiti o greseala si afla, iar apoi se simte umilita si relatia se incheie. Cu toate complicatiile de rigoare.Exista destule femei dispuse sa se futa in afara unei relatii - exact ca femeia aia din povestea ta. Femei divortate, trecute de o varsta, cu copii. Foarte usor de futut, insa daca esti un vanator care se respecta, nu te apuci sa futi orice disperata ci futi ceva piesa si, mai ales, una care se lasa mai greu. Disperatele astea care cersesc pula mi se par deprimante pentru ca respectul de sine e foarte jos. Sa revenim la tine:Mergi la un psihiatru ca o sa ajungi sa omori pe cineva sau sa te sinucizi. Daca tii in tine frustrari timp de 24 de ani, e clar ca esti praf dpdv psihic.Cand citesc tampeniile astea pe care le spui vad poza aia cu costumul ala care pare luat la pomana de la un mort. N-ai avut in viata ta un costum sa-ti vina cum trebuie, esti plin de frustrari si traiesti in lumea ta de mare patron, sofer pe maxi-taxi. 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 Tiki taka Barcelona
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 Auzi, ba, la asta, se crede vanator, sa moara Perez in chinuri. Saracie, daca erai Gogu adevarat, ii plateai toate programarile pe ziua respectiva plus o mica atentie si nu mai asteptai. De ce e cautata baragladina aia?Pentru ca are preturi accesibile fraierilor ca tine, plus servicii acceptabile, cum ar veni good value for money. Tu, precum pensionarii si amarastenii, care se inghesuie la promotii. Vanator, ai de :) mea.
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 12, 2019 Taci mahhh @Pulereaza , ca ai mintea incalcita ...crezi ca nu mi-am dat demult seama ?Apropo , la "taranoaia " acolo unde stau , tu vii si dai/lasi bani grei , daca vrei sa stai . Eu daca vin la Capitala stau pe gratis . Deci...iar esti pampalaul dupa scaunul 2 . TTTT Tot eu sunt pe 1 , doar sunt soferul de pe Maxi-Taxi , nu ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 12, 2019 La 12.03.2019 la 3:45, thecat a spus: Nu stiu sigur daca-l confund pe colegul pulesteu (caz in care-mi cer scuze), dar daca nu ma-nsala memoria, parca era de-a dreptul insurat, deci nu de "prietena" ar fi vorba aici... La 12.03.2019 la 3:45, thecat a spus: Nu stiu sigur daca-l confund pe colegul pulesteu (caz in care-mi cer scuze), dar daca nu ma-nsala memoria, parca era de-a dreptul insurat, deci nu de "prietena" ar fi vorba aici... Nu stiu , nu cunosc si prea putin ma intereseaza viata si trecutul lui , dar , gata , a explicitat fraierul suficient , chiar daca nu era necesar , si fiindca s-a enervat. Oricum , sincer o spun , imi pare rau de situatia in care a ajuns si chiar sper sa-i dea mai multi dreptate lui , decat mie , macar sa fie el multumit cu situatia aceasta . Ca sa fac o aroganta , ma duc si la psihiatru ptr. el , ba nu , am gresit , la biserica sa-i pun o vorba buna de mantuire , ca nu am avut niciodata o placere nebuna sa-i doresc raul cuiva , tocmai de aceea pot sa spun ca am avut in permanenta noroc in viata , si ptr. asta ii multumesc celui de sus (daca exista) , nu doar parintilor . Dar strict , ca aspect al desfasurarii lui de aici , si mai ales citind ce a postat din nou , nu mi se pare prea OK daca ar fi adevarat. Si un alt aspect , mai general , unii , ce nu au reusit sa faca la tinerete ajung sa faca dupa varsta mijlocie sau chiar la batranete ....doar ca nu e la fel. Adica sa platesti in mod constant niste fetiscane , sa te extaziezi in ultimul hal ptr. acestea pe aici si sa le pui partea excesiv (chiar daca nu ai reprezenta absolut nimic ptr. acestea , decat o simpla sursa de venit ilicit), cand nu ar trebui , mi se pare un fel de exhibitionism , o crasa nesinceritate (cu tine insuti , in primul rand , ca pana la urma nu mai conteaza ce spun altii , chiar si unul ca mine , care-si expune doar o parere aflata de partea opusa gandirii tale ) pe care ar trebui sa ti-o maschezi cat poti de mult . Adica daca tot esti un pampalau , de ce ar mai trebui sa te auda/citeasca si altii atat de usor ? Mai era un imbecil pe aici (nu dau nume) , care se tot lauda cat de tare e el cand isi mintea sotia (despre care , culmea , nu uita sa mentioneze ca tine la ea si o iubeste ) si ce show-ri face el pe la prostituate platite , ba chiar cu un cuplu . La 12.03.2019 la 6:35, laurentiuumf a spus: Deci are de-a dreptul o dusmanca stabila - corect. :laugh2 Brrr....nu pot posta videoclipul reprezentativ in care exista toata explicatia (il am pe tel. si nu ma obosesc ....dar e suficient de clara situatia ) =)) Ce pizda lui tot incearca sa se bage in seama (indirect) cocalarul ala de @copchilul Rozeta pe aici ? Bahhh valorosule , cu texte si dialoguri de izmenar , esti degeaba pe aici , pe langa faptul ca esti putin cam suparat de cand ti-am ras (in trecut) o clona de atarnache de aici.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 12, 2019 Prost mai e Miky, fute-l-ar dracu' și Miss kin să dea cu limba!Eutanasiați-vă bă! 2 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 Sa ma pis pe tine de ogar al "vanatorilor". :)
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 12, 2019 Sa te futa pe tine **spam editat**ule si sa te chinuiasca ...distrus mai esti mosule . Ai ajuns sa postezi si sa te remarci doar in toiul noptii =))
pulesteu Reputație: 10797 Postat Martie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2019 La 12.03.2019 la 7:53, el cule miskin a spus: Auzi, ba, la asta, se crede vanator, sa moara Perez in chinuri. Saracie, daca erai Gogu adevarat, ii plateai toate programarile pe ziua respectiva plus o mica atentie si nu mai asteptai. De ce e cautata baragladina aia?Pentru ca are preturi accesibile fraierilor ca tine, plus servicii acceptabile, cum ar veni good value for money. Tu, precum pensionarii si amarastenii, care se inghesuie la promotii. Vanator, ai de :) mea.Esti prost rau. Uite d-asta esti doar un debarasator de mese, manca-te-ar cainii filipinezilor care iti sunt colegi la munca de jos.
pulesteu Reputație: 10797 Postat Martie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2019 Am ramas putin inmarmurit , sa fi fost datorita frumusetii pe care si-o conservase ce-i drept cu trecerea anilor , sa fi fost datorita faptului ca brusc imi trezise amintirile si mi le readusese la suprafata .... nu stiu Am luat atitudine din prima si am incercat sa-i invadez intimitatea cu diverse intrebari , sunt mai curios de fel si iscoditor , poate si influentat de zodiei : "si esti maritata?" "sunt copii tai?" . eu cunoscand de altfel situatia ei matrimoniala , mai putin de faza cu copii . Dar sa revenim....ea imi raspunde la una dintre intrebarile cu care incercam s-o bombardez Si tot depanand la amintiri aflu ca nu era nici intr-o situatie prea buna financiara , fiind doar o simpla functionara de banca."hmmmm" - am zis amintindu-mi de ceea ce patisem eu in tinerete si gandindu-ma brusc la "roata vietii " cum se intoarce.Nu o spun din rautate , dar asta chiar se intampla cu adevarat . Intre timp isi face curaj si ma intreaba de situatia mea amoroasa "casatorit?" , la care eu ii raspund "da" si brusc i se citeste o dezamagire pe chip :slap2 probabil ca se astepta la cu totul alt raspuns din partea mea ...nu stiu mi-am schimbat atitudinea incercand s-o compatimesc (sarcastic , dar nu stiu daca a realizat ea pe moment)Uite, fix in cuvintele astea se vede mizeria de caracter pe care-l are Miky. Uratenia lui sufleteasca si slutenia spirituala care iese la iveala cu orice ocazie.In loc sa se gandesca pozitiv cu privire la o femeie cu care a fost in liceu, el e plin de ura si frustrare si incearca s-o ia la misto (e sarcastic) si spune chiar el ca e foarte curios si iscoditor ca o baba care sta la poarta, pe DN, si se uita la masinile care trec. Adica un taranus de 2 lei care nu stie sa respecte intimitatea cuiva si nu stie sa vorbeasca cu cineva fara sa-l judece gratuit (simpla functionara de banca). Du-te-n pula mea de jeg uman, de fosa septica umblatoare. Esti o vidanja plina de cacat, bai Miky. Vai, cum priveste el superior o femeie divortata, cu 2 copii. Si cum lasa sa se inteleaga ca a divortat pentru ca nu l-a ales pe EL, coaie. EL, Luceafarul nostru de 43 de ani, saracia intruchipata - si nu doar aia materiala ci si spiritual. Baaaa, esti sanatos la cap, maaa? Handicapatule. Ce plm te fute pe tine grija? D-aia te-ai indragostit de Alexandra aia, i-ai furat contul, te uitai la ea in pm-uri? Alta care a indraznit sa-l tradeze pe EL.Nu pot sa-mi stapanesc scarba.Evident ca alt psihopat, Miskin, nu poate sa vada nimic gresit cu privire la textul ala. Sa ma cac pe amandoi. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 12, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 12, 2019 La 12.03.2019 la 7:17, pulesteu a spus: Din principiu nu dau explicatii, insa o sa fac o exceptie pentru ca e a zecea oara cand incerci sa ma ironizezi cu tampeniile astea cu 3 saptamani, asteptat pe pres etc.Saracule, fii atent cum sta treaba ca sa nu te mai faci singur de cacat.Nu stiu cum sunt altii, insa eu sunt bolnav dupa pizda. Imi plac femeile enorm si imi place compania lor. Insa, nu sunt liber de contract.Viciul asta cu mersul la femei ajunsese destul de nasol la un moment dat pentru ca ajunsesem sa plec de la lucru ca sa fut. Orice viciu trebuie tinut sub control, prin urmare am stabilit sa nu merg la femei foarte des. In loc sa merg cate o ora la 3-4 fete pe luna, preferam sa merg la una singura, dar sa stau 2 ore. De obicei, ramaneam chiar si 3 ore pentru ca, spre deosebire de tine, sunt o companie placuta.Ajunsesem la un moment dat sa merg la 3 fete pe saptamana, ba chiar sa fut 3 femei in aceeasi zi, just for fun.Tu stai la taranoaia, prin urmare nu ai cum sa ai asemenea tentatii, insa aici e destul de nasol cand ai intotdeauna bugetul necesar disponibil si esti la juma de ora de mers la stropit. Problema e ca apoi nu mai esti bun de nimic - mai ales daca femeia e ca lumea si te-a futut bine. Prin urmare, ziua respectiva e irosita in rest.In afara de asta, eu ma duceam la o fata care avea foarte multe programari si multi clienti, asa ca preferam sa stabilesc o programare din timp. E fix la ca restaurant - gasesti masa libera intotdeauna la o carciuma de cacat. Un restaurant bun lucreaza cu rezervare. Si sa ma duc la orice fata care e dispusa sa ma strecoare 30 de minute in programul ei mi se pare penibil pentru ca aia probabil se fute cu 10-15 insi pe zi, deci practic te futi pe un cearsaf pe care au mai ejaculat cativa bajeti.Iar treaba cu mersu la femei vs. agatat - esti foarte prost. Asta inseamna ca nu ma jignesti doar pe mine ci pe majoritatea de pe site. Adica, vezi Doamne, nu suntem in stare sa futem, d-aia mergem la curve. Oligofren si taranus mai esti. Mersul la femei e cel mai simplu si mai ieftin mod de a fute. Agatatul se lasa cu probleme. Telefoane sau mesaje in momente total inoportune, trebuie sa stai sa te ascunzi de femeia cu care traiesti. Inevitabil comiti o greseala si afla, iar apoi se simte umilita si relatia se incheie. Cu toate complicatiile de rigoare.Exista destule femei dispuse sa se futa in afara unei relatii - exact ca femeia aia din povestea ta. Femei divortate, trecute de o varsta, cu copii. Foarte usor de futut, insa daca esti un vanator care se respecta, nu te apuci sa futi orice disperata ci futi ceva piesa si, mai ales, una care se lasa mai greu. Disperatele astea care cersesc pula mi se par deprimante pentru ca respectul de sine e foarte jos. Sa revenim la tine:Mergi la un psihiatru ca o sa ajungi sa omori pe cineva sau sa te sinucizi. Daca tii in tine frustrari timp de 24 de ani, e clar ca esti praf dpdv psihic.Cand citesc tampeniile astea pe care le spui vad poza aia cu costumul ala care pare luat la pomana de la un mort. N-ai avut in viata ta un costum sa-ti vina cum trebuie, esti plin de frustrari si traiesti in lumea ta de mare patron, sofer pe maxi-taxi.Bă, ce pula mea te lupți și tu cu mintea lui aia lipsă? Ăsta a reinventat tâmpenia, Dobre este academician pe lângă el. “Bineanteles” 3
pulesteu Reputație: 10797 Postat Martie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2019 Frate, de multa vreme nu am mai citit ceva mai scarbos. E adevarat, n-ar merita bagat in seama.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 Ba, planetara, ba tinichigiule si hunteru' lu' peste prajit de curve de 50 € pe ora, tu crezi, ca eu analizez elucubratiile lu' Miki 4 acoperise? Eu ma pis pe fraieri ca tine. Atata tot.
pulesteu Reputație: 10797 Postat Martie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2019 La 12.03.2019 la 9:12, el cule miskin a spus: Ba, planetara, ba tinichigiule si hunteru' lu' peste prajit de curve de 50 € pe ora, tu crezi, ca eu analizez elucubratiile lu' Miki 4 acoperise? Eu ma pis pe fraieri ca tine. Atata tot.Tu de fapt nu mai stii cum sa faci sa-ti ia cineva mortii-n pula, sa te umileasca, sa te ia la misto.Ai placerea asta vinovata de a fi umilit si tratat ca un pisat bolnav.Orice post de-al tau e doar o provocare pentru a fi injurat inca o data. Pana cand, bai, Miskine? Cand o sa te saturi si tu de pula si de sloboz in gat?Degeaba incerci sa te lepezi de Miky maxi taxi. E singurul tau sidekick. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 12, 2019 @pulereaza te-a tampit mersul prea des la curve ...nu stiu eu cum ar trebui sa socotesc chestia asta plm...sa fugi si de la servici ....bine draq ca nu ai demisionat , dar nu cred ca mai aveai mult , sunt sigur de asta Hai ....sezi bland si multumeste-te ca nu esti singurul , adica unicat in prostie . Pe altii i-a si batut in propria casa , unii le-au platit apartamente ca sa se prostitueze si isi decartau intreg salariul atunci cand latrau si se faceau pres pe la usa lor , si doar atunci cand vroiau acestea sa ii primeasca.....etc...situatii si situatii :)
pulesteu Reputație: 10797 Postat Martie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2019 N-ai cum sa demisionezi de la propriul business, saracule. https://pixel.nymag.com/imgs/daily/selectall/2017/02/09/09-roll-safe.w700.h700.jpg 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 Gogule, mai baga niste sfaturi de ladykiller, gen folosit cartela prepay, mers cu taxi. Prost esti, sa ma pis pe tine.
pulesteu Reputație: 10797 Postat Martie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2019 Mai canta si tu la alta masa.Pari cam nervos, sa ma cac pe tine. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 12, 2019 NU face vantul din pom , ce face pizda din om =)) recunoaste si taci draq nu te mai agita atat pe aici Sa nu zici ca esti in timpul programului ? Sau ti-ai luat o lunga pauza sa te certi cu noi acum sau sa te justifici tardiv si inexplicabi de prost ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 12, 2019 Eu m-am retras , ca altfel o tin langa cu tine si oricum nu intelegi/pricepi nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum