neiberr Reputație: 877 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2019 Pai ai spus Tu mai sus ca ai tata rus.... Stii una din bunicile mele din cele 2.....s-a nascut intr-o localitate de linga Odessa.iar trupa asta din Odessa danseaza extraordinar....deci Band Odessa....vezi pe net...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2019 Vis nu ai inteles Amanda....vrea sa dialogheze cu ,,mormoloci,, de pe forum nu cu tine ...nu ai vazut mai sus o prietena veche ...cind se intilneau o agasa cu povestile despre clientii...asfel Amada vede in tine o ,,copie,, a prietenei vechi de 20 de ani...care datorita ,,prieteniei,, poate nu ia spus in fata ca o agaseaza cu modul Ei de viata...capitto... Nu ti-am dat dreptul de interlocutor.Cu ea nu e ce era cu fata aia, aia chiar mi-a fost prietena, asta e doar o dusa.... Sunt bi, nu pentru ca sunt perversa, ci pentru ca sunt prea dura pentru multi barbati... uneori sunt barbatul.Mi-e dor sa fiu vazuta ca o femeie, de asta am si facut topicul. Stii una din bunicile mele din cele 2.....s-a nascut intr-o localitate de linga Odessa.iar trupa asta din Odessa danseaza extraordinar....deci Band Odessa....vezi pe net... Am fost in Odessa, in vacanta, sper sa fi restaurat orasul, era o ruina.
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 19, 2019 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Martie 19, 2019 Stiai ca am provenienta ruseasca sau asa ti-a venit? :laugh2Mi se inmoaie picioarele cand vad un roman care vorbeste in rusa... :blushing2mie mi se pare foarte erotica limba rusa vorbita de femei☺de barbati nu😂😂😂 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 Vis nu ai inteles Amanda....vrea sa dialogheze cu ,,mormoloci,, de pe forum nu cu tine ...nu ai vazut mai sus o prietena veche ...cind se intilneau o agasa cu povestile despre clientii...asfel Amada vede in tine o ,,copie,, a prietenei vechi de 20 de ani...care datorita ,,prieteniei,, poate nu ia spus in fata ca o agaseaza cu modul Ei de viata...capitto...Nici eu nu dialoghez...Doar comentez intr-un spațiu public și ea își imaginează ca îmi împarte șuturi...in prostie!Iar mormolocilor le arată cât de inteligentă e...în prostie!Sunt și eu curioasă pe aici, pe-acolo...și mi se mai întâmplă să dau și de ea printre personajele de pe acest site.N-am vorbit eu cu ea de clienți!Ce sunt ăia..."clienți"?Mi-a zis ca îi par cam curvă și s-a interesat de experiența mea sexuală...Am intors-o jenată cum am putut, fără a pricinui vreun rău...se vede în textul meu!Treaba ei dacă mă vede cu stofă de "prietena", ceea ce nu există la mine așa ceva!Pot să fiu prietenoasă dacă îmi face plăcere, nu așa ca un cățel...ci doar pentru plăcerea mea.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2019 Nici eu nu dialoghez...Doar comentez intr-un spațiu public și ea își imaginează ca îmi împarte șuturi...in prostie!Iar mormolocilor le arată cât de inteligentă e...în prostie!Sunt și eu curioasă pe aici, pe-acolo...și mi se mai întâmplă să dau și de ea printre personajele de pe acest site.N-am vorbit eu cu ea de clienți!Ce sunt ăia..."clienți"?Mi-a zis ca îi par cam curvă și s-a interesat de experiența mea sexuală...Am intors-o jenată cum am putut, fără a pricinui vreun rău...se vede în textul meu!Treaba ei dacă mă vede cu stofă de "prietena", ceea ce nu există la mine așa ceva!Pot să fiu prietenoasă dacă îmi face plăcere, nu așa ca un cățel...ci doar pentru plăcerea mea. Erai curioasa?Sunt berbec si rusoaica, lucrurile stau cum spun eu, cum ajungem la consens sau nu stau deloc!Valea, javra, alt apelativ nu meriti cat crezi ca poti sa ma manipulezi!Nu exista manipulare cu mine, eu sunt de pus la rana cu cine merita, eu rup capul cui merita, fara ma ating ca nu merita sa fac si puscarie...Valea, futu-ti mortii si ranitii de tarfa falsa! Valea, am zis!!!
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 mie mi se pare foarte erotica limba rusa vorbita de femei☺de barbati nuÎnseamnă că n-ai văzut filmele rusești...din cauza graiului acela fin al rusoaicelor, am reușit să îndrăgesc și rușii un pic!
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 Erai curioasa?Sunt berbec si rusoaica, lucrurile stau cum spun eu, cum ajungem la consens sau nu stau deloc! Eu sunt leoaică și nemțoaică...în rest, la fel!Partea cealaltă din comentariul tău mi-a fost complet inutilă, dacă înțelegi... :))PS....dar totuși n-aș numi consens în cazul meu, m-aș plictisi!Cred ca e altceva...curiozitate numesc eu ceea ce manifestă în prima instanță.Rar avansez la ceva mai mult de-atat
neiberr Reputație: 877 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2019 Nu ti-am dat dreptul de interlocutor.Cu ea nu e ce era cu fata aia, aia chiar mi-a fost prietena, asta e doar o dusa.... Sunt bi, nu pentru ca sunt perversa, ci pentru ca sunt prea dura pentru multi barbati... uneori sunt barbatul.Mi-e dor sa fiu vazuta ca o femeie, de asta am si facut topicul. Am fost in Odessa, in vacanta, sper sa fi restaurat orasul, era o ruina.,,Mi-e dor sa fiu vazuta ca o femeie, de asta am si facut topicul,,....interesant dar pune o poza ...Eu nu stiu cum arati....daca ai origini rusesti inseamna ca semeni cu fetele din Odessa...sigur Fata am comentat sa inveselesc discutia....nu stiu ce ai de impartit cu Vis e problema voastra....nu ma intereseaza....
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2019 ,,Mi-e dor sa fiu vazuta ca o femeie, de asta am si facut topicul,,....interesant dar pune o poza ...Eu nu stiu cum arati....daca ai origini rusesti inseamna ca semeni cu fetele din Odessa...sigur Fata am comentat sa inveselesc discutia....nu stiu ce ai de impartit cu Vis e problema voastra....nu ma intereseaza.... Vreau sa ma vrea cineva pentru ce sunt, nu cum arat. :)Daca nu o dau pe nebuna in balbaiala... Eu sunt leoaică și nemțoaică...în rest, la fel!Partea cealaltă din comentariul tău mi-a fost complet inutilă, dacă înțelegi... :))PS....dar totuși n-aș numi consens în cazul meu, m-aș plictisi!Cred ca e altceva...curiozitate numesc eu ceea ce manifestă în prima instanță.Rar avansez la ceva mai mult de-atat Mars, javra! Azi, acum! In secunda asta! MAAAAAAAAARS!
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 "nu stiu ce ai de impartit cu Vis e problema voastra....nu ma intereseaza...." Culmea este...să mai aibă și ceva de împărțit cu mine!Doamne ferește, bate-n lemn...
magiun Reputație: 455 Postat Martie 19, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Martie 19, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2Ma gandeam la ceva moca, dar ai dreptate, daca esti bun la ceva, nu o face gratis! :laugh2 :hug1așa sora mea..nu ierta nimic 👠1
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 19, 2019 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Martie 19, 2019 ÃŽnseamnă că n-ai văzut filmele rusești...din cauza graiului acela fin al rusoaicelor, am reușit să îndrăgesc și rușii un pic!chiar multeam copilarit cu tvm si moscova1,... bunicu imi povestea amintiri din razboi si din prizonerat(poate si de asta), si in mijlocul povestirii incepea sa combine romana cu rusa, de trebuia sa il oprim sa ne spuna ce inseamna😂😂😂
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 Vreau sa ma vrea cineva pentru ce sunt, nu cum arat. :)Daca nu o dau pe nebuna in balbaiala... Mars, javra! Azi, acum! In secunda asta! MAAAAAAAAARS!...Și azi e mâine, prinsă Amada tot in gândul rău!Injura-te singură în oglindă, dă-ți palme, suturi, etc...Ce treabă ai tu?Nu mai mi te adresa până am eu chef să-mi finalizez vreo idee...apoi taci în continuare până găsesc iarăși vreo curiozitate și apoi de la capăt până îți dai seama ca ești setată.Simplu...
neiberr Reputație: 877 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2019 Eu sunt leoaică și nemțoaică...în rest, la fel!Partea cealaltă din comentariul tău mi-a fost complet inutilă, dacă înțelegi... :))PS....dar totuși n-aș numi consens în cazul meu, m-aș plictisi!Cred ca e altceva...curiozitate numesc eu ceea ce manifestă în prima instanță.Rar avansez la ceva mai mult de-atatVezi tu ai origini germane....iar pizdicuts are origini rusesti...este normal sa te urasca ....stramosii iau atacat si unii nu uita si nu iarta....cu toate ca Petru cel mare datorita nemtilor a inceput dezvoltarea si modernizarea Rusiei....iar mai tirziu Ecaterina tarina tot nemtoica iar sub conducerea Ei Rusia a prosperat si marit granitele ....
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2019 ...Și azi e mâine, prinsă Amada tot in gândul rău!Injura-te singură în oglindă, dă-ți palme, suturi, etc...Ce treabă ai tu?Nu mai mi te adresa până am eu chef să-mi finalizez vreo idee...apoi taci în continuare până găsesc iarăși vreo curiozitate și apoi de la capăt până îți dai seama ca ești setată.Simplu... Dispari, parazite! Asta ai fost o viata, un parazit!Ce bun ai facut tu cuiva fara bani? Iti spun eu: Nimanui! Esti o boala plina de boli, si nu-ti mai imagina ca ce spui tu conteza pentru mine sau cei ca-si bat joc de tine zilnic, dar nu vezi pentru ca te-ai izolat in visele tale... Mars, am zis!
neiberr Reputație: 877 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2019 Vreau sa ma vrea cineva pentru ce sunt, nu cum arat. :)Daca nu o dau pe nebuna in balbaiala... Mars, javra! Azi, acum! In secunda asta! MAAAAAAAAARS!Vreau sa ma vrea cineva pentru ce sunt, nu cum arat. :) Este cam periculos nu ai vazut filmul....? in care o Tipa de vro 35 ani s-a imprietenit cu unul pe net discutau zilnic si cam dupa 10 luni fara sa se vada si sa stie citi ani are fiecare....Tipul cu care se imprietenise pe net era un pusti de 14 ani in scaun cu rotile....sa inebunesca de furie ca si-a pierdut timpul.....deci atentie..... 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 Deci Vis este prostituata de 15 ani sau 17...si Tu de fapt ce esti...cumva directoare de banca sau sefa la anaf....pe Noi pe acest seit majoritatea apreciem persoanele cu ,,orizonturi largi,, cum este Vis....crezi ca Noi ,,derbedei ,, care mergem la fetite vesele ne intereseaza cele care au in viata 1 sau 2 barbati....? ce ne pasa noua ca Tu iti ,,dramuiesti,, placerile numai unui ,,zeu,,Pe noine intereseazadaca esti de competitie...citi barbati ti-au trecut pragul .....citi sunt in top in agenda personala ....restul e gargara....Există și Dumnezeu al plăcerii sau El e totul?Eu îi dedic fiecare strop de plăcere lui Dumnezeu, atat de dor mi-e de El...si-mi place să-mi fie atât de dor! :)))
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 Vezi tu ai origini germane....iar pizdicuts are origini rusesti...este normal sa te urasca ....stramosii iau atacat si unii nu uita si nu iarta....cu toate ca Petru cel mare datorita nemtilor a inceput dezvoltarea si modernizarea Rusiei....iar mai tirziu Ecaterina tarina tot nemtoica iar sub conducerea Ei Rusia a prosperat si marit granitele ....Calități și calități...contează viziunea cu care le așezi! :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2019 Vreau sa ma vrea cineva pentru ce sunt, nu cum arat. :) Este cam periculos nu ai vazut filmul....? in care o Tipa de vro 35 ani s-a imprietenit cu unul pe net discutau zilnic si cam dupa 10 luni fara sa se vada si sa stie citi ani are fiecare....Tipul cu care se imprietenise pe net era un pusti de 14 ani in scaun cu rotile....sa inebunesca de furie ca si-a pierdut timpul.....deci atentie..... 10 luni? Imi dai cam mult, citesc ce zace inainte sa-l vad, apoi lucrurile sunt si mai complicate...Am avut o viata nesigura, m-a facut sa dezvolt alte simturi... Stii cum e cand esti orb, auzi mai bine...Eu eram si oarba si surda!Aud si ce nu se aude, vad ce multi cred ca ascund... Mi-e imposibil sa ma scald in vise, dar vreau sa simt ca traiesc, sincer, cu cine poate fi sincer cu mine, masca nu este o alternativa. ;)Las-o balta, nu o sa se intample, mi-am ocupat timpul. Stiu si asta. 1
neiberr Reputație: 877 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2019 10 luni? Imi dai cam mult, citesc ce zace inainte sa-l vad, apoi lucrurile sunt si mai complicate...Am avut o viata nesigura, m-a facut sa dezvolt alte simturi... Stii cum e cand esti orb, auzi mai bine...Eu eram si oarba si surda!Aud si ce nu se aude, vad ce multi cred ca ascund... Mi-e imposibil sa ma scald in vise, dar vreau sa simt ca traiesc, sincer, cu cine poate fi sincer cu mine, masca nu este o alternativa. ;)Las-o balta, nu o sa se intample, mi-am ocupat timpul. Stiu si asta.Am dat un exemplu.....Tu daca ai experienta si intuitie poti citi un tip si in 5 minute....numai cine cauta gaseste...iar cine nu gaseste nu cauta....asfel iti doresc succes..... 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2019 Am dat un exemplu.....Tu daca ai experienta si intuitie poti citi un tip si in 5 minute....numai cine cauta gaseste...iar cine nu gaseste nu cauta....asfel iti doresc succes........si ramane cu "cititul", cautandu-se pe ea din cate pare si pare ca ii e greu să o facă neinsotita!
magiun Reputație: 455 Postat Martie 20, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Martie 20, 2019 Foarte bine.. vis...dacă îți da amada două capace... ai sa bați step din urechi ! Crede ma ca...nu te mint! 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2019 ...si ramane cu "cititul", cautandu-se pe ea din cate pare si pare ca ii e greu să o facă neinsotita!... hai draga sa te scot la o cafea, s-a mai incalzit afara ... stam un pic de vorba si pe urma vedem unde ne retrgem sa "aprofundam" discutia... 5 7
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 vis...dacă îți da amada două capace... ai sa bați step din urechi ! Crede ma ca...nu te mint!Ai vorbit ca un înțelept, aici
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2019 Ce e cu el?E bun și neexploatat, se dezlănțuie cu putere...e minunat, e o plăcere!E bun și neexploatat, se dezlănțuie cu putere ... e minunat, dar lipsește cu desăvârșire. 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum