Sari la conținut

26 mai cu cine votati?

Postări Recomandate

Vizitator samkara
Reputație: 0
Postat

Tu ai adus vorba de cei din Franta, nu eu.

Asa putem sa spunem ca de ce mai mancam, ca oricum ne cacam....

Atunci spune ce facem cu cei pe care ii votezi tu acum ( nu dau nume, ca nu stiu cu cine) si peste doua luni trec dincolo. Sunt curios de raspuns, si ce faci in cazul asta peste 4 ani, la alegerile urmatoare.

Si eu as putea sa spun ca asta cu nu ma duc la vot ca nu se schimba nimic seamana  cu nu ma spal pe dinti ca oricum nu ma pupa nimeni.

Daia nu te pupa nimeni!

• Like 3
  • Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

Si eu as putea sa spun ca asta cu nu ma duc la vot ca nu se schimba nimic seamana  cu nu ma spal pe dinti ca oricum nu ma pupa nimeni.

Daia nu te pupa nimeni!

:clapp :clapp :clapp

Vizitator jack k
Postat

Nu s-a terminat numărătoarea de afara, psd cade pe 3.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

In alta ordine de idei, din nou, Diaspora a inclinat balanta.

Nu a înclinat nimic de data asta, retardel! Diferențele au fost prea mari la votul din țară ca să se mai poată schimba ceva, spre deosebire de alte alegeri din trecutul apropiat, când da ... votul diasporei a făcut diferența și a înclinat balanța.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Date BEC

Total voturi țară: 8954959.

Voturi numarate țară: 8680321 - 96.93%

PNL - 2325310 - 26.79%

PSD - 2029338 - 23.38%

USR-PLUS - 1858856 - 21.41%

Total voturi diaspora: 369775.

Voturi numărate diaspora: 263129 - 71.16%

USR-PLUS - 111978 - 42.56%

PNL - 83031 - 31.56%

PMP - 23676 - 9.00%

George Simion - 8720 - 3.31%

PSD - 7272 - 2.76%

Tu esti prea prost si hater.

Fara Diaspora, Romania nu scapa de PSD

Sa ma pis pe tine si pe ma-ta.

Postat

Nu a înclinat nimic de data asta, retardel! Diferențele au fost prea mari la votul din țară ca să se mai poată schimba ceva, spre deosebire de alte alegeri din trecutul apropiat, când da ... votul diasporei a făcut diferența și a înclinat balanța.

mosule de ce vorbesti fara nici un temei ??? ai mai jos statisticele si sunt reale ! sa ma pis pe tine de prost !

Date BEC

Total voturi țară: 8954959.

Voturi numarate țară: 8680321 - 96.93%

PNL - 2325310 - 26.79%

PSD - 2029338 - 23.38%

USR-PLUS - 1858856 - 21.41%

Total voturi diaspora: 369775.

Voturi numărate diaspora: 263129 - 71.16%

USR-PLUS - 111978 - 42.56%

PNL - 83031 - 31.56%

PMP - 23676 - 9.00%

George Simion - 8720 - 3.31%

PSD - 7272 - 2.76%

Tu esti prea prost si hater.

Fara Diaspora, Romania nu scapa de PSD

Sa ma pis pe tine si pe ma-ta.

Vizitator jack k
Postat

Țărăniștii (ăia inexistenți și aliați cu PSD, se răsucește Coposu) vor blocarea facebook :))))

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu inteleg un lucru, nu s-au votat partide, ci persoane din partide sau nu am inteles pana aici?

Fiecare partid a venit cu o lista. Deci teoretic persoana cu cele mai multe voturi este cea aleasa?

Un partid poate avea mai multe voturi per total, dar altul poate avea mai multe pentru un membru...

Ma lamuresti?

:*

Postat

mosule de ce vorbesti fara nici un temei ??? ai mai jos statisticele si sunt reale ! sa ma pis pe tine de prost !

Voturi pe tara sunt 9 milioane, diaspora a fost cu doar 370 mii aprox.

Nu face o mare diferenta per total.

Vizitator jack k
Postat

Eu nu inteleg un lucru, nu s-au votat partide, ci persoane din partide sau nu am inteles pana aici?

Fiecare partid a venit cu o lista. Deci teoretic persoana cu cele mai multe voturi este cea aleasa?

Un partid poate avea mai multe voturi per total, dar altul poate avea mai multe pentru un membru...

Ma lamuresti?

:*

Din câte știu, sunt, pentru România, 32 de locuri în pe.

Tot din câte știu, trebuie sa iei minim 5%.

Așa că împărțeala se face după procentul obținut de fiecare partid, convertit în nr de scaune. :))))

Vizitator mc hammer
Postat

Daca ar fi vot electronic, si ar vota toti cei 2 milioane de romani din afara tarii, PSD-ul ar ajunge la gunoi, asa cum merita.

Bravo celor din diaspora, datorita lor ALDE dispare din PE. Asa sper ca si UDMR-ul va iesi din parlament. Fac de rusine **spam editat**itatea maghiara.

Vizitator jack k
Postat

Daca ar fi vot electronic, si ar vota toti cei 2 milioane de romani din afara tarii, PSD-ul ar ajunge la gunoi, asa cum merita.

Bravo celor din diaspora, datorita lor ALDE dispare din PE. Asa sper ca si UDMR-ul va iesi din parlament. Fac de rusine **spam editat**itatea maghiara.

Au trecut 5 ani. Mai e mult până departe, vorbaea.

Nu intra niciun partid care are acum 5%.

Pmp, udmr , pro-ro.

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Voturi pe tara sunt 9 milioane, diaspora a fost cu doar 370 mii aprox.

Nu face o mare diferenta per total.

Amada,organizează o dezbatere politica la Obregia împreuna cu Vistantric si Ines,acolo părerea voastră contează.

Apropo,te-ai angajat,sau nu poți s-o faci pentru ca toți patronii te hartuiesc sexual?

Vizitator mc hammer
Postat

UDMR-ul s-a suparat pe PSD pentru legea intrrzicerii exportului de busteni. UDMR=mafie

Postat

Sa alegi intre PSD si PNL

E ca si cum ai alege intre cine sa te futa cu  straponul in cur , contra-cost,  pentru urmatorii 4 ani:   

DeliaPisii sau  Inesuka  

:no2

A CASTIGAT    INESUKA! 

Deliapisii e pe locul 2, i s-a dus valoarea!  

Corporatista civila e pe locul 3, ca e prea urata si inteligenta si  inca nu le place. 

Inesuko, sa-ti pregatesti straponul, E randul tau acum!  Dar sa fii soft si finuta cum ai promis, da?  

Vizitator olʎ
Postat

Daia nu te pupa nimeni!

Hey, sau nu ai inteles, sau te faci ca nu intelegi. Iti dau un exemplu care mi a intarit convingerea ca am facut bine ca nu am votat. Exemplul este ca l ati trimis sa ne reorezinte tara...pe Blaga. Ba, voi sunteti nebuni? Si suntetu mandri de asta. Inca o data spun: meritati ce vi se intampla.

PS. Acum ai tu PM si nu am eu. Vreau sa iau legatura cu tine sa te intreb ceva. Da mi un mail, te rog, il am afisat la profil.

Pps. A avut, are si va avea...cine sa ma pupe :)))

Vizitator olʎ
Postat

Daia nu te pupa nimeni!

A...si raspunde si tu, ce faci daca cel pe care l ai votat tu ( sa spunem ca Blaga), dupa alegerile din toamna, se muta la " ceilalti" ? Macar atunci vei avea sentimentul ca ai votat degeaba? In fine...sa nu uiti sa te speli pe dinti, cand votezi, zic.

Vizitator mc hammer
Postat

A...si raspunde si tu, ce faci daca cel pe care l ai votat tu ( sa spunem ca Blaga), dupa alegerile din toamna, se muta la " ceilalti" ? Macar atunci vei avea sentimentul ca ai votat degeaba? In fine...sa nu uiti sa te speli pe dinti, cand votezi, zic.

Asta e argument la tine?

Pe bune?

E ca si cum ai spune sa nu ne spalam ca oricum ne murdarim. Realizezi penibilul?

Mentalitate fatalista aka mioritica aka balada unui looser

• Like 4

Postat

Din câte știu, sunt, pentru România, 32 de locuri în pe.

Tot din câte știu, trebuie sa iei minim 5%.

Așa că împărțeala se face după procentul obținut de fiecare partid, convertit în nr de scaune. :))))

Chiar daca un partid nu castiga, isi mareste numarul de locuri?

:hug1

Amada,organizează o dezbatere politica la Obregia împreuna cu Vistantric si Ines,acolo părerea voastră contează.

Apropo,te-ai angajat,sau nu poți s-o faci pentru ca toți patronii te hartuiesc sexual?

Ai intarziat la sedinta haitei, pe viitor sa te trezesti mai devreme, haterii mei adevarati nu dorm asa de mult ca tine! :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...