Sari la conținut

Andrada 💋

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Hai ma frate...,mai taie dreq din ele,ti-a luat pizda mințile??sau este prima gaura pe care o vezi in viata ta??

PLM câteodată exagerati MAXIM.

PS:vezi poza 2,poate am eu ecranul la tel murdar?!

Only-me esti si tu negativist ca sa nu spun mai rau.

Nu am de ce sa tai din ce am spus. Am atras atentia ca e incepatoare. 

Nu este prima gaura din viata mea si nici nu mi-a luat mintile.. Cum poti sa afirmi ca am exagerat?

Pe scurt.. la fetele de la testate nu era nimic incitant pe moment, pentru ca pe multe le-am vizitat si revizitat si eu scriu aici doar cand mai descoper ceva nou. Si asta cu scrisul pe aici mai nou de cateva luni. Nu vad rostul sa scriu de umplutura pe topicuri ce vizeaza fete testate sau de la top. 

Nu mai comentez mai mult de poze. Am fost la fata asta si mi-am dat cu parerea pentru ca era o aparitie si am fost cat se poate de obiectiv. Sunt prea multe poze inselatoare la alte fete de la testate si la fel si la top. E parerea mea si poti fi de acord sau nu. Dar sa comentezi la ceva vizitat de mine mi se pare ca ai prea mult timp de scris. 

PS. Nu astept raspuns de la tine. E ok sa crezi ce vrei. Tu cu banii tai te duci doar la fete perfecte si experimentate. Eu nu am reputatia ta pe forum si nici nu imi doresc asa ceva. Ma complac cu putine comentarii pe forum. Bafta.

• Like 1
Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Up

Pune poze sa vedem marfa nu mai da up degeaba ca oamenii seriosi nu se risca sa piarda vremea!

Vizitator xtravagant
Postat

mai multe poze pls. Si detalii legate de costuri !

momentan am o retinere 

Vizitator alex_xx
Postat

Up

Eu am o vorba: pula nu se scoala pana nu pui poze, oricat i-ai zice tu up up up!

Vizitator batranul george
Postat

Incerc sa lamuresc un pic situatia aici.

Am fost, fata arata bine, rasa ariana pura, blonda cu ochi albastri cred, firava, experienta ei sexuala tinde spre zero, dar este docila, binevoitoare.M-a asteptat pe tocuri si lenjerie,am fost ultimul client al zilei, parea epuizata, dar a incercat sa imi faca pe plac.

Pe scurt, am avut parte de fk ok, sex oral neprotejat la care am incercat sa o indrum, dar e departe de ceea ce s-ar numi o muie de calitate.

La sex normal accepta pozitii, dar sufera, a facut sex in aceste zile mai mult decat poate duce.Cu tot dragul i-am recomandat sa aiba mai putine contacte daca vrea sa aiba o activitate constanta.am facut finalizare faciala, nu s-a ferit, imaginea a fost priceless.Am achitat 200 de lei pentru jumatate de ora, 150 finalizarea si 50 extraoptiunea de cof.

Note

locatie 9, un pic de dezordine, dar era final de zi

aspect 8,5 slabuta, miniona, dar frumoasa la fata,barely legal, fund cam plat 

oral, 5 pentru ca e neprotejat si pentru ca accepta cim si cof, altfel este ca si inexistent ca senzatie

normal 8, accepta pozitii, dar o pula mare cred ca o face sa lacrimeze zilele acestea

gfe+atitudine 9, foarte de treaba, o copila cu bun simt dispusa sa faca ce-i ceri

o recomand celor care sunt fani ai fetelor foarte tinere si care nu pun accent pe servicii, ci pe aspect si bunavointa

• Like 20
  • Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Incerc sa lamuresc un pic situatia aici.

Am fost, fata arata bine, rasa ariana pura, blonda cu ochi albastri cred, firava, experienta ei sexuala tinde spre zero, dar este docila, binevoitoare.M-a asteptat pe tocuri si lenjerie,am fost ultimul client al zilei, parea epuizata, dar a incercat sa imi faca pe plac.

Pe scurt, am avut parte de fk ok, sex oral neprotejat la care am incercat sa o indrum, dar e departe de ceea ce s-ar numi o muie de calitate.

La sex normal accepta pozitii, dar sufera, a facut sex in aceste zile mai mult decat poate duce.Cu tot dragul i-am recomandat sa aiba mai putine contacte daca vrea sa aiba o activitate constanta.am facut finalizare faciala, nu s-a ferit, imaginea a fost priceless.Am achitat 200 de lei pentru jumatate de ora, 150 finalizarea si 50 extraoptiunea de cof.

Note

locatie 9, un pic de dezordine, dar era final de zi

aspect 8,5 slabuta, miniona, dar frumoasa la fata,barely legal, fund cam plat

oral, 5 pentru ca e neprotejat si pentru ca accepta cim si cof, altfel este ca si inexistent ca senzatie

normal 8, accepta pozitii, dar o pula mare cred ca o face sa lacrimeze zilele acestea

gfe+atitudine 9, foarte de treaba, o copila cu bun simt dispusa sa faca ce-i ceri

o recomand celor care sunt fani ai fetelor foarte tinere si care nu pun accent pe servicii, ci pe aspect si bunavointa

deci.ie bididie
  • Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vizitat domnisoara in cauza pentru un “control”.

Contactat, stabilit, ajuns. Fara faze sa nu raspunda sau alte lucruri des intalnite.

Ce pot sa spun, este o domnisorica frumoasa, chiar la inceput de drum dar promite, depinde acum de ea.

Parerea mea din ce am vazut e ca lucreaza la nr, adica cat mai multi ca na te poate lua flama la inceput cu atatia bani.

Daca va intelege sa puna accent pe calitate si nu cantitate atunci are viitor frumos.

Sa revenim, domnisorica are un corp frumos, vorbeste frumos, inca nu are aere de diva.

Actiunea una decenta, fara artificii, cu implicare la normal cat si oral, gemut etc.

O trage in jos oralul care presupun ca in timp o sa fie mai bun, zic asta pentru ca se vede ca vrea mai mult. Per total un 7 sa fiu cu inima buna.

Cat despre 150 lei finalizarea cred ca la inceput nu trebuia sa existe extraoptiuni.

O sa revin la ea peste cateva luni si sper sa observ imbunatatiri.

• Like 5
Postat

E teapa.

Am stat usa blocului 20 de minute si nimic.

Nu recomand.

Dar ce asteptari aveai de la usa blocului?

• Like 2
Postat

E teapa.

Am stat usa blocului 20 de minute si nimic.

Nu recomand.

Dar ce asteptari aveai de la usa blocului?

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Am fost și eu la ea , am stabilit ora la care sa ne întâlnim și în drum spre ea o sun, nu mai răspunde.am mai insistat după 15 min răspunde.

Locația 8 bloc nou langa Kaufland Dristor

Fata 8 foarte frumoasa la fata ochi albaștri , blonda sâni mici și moi fund moale

Oral 2 baga doar capul in gură și ăla cu greu și mai mult îl ține în dinți

Normal 6 se uda natural dar de când am băgat.o prima oara au mă doare au mă doare , pai daca te doare nu mai lucra

Sta lemn , nici capra nu știa să stea

150 fin și nu recomand

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...