siana Reputație: -1368 Postat Martie 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2019 Ce-mi place de curvele care au impresia ca toti sunt obsedati de ele, ca vor sa le faca ceva. Mai ales la varsta la care de fapt nu le mai baga nimeni in seama. Una dintre ele esti tu, asa-i ? Narcisisto ! Ai gura mare si proasta si nu cred ca te ajuta cu nimic asta in viata, zarzavagioaco.. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2019 Nu e acelasi lucru, siana! Ca fiecare din noi avem diferiti piticuti pe creier, unii mai mari, altii mai micuti.Aici, cu drogul, e vorba despre a profita de neputinta unui om. E cam acelasi lucru ca a-i da unei femei lovituri in cap pana o ametesti, apoi o futi. Diferenta consta doar in metoda folosita pentru a o pune in inconstienta.Credeam ca e evident. Nici nu am spus ca ar fi o placere nevinovata. 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 Una dintre ele esti tu, asa-i ? Narcisisto ! Ai gura mare si proasta si nu cred ca te ajuta cu nimic asta in viata, zarzavagioaco..Tipa disperarea in tine, matusico. Ia si suge o ceapa sau trage niste aurolac din Brico Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 29, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 29, 2019 Oamenii au tot felul de placeri ... Unul ma fixase o data, in magazin, cand imi cumparam tampoane absorbante ...Omul se întreba ce face o baba ajunsa la menopauza cu tampoane absorbante. Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Martie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2019 Nu e de joaca cu mizeriile astea: daca va aduceti aminte, acum vreo 5 ani, a murit o chelnerita in Centrul Vechi, se pare dupa o supradoza de astfel de drog. Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Martie 29, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Martie 29, 2019 Nu e de joaca cu mizeriile astea: daca va aduceti aminte, acum vreo 5 ani, a murit o chelnerita in Centrul Vechi, se pare dupa o supradoza de astfel de drog. RIP. Un caz nefericit. Alți chelneri în schimb #rezistă! 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 RIP. Un caz nefericit. Alți chelneri în schimb #rezistă!Si se fut in cur cu thailandezi =)) 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 30, 2019 Si se fut in cur cu thailandezi =))Chinezi. :laugh2 2 2 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 esti funny...pe drq, acum pa ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum