Sari la conținut

Camelia - 0758168162

Postări Recomandate

Vizitator costel55
Reputație: 0
Acum 11 minute, Cozonac7 a spus:

Bravo!! Susțin propunerea ta! 

Și ca să nu fie diferențe între fetele de la Top și cele de la Testate (că doar toate ie suflete!), eu aș propune să facă toate practicantele acestei meserii dovada analizelor. Măcar testul ăla rapid de Covid 😊

Mi se pare corect ca și clientul, din prag, să prezinte analizele. Dacă trece de prag, plătește.🤫

Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
1 minute ago, costel55 said:

Mi se pare corect ca și clientul, din prag, să prezinte analizele. Dacă trece de prag, plătește.🤫

Corect! Eu p'al meu îl am în buzunar (de ăla rapid de Covid zic...) 

Fetele sunt libere să-și selecteze clientela, așa cum și declară... Doar declară 🤭 Adevărul este că noi le selectăm pe ele, nu ele pe noi 🤫😉

În caz că cineva nu pricepe... Eu sunt neutru (dar de partea Cameliei) în cazul ăsta 😜

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
Acum 3 ore, bmw_vyo a spus:

Propun in consecinta toate fetele de la Top sa prezinte un set de Analize pentru BTS si Dovada cu Vaccinarea pt Codidel !!!

Mâncavaș pula voastră fetelor , amu să vă vad ! Analăzele pă masă !!! 

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Acum 22 minute, jonny_fucker a spus:

Mâncavaș pula voastră fetelor , amu să vă vad ! Analăzele pă masă !!! 

Dacă e cazul si da etanol in sânge? (alcoolemia) Sau fără?😂🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Eu propun ca "fetele" sa fie grupa de risc cu prioritate la vaccinare de covid ... sau?

Oricum eu ca sa mai reduc din riscuri si sa nu stam bot in bot "operez" mai mult pe la spate.

S-auzim de bine!

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Acum 9 minute, jocrep1 a spus:

Eu propun ca "fetele" sa fie grupa de risc cu prioritate la vaccinare de covid ... sau?

Oricum eu ca sa mai reduc din riscuri si sa nu stam bot in bot "operez" mai mult pe la spate.

S-auzim de bine!

Cu masca sau fără?

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Acum 1 minut, m0f0ss a spus:

Daca-si pun fetele etilotest la intrare, mai face maestrul recenzii doar din amintiri.. sau imaginatie😉

Ba! Cele mai faine partide ie...cand vezi lucrurile altfel. 

Imi amintesc de una...i-am zis femeia in alb...La ce avant aveam la preludiu (cunni) m-a mintit (99%) ca i-am tras nu unu, două orgasme...😂🤣😅

Link spre comentariu
Acum 10 minute, ccfdtig a spus:

Cu masca sau fără?

Cu masca. Da nu aia lu' zoro ... 😄

Ce ne mai place batjocura 😂... numai sa nu ne luam cu glumele si sa uitam sa futem. E rau si pentru fete 😂

S-auzim de bine!

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Acum 1 minut, jocrep1 a spus:

Cu masca. Da nu aia lu' zoro ... 😄

Ce ne mai place batjocura 😂... numai sa nu ne luam cu glumele si sa uitam sa futem. E rau si pentru fete 😂

S-auzim de bine!

Ba! Nu ma fa sa intru iarăși cu explicații...

Una Ie batjocura si alta ie gluma.😉

Link spre comentariu
Acum 1 minut, ccfdtig a spus:

Ba! Nu ma fa sa intru iarăși cu explicații...

Una Ie batjocura si alta ie gluma.😉

Era o vorba de-a mea asta cu batjocura 😂😂 ... asa le zic si la prietenii mei glumeti: ce-ti mai place batjocura 😂😂 N-am interpretat-o decat ca o gluma ... dar esti pe unda cu mine 😉

S-auzim de bine!

Link spre comentariu

Salutare

Deci Camelia a dispărut? Oare s-a mutat, asta însemnând că nu și-a asumat micul scandal iscat? Adevărul este că se dovedește încă odată că sa ajungi in top e foarte greu dar sa te menții e și mai greu. Oare a afectat-o toată povestea asta sau dimpotrivă pune problema in genul "ia nu mă mai frecați la.melodie că poate mă supăr și va las cu ochii în soare"... 

Mare mare păcat să dispară o fata asa bine apreciata indiferent că motivul a fost fie o poveste inventata (care ar fi minunat sa fie dovedită ca fake) fie din motive medicale reale. Păcat.

Camelia, fă o clarificare te rugăm. Tăcerea nu e un semn bun deloc

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Acum 37 minute, aprilist a spus:

Salutare

Deci Camelia a dispărut? Oare s-a mutat, asta însemnând că nu și-a asumat micul scandal iscat? Adevărul este că se dovedește încă odată că sa ajungi in top e foarte greu dar sa te menții e și mai greu. Oare a afectat-o toată povestea asta sau dimpotrivă pune problema in genul "ia nu mă mai frecați la.melodie că poate mă supăr și va las cu ochii în soare"... 

Mare mare păcat să dispară o fata asa bine apreciata indiferent că motivul a fost fie o poveste inventata (care ar fi minunat sa fie dovedită ca fake) fie din motive medicale reale. Păcat.

Camelia, fă o clarificare te rugăm. Tăcerea nu e un semn bun deloc

Răbdare...😉

Link spre comentariu
1 hour ago, aprilist said:

Adevărul este că se dovedește încă odată că sa ajungi in top e foarte greu 

O fi... dar Nu în Top TM 😜

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Doar la mine

Buna Dragi mei !

Vreau sa va spun ca nu am fugit nicaieri , pentru eu stiu ca nu sunt adevarate acuzatiile lui AntiHiv. Am fost nevoita sa plec acasa pentru ca am avut un deces in familie. Cu aceasata ocazie in zilele urmatoarele am sa fac si un test pt HIV si am sa-l postez pe forum, ca sa vedeti rezultatele. Apoi sa trageti voi concluziile necesare si sa nu mai ascultati de toti dementi care aduc acuzatii nefondate, din cauza ca sunt invidiosi sau frustrati.

Va pup dulce .

• Like 5
  • Trist 2
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Acum 1 oră, camelia11 a spus:

Buna Dragi mei !

Vreau sa va spun ca nu am fugit nicaieri , pentru eu stiu ca nu sunt adevarate acuzatiile lui AntiHiv. Am fost nevoita sa plec acasa pentru ca am avut un deces in familie. Cu aceasata ocazie in zilele urmatoarele am sa fac si un test pt HIV si am sa-l postez pe forum, ca sa vedeti rezultatele. Apoi sa trageti voi concluziile necesare si sa nu mai ascultati de toti dementi care aduc acuzatii nefondate, din cauza ca sunt invidiosi sau frustrati.

Va pup dulce .

Condoleante Cami...

Link spre comentariu
Acum 6 ore, camelia11 a spus:

Buna Dragi mei !

Va pup dulce .

În primul rând condoleanțe. În al doilea rand: ei deja răspunsul tău incepe să dea semne mai bune 👍

Link spre comentariu

După cum am promis vă pun aici ultimele analize pentru a dovedi incă o dată că nu sunt bolnava de vreio boală și nu am avut niciodată vreio boală BTS. Am făcut gresiala că trebuia să pun data trecută analizele, dar am ascultat de cine nu trebuia. Acum să văd ce mai comentează acel baiat (AntiHIV) care a vrut defapt sa imi facă rău .

La cei care vin la mine , daca vor am sa le arat analizele sa vadă că sunt ale mele.

Mulțumesc celor care au avut încredere in mine si m-au sustinut. Va doresc o seară frumoasă și ne vedem în curînd !!!

Va pup!!

Pagina1.png

Pagina2.png

Pagina3.png

• Like 3
  • Mersi 3
Link spre comentariu

Acum 20 ore, camelia11 a spus:

După cum am promis vă pun aici ultimele analize pentru a dovedi incă o dată că nu sunt bolnava de vreio boală și nu am avut niciodată vreio boală BTS. Am făcut gresiala că trebuia să pun data trecută analizele, dar am ascultat de cine nu trebuia. Acum să văd ce mai comentează acel baiat (AntiHIV) care a vrut defapt sa imi facă rău .

La cei care vin la mine , daca vor am sa le arat analizele sa vadă că sunt ale mele.

Mulțumesc celor care au avut încredere in mine si m-au sustinut. Va doresc o seară frumoasă și ne vedem în curînd !!!

Va pup!!

Pagina1.png

Pagina2.png

Pagina3.png

Hei , acum ca ai dovedit ca esti perfect sanatoasa 😉 si bravo👍 pentru aceasta dovada . 

Nu revi pe saptamana viitoare in Tm . 🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...