Vizitator simpaticuflo Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2013 Postat Noiembrie 22, 2013 Sunt de akord
mazarin Reputație: 89 Postat Noiembrie 23, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 23, 2013 Salutare frate @Lubric.Interesanta ideea. Sper sa fie si doritori si doritoare. O petrecere frumoasa nu ne-ar strica.Sa inteleg ca tu esti organizatorul ? Da mai multe detalii.Cu stima, @mazarin
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 23, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Noiembrie 23, 2013 Deocamdata, nu am ce detalii sa dau, doar centralizez o lista cu posibili participanti. Inscrierile se fac pe topicul de intalniri - il gasesti la D.G. Oradea. Doritorii/doritoarele se pot inscrie pe lista deschisa acolo.Lume, hai curaj - nu muscam pe nimeni; cu cat suntem mai multi participanti cu atat mai bine!
carlos36 Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 24, 2013 Si eu as dori sa particip daca se poate. Va multumesc
Lubric Reputație: 707 Postat Ianuarie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Ianuarie 7, 2014 Duminica am "delegatie" de cateva ore in Timisoara si, incepand cu ora 15-15:30, voi fi disponibil pentru o intalnire. Cine face cinste c-o bruna Timisoreana? Daca aveti chef de-o ieseala lasati-mi un PM sau organizati-va si anuntati-ma ce ati stabilit.
mazarin Reputație: 89 Postat Ianuarie 7, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 7, 2014 Eu vin. Astept detalii
stresantul Reputație: 484 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Postat Ianuarie 8, 2014 Si eu (Bachus) voi veni. Aici nu am PM, dar ne descurcam noi cumva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum