Sari la conținut

Alexqwerty, varianta britanica

Postări Recomandate

Postat

Marș, bă, terminatule! Adică, tu stai după coaiele mele și tot eu caut scandal? Boule! :rax2

da ma, ma doare fix la 2 metri in fata pulii de un bosorog pe ultima suta de metri. te cauta moartea si tu stai pe forum, hai mars !

• Like 2
  • Oras:undeva
Postat

da ma, ma doare fix la 2 metri in fata pulii de un bosorog pe ultima suta de metri. te cauta moartea si tu stai pe forum, hai mars !

Chiar asa kiki? :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Văd!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sclavi batrani si neamuzanti 

• Like 2
Postat

Sclavi batrani si neamuzanti 

Sclavule, puti atat de rau incat si ursul vine la cacat sa te manance! Saracule, esti nepemis de prost jegule! :laugh2 Hai ca iti fac o destainuire.... Cand vad un idiot ca tine, nu ma pot abtine sa il fut in gura ... virtiual bineinteles ( in limba romana), bineanteles (in limba ta sobolaneasca)! :laugh2

• Like 1
Postat

Sclavule, puti atat de rau incat si ursul vine la cacat sa te manance! Saracule, esti nepemis de prost jegule! :laugh2 Hai ca iti fac o destainuire.... Cand vad un idiot ca tine, nu ma pot abtine sa il fut in gura ... virtiual bineinteles ( in limba romana), bineanteles (in limba ta sobolaneasca)! :laugh2

Bineinteles!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Babalaci bolnavi de nervi :X

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu de dorința de a mă șicana e vorba, ci de ceva mult mai mult, crede-mă! 

Ce ar fi daca nu asta? Eu nu vad alt motiv.

Coada au cei care raspund, cum e Miky, Carla, Ines, Siana, Lorena lui Dobre, Rozkendra, Randunica, etc.

Nu mai raspunzi, se plictisesc si cauta pe altcineva. :)

Am dat doar exemple de persoane care au fost atacate obsesiv... Si eu am fost, nu prea mai sunt, iar daca as fi - mi se rupe!  :laugh2

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Coada au cei care raspund, cum e Miky, Carla, Ines, Siana, Lorena lui Dobre, Rozkendra, Randunica, etc.

Nu mai raspunzi, se plictisesc si cauta pe altcineva. :)

dar lor le si placea

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Vai , citeam asa prin articol si ce sa vezi ? Constat si eu acele asemanari  cu  acele evenimente petrecute pe  aici ;

- Recenzie de 2 ori , ca in filmul acela cu Postasul , care suna intotdeauna de doua ori

.

Pe bune, bă , cretinule? Zi, așa făcea poștașul “acela”? Suna de 2 ori?

Bineanteles, boule.

• Like 3
Postat

dar lor le si placea

Nu pot manipula. Am cunostintele, mi se pare degradant si fara satisfactie sa faci... sa-ti raspunda la comanda.

Esti mic, altfel nu primeai placere din asta. Cand e la egal te poti mandri, vorba vine, si aia e pierdere de timp.

• Administrator
Postat

Esti mic, altfel nu primeai placere din asta. Cand e la egal te poti mandri, vorba vine, si aia e pierdere de timp.

ce e amada, ce te nemultumeste pe tine ?

Postat

ce e amada, ce te nemultumeste pe tine ?

A cazut Orange azi... :(

De tine? Nimic, ma gandesc sa renunt sa mai intru pe site , incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, a devenit un obicei. ;)

Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

De tine? Nimic, ma gandesc sa renunt sa mai intru pe site , incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, a devenit un obicei. ;)

A cazut in multe orase, cica s-au taiat niste magistrale de fibra optica in mai multe zone ale tarii. Politia si SRI fac cercetari (cica)...

• Like 1
  • Administrator
Postat

pana maine :)))

cand vrei sa vezi ce a mai scris haterul de olly

• Like 1

• Oras:FALASTOACA
Postat

N-ai cum,ești dependenta de site,aici este toată lumea ta. :pope

• Oras:Ping 3 Ms
Postat

N-ai cum,ești dependenta de site,aici este toată lumea ta. :pope

Luminăția Tha, wellcum back!

Spune-le te rog necuvincioșilor, negiobilor și netrebnicilor ce pângăresc cuvântul Domnului că nu nu ne cunoaștem personal și nu ai nimic în comun cu mine, înafara de dreptul la replică, ăla ascuțit la mine și cu mult umor, cu calambur, pamplet și etc.

Cheers bro! 

• Like 1
Postat

Luminăția Tha, wellcum back!

Spune-le te rog necuvincioșilor, negiobilor și netrebnicilor ce pângăresc cuvântul Domnului că nu nu ne cunoaștem personal și nu ai nimic în comun cu mine, înafara de dreptul la replică, ăla ascuțit la mine și cu mult umor, cu calambur, pamplet și etc.

Cheers bro! 

:laugh2  :laugh2 Au tăbărât răpciugoșii pe tine sa te întrebe cine sunt,cum poate sa ajungă sub sutana mea?

Postat

:laugh2  :laugh2 Au tăbărât răpciugoșii pe tine sa te întrebe cine sunt,cum poate sa ajungă sub sutana mea?

Iartă-i, Preamilostivule, că nu știe gura lor ce spune.Graiul lor e bântuit de Cel Rău!!

Iarta te rog și gura fanatică ce-o îndrazni să guvițeze ceva despre Allahu Akbar pe la summitul ce vine...

Cei preacucernici care-s antrenați în domeniu psy și le vorbesc și limba, știu să-i mântuiască de păcatele lor, înainte să le săvârșească.

Doamne Ajută !

Postat

ai de pula ma

bai sclav da amsterdam te credeam mai inteligent ca doar stai drogat tot timpu si tu ce faci ? al bagi in seama pa pisulica ? ahhahaah

Orfanule iti înțeleg frustrarea si invidia. Ti-e greu când vezi sute de discipoli ai mei cum îmi vorbesc cu evlavie si respect,băieți culți umblați prin lume,nu drogați care se cuibăresc la sânul lui Symona sa-si plângă amarul.

Înțelegi ce zic orfanule?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...