Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat
La 16.02.2022 la 10:10, vreaumasaj a spus:

Salutare! Nu am fost, dar BBW e si aia care sta mai toata ziua la Hotel Dracula. 

Nu e ce trebuie :)) multumesc oricum

Postat

Ca recenzie impartiala si lipsita de favoruri, etc… mie imi poace foarte mult bruneta de la Tilis .. vis-a-vis de Dedeman. Oralul daca vrei sa faci o descarcare rapida, il face cum trebuie, nu ii este sila si o face bine. Am luat-o de cateva ori la camera, decartat 200 de lei, o ora, ajunsi la locatie se dezbraca, are lubrifiant, in caz ca ai calibru mare si nu adera in nato din prima. Pozitia ei preferata este capra, traieste momentul da si contre, ajuta soldatul sa vomite. Dupa asta spalat, mai stat de vorba la o tigara, si trecut la faza a doua, oral bine facut, o papa toata, si le urma trecut iar capra, usor cu tenta animalica sa zic :))) da contre calumea de te ustura bijuteriile. 
-Ca pret total:

-200 de lei prestatia

-nu face oral neprotejat

-50 de lei camera

(daca o prinzi bine dispusa si-o trage calumea)

in rest prin zona nimic semnificativ, poate fata de la sensul giratoriu de ma benzinaria Mol.. cea plinuta si de etnie , ea mai are sclipiri bune .

• Oras:B DB
Postat

Sallz, o știe cineva pe fata bruneta de era ieri spre dedeman de la doi brazi, are un mic defect în vorbire, nu e prima data când sta pe la noi, eram curios dacă găsim un număr de telefon

• Oras:Ploiesti
Postat

Salut. Cunoasteti fete dragute care vin la domiciliu? Dar ar trebui sa arate decent sa nu atraga atentia vecinilor.

Postat
Acum 23 minute, kristal a spus:

Salut. Cunoasteti fete dragute care vin la domiciliu? Dar ar trebui sa arate decent sa nu atraga atentia vecinilor.

Vanessa 0721931504

Postat
Acum 23 ore, john71 a spus:

Vanessa 0721931504

Multumesc! Poza este adevarata? Ai testat-o?

Postat
Acum 2 ore, kristal a spus:

Multumesc! Poza este adevarata? Ai testat-o?

Nu am apucat sa o testez, decât am vb la tel. Când puteam eu nu era ea

• Oras:Târgoviște
Postat
La 19.02.2022 la 15:59, Ccu94 a spus:

Ca recenzie impartiala si lipsita de favoruri, etc… mie imi poace foarte mult bruneta de la Tilis .. vis-a-vis de Dedeman. Oralul daca vrei sa faci o descarcare rapida, il face cum trebuie, nu ii este sila si o face bine. Am luat-o de cateva ori la camera, decartat 200 de lei, o ora, ajunsi la locatie se dezbraca, are lubrifiant, in caz ca ai calibru mare si nu adera in nato din prima. Pozitia ei preferata este capra, traieste momentul da si contre, ajuta soldatul sa vomite. Dupa asta spalat, mai stat de vorba la o tigara, si trecut la faza a doua, oral bine facut, o papa toata, si le urma trecut iar capra, usor cu tenta animalica sa zic :))) da contre calumea de te ustura bijuteriile. 
-Ca pret total:

-200 de lei prestatia

-nu face oral neprotejat

-50 de lei camera

(daca o prinzi bine dispusa si-o trage calumea)

in rest prin zona nimic semnificativ, poate fata de la sensul giratoriu de ma benzinaria Mol.. cea plinuta si de etnie , ea mai are sclipiri bune .

Care bro de la sens  la mol ? Era una grasa acum e  alta puțin mai slaba

Postat
Acum 5 ore, Danielboss a spus:

Care bro de la sens  la mol ? Era una grasa acum e  alta puțin mai slaba

Cred ca se refera la fata aia care are o mica deficienta la vorbire

Postat

Nu are nimeni un contact al femei care sta inspre podul de la dedeman? Si azi era acolo cu o geaca roz Dar nu am putut opri din păcate

Postat
Acum 10 ore, Dazbog a spus:

Nu are nimeni un contact al femei care sta inspre podul de la dedeman? Si azi era acolo cu o geaca roz Dar nu am putut opri din păcate

Unde la patiserie acolo sau mai aici în fata întrării de la facultate ? Adică cea bruneta salutza sau cea bru eta cu fumdul mare ?

Postat
Acum 17 ore, Dazbog a spus:

Acum 6 ore, Danielboss a spus:

Unde la patiserie acolo sau mai aici în fata întrării de la facultate ? Adică cea bruneta salutza sau cea bru eta cu fumdul mare ?

Cum faci dreapta de la sens de la 2 brazi

Postat

Acum 6 ore, Danielboss a spus:

Cum faci dreapta de la sens de la 2 brazi unde este clădirea alba veche, pe trepte

Postat

Cum faci dreapta de la sens de la 2 brazi unde este clădirea alba veche, pe trepte

Era una bruneta ? De etnie ?

Postat
Acum 2 ore, Dazbog a spus:

Aproximativ da

Fugi de ea, e teapa, sta cu pestele pe acolo , nu face nimic cum trb , oral în sila o baga de 3 ori și gata nu mai face , la normal sta fleasca și zice hai hai 

Postat

Da stai ca nu e cine crezi tu, dacă te referi la cea mai în vârstă, eu vorbesc de una mai tânără, și din câte am văzut sta singura, e pe treaba ei😵💫 ultima data avea ceva rosu pe ea, arata chiar okk

Postat

Era o fata bruneta si slaba la iesire din Sacuieni pe dreapta cum mergi spre Ploiesti.A mai vazut o cineva la treaba ca tot incerc sa dau de ea si nimic.

• Oras:ici si colo
Postat
Acum 13 ore, umcradu a spus:

Era o fata bruneta si slaba la iesire din Sacuieni pe dreapta cum mergi spre Ploiesti.A mai vazut o cineva la treaba ca tot incerc sa dau de ea si nimic.

A revenit de o zi la traseu

Postat
Acum 3 ore, umcradu a spus:

Pe la ce ora ai vazut o?

Pe la 15

Postat

Salutare! Am vazut la iesirea din Pucioasa spre Moțăieni o tipă brunețică, în stația de autobuz cred, de vreo cateva ori la rand, in jurul orei 18… stie cineva ceva de ea?? Nu am putut opri fiind in graba, cand m am dus expres pentru ea nu mai era acolo. Pare tiganca (nu stiu sigur) dar parca ar merge, sanii frumosi… am vazut in mare, nu detaliat. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...