Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

salve

sambata in jurul pranzului la Priseaca era o domnita blonda, chiar interesanta la look, miniona. Nu am putut opri din motive subiective.

intreb daca stie cineva de ea sau daca ii mai confirma cineva prezenta?!

Postat

Salutare la toata lumea...stie cineva pe unde mai sunt fete la strada care sa se merite cat de cat?

Postat

zona dedeman langa universitatea valahia erau 2 fete ieri.si m.ai sta o bruneta langa pod unde era supermarket vlad tepes acuma e ceva de mobila 60 oral 80 combinat actiunea sub pod

Postat

Trecut astazi dupa pranz prin Priseaca. In padure, aproape de restaurantul ruina se afla o tipa ce arata bine in goana calului. M-am hotaarat sa opresc ceva mai tarziu, la vro doua sute de metri.Am facut cativa pasi pe un drumeag in padure si o analizam Este de etnie si nu mi-a plcut la fata. Am mai intrebat o data serviciile(60lei numai normal, 50 lei oralul si 100 ambele; buna socoteala). Am fortat o negociere si evident nu a mers si m-am rasgandit, moment in care, ofensata mi-a spus ca am noroc ca nu este barbatu-sau acolo, ca mi-ar fi aratat el mie. Ce sa mai zic...am avut noroc. Nu se stie daca voi o sa aveti,,,asa ca ...EVITATI.

• Like 1
  • Oras:TGV
  • Oras:TGV
Postat

Cand mi-a zis asa ceva una mai demult (comentase ca am bagat-o in seama si  nu s-a ales cu nimic pt ca cerea prea mult) i-am zis sa-l aduca si p-ala ca ii fut p-amandoi gratis si plec. N-a mai zis nimic.

Postat

Sâmbăta ora 10 seara. Vis a vis de turnul Chindiei este un motel. 2 fete în fata una bruneta una blonda. Pana m-am hotărât bruneta s-a ocupat și blonda nu ma atrăgea.

• Oras:Ploiesti
Postat

Am vazut in zona giratoriu teren petrolul o brunetica, dragutica. Poate da cineva detali si eventual nr. tel???

Postat

Domnisoara bruneta care se imbraca mai bine si sta la universitatea Valahia este de etnie?

• Oras:Targoviste
Postat

Joi 10 : 00 seara,la dedeman o bruneta inalta 8.50 corp max 25 ani,am vrut sa.opresc dar marele meu noroc e.ca am vazut o certandu se.cu.prietenul.ei "caraus".de evitat ,te ghideaza spre terenu ala de fotbal si.daca "te a.citit ea bine" ai ars o!!!

Postat

Azi in jurul orei 16 in pădure la Priseaca era o căprioară brună. Nu am putut să opresc dar arata bine. Râdea si vorbea la telefon.

Postat

tipa de la combinat , de evitat!!! sta maxim 10 minute si incepe scandalu

Postat

Sambata seara am trecut pe la fata de la sensul de la Dedeman, este de etnie, are 20 de ani, nu se implica deloc si trage de tine sa termini. Nu recomand!

• Telefon: 0770065488
  • Telefon: 0770065488
Postat

Salut , ceva fete pe sensul Ploiesti - Targoviste ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...