trollercoaster Reputație: 3 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 Glume de autisti retardati...Bai rablo !!! ori e autist ori e retardat? nu insulti pe nimeni folosind termenul de autist pe care se pare ca nu prea il intelegi! in schimb poti sa faci ca mine:naee 777 sa-mi bag pula in ma-ta, sorta si toate femele din neamul tau care sunteti imprastiati in camine de nefamilisti prin cet, poarta 6 si poplincarii de sus!PS - Baba asta paroasa si vertiginoasa nu s-a lasat de meserie inca? cred ca vrea in hall of fame langa viky! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 23, 2018 PS - Baba asta paroasa si vertiginoasa nu s-a lasat de meserie inca? cred ca vrea in hall of fame langa viky!Îți așteaptă cotizația
radu1972 Reputație: 28 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 24, 2018 Bai rablo !!! ori e autist ori e retardat? nu insulti pe nimeni folosind termenul de autist pe care se pare ca nu prea il intelegi! in schimb poti sa faci ca mine:naee 777 sa-mi bag pula in ma-ta, sorta si toate femele din neamul tau care sunteti imprastiati in camine de nefamilisti prin cet, poarta 6 si poplincarii de sus!PS - Baba asta paroasa si vertiginoasa nu s-a lasat de meserie inca? cred ca vrea in hall of fame langa viky! Trollere cred ca ai gresit , fi marinimos si bagati pula si in panaramele ul amelia si 2 peu ca au mare nevoie de vitamine , asta daca iti plac TV/TS (ul amelia) sau labagii (2 peu). Si ca sa nu te las singur imi bat si eu pula de fata lor si la fiecare comentariu off-topic sa ne dea cate o limba in gaoz. Hai ca ma Cracaciun fericit!
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 24, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 24, 2018 Trollere cred ca ai gresit , fi marinimos si bagati pula si in panaramele ul amelia si 2 peu ca au mare nevoie de vitamine , asta daca iti plac TV/TS (ul amelia) sau labagii (2 peu). Si ca sa nu te las singur imi bat si eu pula de fata lor si la fiecare comentariu off-topic sa ne dea cate o limba in gaoz. Hai ca ma Cracaciun fericit! sa moara mā-ta in chin si'n cancer,ai zis=o de ai linso.! Sa te caci sârma ghimpata si sa iti dea aia lumea limbi de bocanc in cur. 5
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 24, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 24, 2018 Bai rablo !!! ori e autist ori e retardat? nu insulti pe nimeni folosind termenul de autist pe care se pare ca nu prea il intelegi! in schimb poti sa faci ca mine:naee 777 sa-mi bag pula in ma-ta, sorta si toate femele din neamul tau care sunteti imprastiati in camine de nefamilisti prin cet, poarta 6 si poplincarii de sus!PS - cred ca vrea in hall of fame langa viky! :atm :doggystyle :bkke 5
radu1972 Reputație: 28 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 24, 2018 sa moara mā-ta in chin si'n cancer,ai zis=o de ai linso.! Sa te caci sârma ghimpata si sa iti dea aia lumea limbi de bocanc in cur. Mai aurolac mediatic sa imi iei tupeul in gura , pisamas pe muia ta de pizda , saracul pamantului , nu ti-ar mai muri multi inainte. Deja ai inceput sa-mi dai limbi in gaoz , fi mai cu tupeu zdreanta 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 24, 2018 Di sfinta sarbatoari or iesit tati hateri la soari !!! Spumegati mah cai di bini !!! :))))))))) 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 24, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 24, 2018 Mai aurolac mediatic sa imi iei tupeul in gura , pisamas pe muia ta de pizda , saracul pamantului , nu ti-ar mai muri multi inainte. Deja ai inceput sa-mi dai limbi in gaoz , fi mai cu tupeu zdreanta Jamalosule,..nu mai semnaliza ca esti prost!!Liberare usoara!! 6
radu1972 Reputație: 28 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 24, 2018 Jamalosule,..nu mai semnaliza ca esti prost!!Liberare usoara!! Jeg ordinar , scursura societatii . Si tu si travestitul o sa aveti ce v-ati dorit! 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 24, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 24, 2018 Jeg ordinar , scursura societatii . Si tu si travestitul o sa aveti ce v-ati dorit! Liberare usoara!! 6
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 26, 2018 Băieți, va rog, e vremea sa ne distram nu sa ne certam. 1
dickson Reputație: 22 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Terra Oras:Terra Postat Decembrie 26, 2018 Băieți, va rog, e vremea sa ne distram nu sa ne certam.Sarbatori cu bucurie Anonna. Sa-ti aduca mosu' cele de trebuinta! 2
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 26, 2018 Mulțumesc, dickson, asemeni...numai ca mosu' cu de toate, a zis ca ma descurc singurica :) si-mi lăsa in ușă doar o joarda (a zis ca stiu eu ce sa fac cu ea) Sarbatori cu bucurie Anonna. Sa-ti aduca mosu' cele de trebuinta!
dickson Reputație: 22 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Terra Oras:Terra Postat Decembrie 26, 2018 Mulțumesc, dickson, asemeni...numai ca mosu' cu de toate, a zis ca ma descurc singurica :) si-mi lăsa in ușă doar o joarda (a zis ca stiu eu ce sa fac cu ea)Hehe :) nu pe mosu' asta l-am citat! Pe ala bunu care iti aduce dulceata,d-aia rara,cu bucurie Sfanta! Ce,tu n-ai voie sau cum? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 26, 2018 Hehe :) nu pe mosu' asta l-am citat! Pe ala bunu care iti aduce dulceata,d-aia rara,cu bucurie Sfanta! Ce,tu n-ai voie sau cum?Hihihi a zis ca nici dulceață nu am voie... Eu stiu ce vreau dar nu-i zic ;) ...ma mulțumesc cu ce-mi da :p
dickson Reputație: 22 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Terra Oras:Terra Postat Decembrie 26, 2018 Hihihi a zis ca nici dulceață nu am voie... Eu stiu ce vreau dar nu-i zic ;) ...ma mulțumesc cu ce-mi da :pNo,atunci fa treaba cu nuiaua aia. Numaai ai grija in cine lovesti. Nu lovi in el :x 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 2, 2019 Buna seara dragilor!2019 sa fie un an prosper pentru toti!LA MULTI ANI! 3
sharpe Reputație: -432 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 2, 2019 Numai bucurie si momente frumoase sa ai,restul vine de la sine! La multi ani!! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 3, 2019 Dragii mei, incepand de azi sunt prezenta in Constanta :D
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 9, 2019 Hei! Ce fac baietii?Bine?! Daca fac bine, ma bucur pentru voi! Sunt fericita sa aud ca lumea e bine merci, sanatoasa si voioasa :D Dar nu despre asta vreau sa vorbim ci despre vizitele voastre...Hello , trezirea! Voi chiar credeti ca toate femeile sunt tampe? Sa va intre bine in cap, daca ati ajuns o data la mine si nu am corespuns "standardelor" domniilor voastre, a doua oara nu aveti nici cea mai mica sansa sa va strecurati in dormitorul meu, nu zic in dormitor dar veti avea neplacerea sa fiti refuzati de la usa. :* Va pup pe ... ce vreti voi Program zilnic, intre orele 9:00-21:00 cu posibilitatea prelungirii programului ;) 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 9, 2019 nu inteleg chestia asta, e gen pt cei ce au venit au vazut, si au plecat ca nu le-a convenit "ambalajul" ? sau ca au gustat o data, iar apoi n-au mai venit ? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 9, 2019 nu inteleg chestia asta, e gen pt cei ce au venit au vazut, si au plecat ca nu le-a convenit "ambalajul" ? sau ca au gustat o data, iar apoi n-au mai venit ? Banuiesc ca stii la ce fel de oameni ma refer dar vrei sa faci pe nestiutorul :P Este pentru cei ce cantaresc "ambalajul" ... Vin, se uita la tine de sus in jos ca si cum te-ar cantarii ca pe o marfa in galantar, dupa care spun: imi pare rau, nu esti ce cautam!Nu intreb ca cautau pentru ca in anunturile date de mine scrie clar ca sunt "matura", nu granny, nu tanara ci o femeie matura, cu forme apetisante.Nu asta ma deranjeaza cel mai rau ci faptul ca dupa o perioada, se razgandesc si vor sa incerce... ce? numai ei stiu ce, pentru ca ambalajul nu l-am schimbat, este acelasi: un ten natural, sani mici si fermi, un fund generos... Am mai spus asta, dar se pare ca la o anumita perioada de timp sunt nev 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 9, 2019 credeam ca te referi la cealalta categorie care am expus-o eu :D ty :*
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 9, 2019 credeam ca te referi la cealalta categorie care am expus-o eu :D ty :* ar fi o prostie din partea mea, sa ma refer la cei ce ma viziteaza pentru a beneficia de serviciile mele chiar si pentru o singura data :D hei, suntem oameni maturi, stim pentru ce suntem aici ... sex, distractie, sex... fara complicatii inutile :D 3
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 ar fi o prostie din partea mea, sa ma refer la cei ce ma viziteaza pentru a beneficia de serviciile mele chiar si pentru o singura data :D hei, suntem oameni maturi, stim pentru ce suntem aici ... sex, distractie, sex... fara complicatii inutile :DAdica daca te futi de mai multe ori cu aceasi persoana inseamna complicatie inutila? Eu stiam ca daca futi DOAR o persoana dauneaza grav sanatatii! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum