johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 La multi ani Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 La multi ani tuturor!!! Cunoscuti si necunoscuti 2 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 La multi ani tuturor!!! Cunoscuti si necunoscutiDin vara sper sa avansez la categoria cunoscuti.Toate cele bune Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 La multi ani tuturor!!! Cunoscuti si necunoscuti daca am fost la tine si mai futut/te-am futut...ti-am dat la muie/m-ai muit ce suntem??:):):) 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 daca am fost la tine si mai futut/te-am futut...ti-am dat la muie/m-ai muit ce suntem??:):):)Sincer? Oare de ce ma "fortezi" sa fiu rea? Ma obligi chiar sa fiu dura =))) Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Sincer? Oare de ce ma "fortezi" sa fiu rea? Ma obligi chiar sa fiu dura =))) eu am intrebat!!...nu am dat cu parul..ce suntem ...:))))) 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 eu am intrebat!!...nu am dat cu parul..ce suntem ...:)))))Straini?! Oricum, tu pt mine esti doar unul din multime :)...si nu ma intereseaza ce sunt eu pt tine :d Multumit? 1 Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Straini?! Oricum, tu pt mine esti doar unul din multime :)...si nu ma intereseaza ce sunt eu pt tine :D Multumit? Si tu o oarecare....cu care mi-am trimis "copii" la Aqua Magic indiferent de anotimp...si mi-ai si multumit pentru atentie 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Si tu o oarecare....cu care mi-am trimis "copii" la Aqua Magic indiferent de anotimp...si mi-ai si multumit pentru atentieVad ca esti pus pe hartza, dar te anunt ca eu nu am chef de asa ceva. Nu eu te-am intrebat ce suntem noi2, unul fata de celalalt. Tu ai vrut sa afli. Si, repet... Chiar nu ma intereseaza ce sunt eu pt tine La multi ani! Sa fim mai calmi si intelepti in 2018 1 Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Vad ca esti pus pe hartza, dar te anunt ca eu nu am chef de asa ceva. Nu eu te-am intrebat ce suntem noi2, unul fata de celalalt. Tu ai vrut sa afli. Si, repet... Chiar nu ma intereseaza ce sunt eu pt tine La multi ani! Sa fim mai calmi si intelepti in 2018 Hartza...?? eu doar cochetez cu tine... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Hartza...?? eu doar cochetez cu tine... =))) Asta numesti flirt? =)))) Ok ok ok ...cum spui tu =)))) Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Bā..!! tu ce ai pātit?? ai luat-o pe arāturā, Cum mama draqu sa crezi ca eu as flitra cu tine??ai crezut prost Link spre comentariu
justaurel Reputație: 46 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Valens,ești printre cei mai prosti oameni cu pla mică după Terra:))) 1 Link spre comentariu
figo Reputație: 21 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 oh doamne :) am vazut din greseala, mai devreme, ca a deschis un topic la intrebari generale si mi-a amintit de dansa. :)Am vizitat-o pe doamna cand era la top, acum un an si jumatate si toate serviciile au fost intradevara de top. O super doamna. Sper sa ne revedem curand :) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 oh doamne :) am vazut din greseala, mai devreme, ca a deschis un topic la intrebari generale si mi-a amintit de dansa. :)Am vizitat-o pe doamna cand era la top, acum un an si jumatate si toate serviciile au fost intradevara de top. O super doamna. Sper sa ne revedem curand :)Multumesc pentru compliment!Ajung in Cta saptamana viitoare, pana atunci am telefonul inchis (prea comoda sa-l pun la incarcat) Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Bre mai e în Cta? Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Bre mai e în Cta? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Bre mai e în Cta?Ce-ai mey, ești bâlbâit???? Stai blând că nu m-ai pierdut...mi-am luat și eu o vacanta binemeritata de o saptamana. N-am voie? Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Mai sunteti "in bransa" doamna?? 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Mai sunteti "in bransa" doamna??Arat sau sunt de vârsta pensionarii? Oamenii buni, chiar așa?! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 In perioada 29 ianuarie-05 februarie 2018 sunt plecata din Constanta Mulțumesc pentru intelegere 1 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Arat sau sunt de vârsta pensionarii? Oamenii buni, chiar așa?![/quote Astept sa ma conving. Vacanta placuta! 1 1 Link spre comentariu
cityoflove Reputație: 14 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Private Club Oras:Private Club Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Unde pleci frumoaso? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 6, 2018 de maine, miercuri 07.02,2018, progra, 9:00-21:00 2 Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Ce mai faci, femeie!?Când ieșim la o bârfa in portul Tomis!? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum