anonna Reputație: 1930 Postat Mai 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 29, 2018 Buna dimineata tuturor!!! Incepand de azi , intru in vacanta binemeritata de maxim 10 zile Distractie placuta! 3 Link spre comentariu
emilio2006 Reputație: 171 Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Fisting vaginal contra sumei de 500? Wtf..sunt fete care fac fisting anal pt 50 roni Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 29, 2018 Fisting vaginal contra sumei de 500? Wtf..sunt fete care fac fisting anal pt 50 roni ;) dragule, e gogoasa mea, eu decid cum intra si ce intra in ea .... 5 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 * Si cat intra. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 29, 2018 * Si cat intra. corect, paraschivo*! dar fie vorba intre noi, fetele, de preferat ar fi sa intre toata si de specificat, sa nu fie deloc moale ;) 3 Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 29, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 29, 2018 Buna dimineata tuturor!!! Incepand de azi , intru in vacanta binemeritata de maxim 10 zile Distractie placuta! Vacanta placuta, draga doamna! ;) 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 29, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 29, 2018 Paraschivooo...şi faşi ăi ??? Pupațeaş puțulica ta di sinpatică !!! :))))))) 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 30, 2018 Buna dimineata tuturor!!! Incepand de azi , intru in vacanta binemeritata de maxim 10 zile Distractie placuta!Te duci la impachetari cu namol,parafina si formol. Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iunie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Iunie 5, 2018 Fisting vaginal contra sumei de 500? Wtf..sunt fete care fac fisting anal pt 50 roniArata-mi tu una care face fisting anal, pe oricat. Nu fac ele throatfuck si duble penetrari si noi visam fisting... 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 5, 2018 Laurientiuleee...ciemi dai dak iti zik io di una cari faşi fisting anal ??? Bini...trebe sa ai mînă normala...nu vrun capac di wc !!! ;) 3 Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 corect, paraschivo*! dar fie vorba intre noi, fetele, de preferat ar fi sa intre toata si de specificat, sa nu fie deloc moale ;)Același gânduri am și eu referitor la pula mea, când merg la curve.... fato! 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iunie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Iunie 5, 2018 Laurientiuleee...ciemi dai dak iti zik io di una cari faşi fisting anal ??? Bini...trebe sa ai mînă normala...nu vrun capac di wc !!! ;)Vii cu mine sa facem proba? :girly Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 5, 2018 Io am probat sursa...si nus daia di si baga la turme MMF !!! ;) 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 13, 2018 Neata! Serviciile mele cuprind:sex normal + oral pentru tariful de 250lei/hBinenteles ca in tot timpul actiunii sunt parte dominanta ceea ce inseamna ca doritorii vor avea parte de senzatii tari (aviz celor slabi de inima).Ofer anilingus, accept cunillingus.Nu admit insistentele celor ce doresc sa faca sex normal fara prezervativ. Oralul se face si cu si fara, in functie de preferintele fiecaruia.Finalizare pe fata, pe corp in gura, NU inghit.Squirt, trebuie sa fi foarte bun sa ma aduci in faza de finalizare vizibilaOfer servicii de dominare soft pentru un tribut de 300lei/sedinta.Sedinta de dominare poate include:- umilire- feminizare- uro- pleznire- scuipat- fisting anal- role playMa gandesc serios sa adaug un crucifix sedintelor de domninare :)Accept diverse fetish-uriAccept FISTING vaginal, pentru suma de 500leiNU fac analProgramul meu este intre orele 9:00-21:00 pentru tariful de 250lei/hDupa orele 21:00 , tariful se majoreaza cu 50lei, adica 300lei/h Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 13, 2018 Like 2 Link spre comentariu
Vizitator cromx23 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Niste poze unde as putea sa vad si eu? Ca m ati facut foarte curios si cel mai probabil o sa merg. Link spre comentariu
zmeul Reputație: 4 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 17, 2018 Niste poze unde as putea sa vad si eu? Ca m ati facut foarte curios si cel mai probabil o sa merg.Nu are poze. Link spre comentariu
smokeyou Reputație: 22 Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 Un update se poate...poze tarife,ms! Link spre comentariu
drradu Reputație: 199 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iunie 19, 2018 Un update se poate...poze tarife,ms!Moooor! In pana mea, trei postări mai sus ai toate informațiile. 1 Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Iunie 19, 2018 Moooor! In pana mea, trei postări mai sus ai toate informațiile. Radule, esti rau! N-a vazut omul pozele! ;) Link spre comentariu
smokeyou Reputație: 22 Postat Iunie 20, 2018 Partajează Postat Iunie 20, 2018 Moooor! In pana mea, trei postări mai sus ai toate informațiile.Respira adanc...lamureste.ma si pe mine care sunt pozele cele mai recente cu Anonna.Sunt un membru mai speciala si vad doar litere nu poze 1 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1860 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 20, 2018 Poze ? Ce anume vrei sa vezi ? Perfectiune ? Nu gasesti aici . Vrei pasiune ? Vrei futai de sa iti stea inima ? Atunci da . Ai nimerit bine . O femeie ce a vazut destule in viata si pentru care sexul nu are secrete . Si chiar arata bine pentru ani ei . In schimb cand pune gura pe pula ... centura neagra 7 dan la supt pula . Plus restul . 5 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 20, 2018 Respira adanc...lamureste.ma si pe mine care sunt pozele cele mai recente cu Anonna.Sunt un membru mai speciala si vad doar litere nu poze smokeyou, banuiesc ca drradu respira, si inca destul de ...adanc. Pt ca esti "un membru mai speciala" voi incerca sa te lamuresc in privinta pozelor actualizate... NEMA POZE ACTUALIZATE ...priceput? daca nu, asta e ... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 20, 2018 Poze ? Ce anume vrei sa vezi ? Perfectiune ? Nu gasesti aici . Vrei pasiune ? Vrei futai de sa iti stea inima ? Atunci da . Ai nimerit bine .O femeie ce a vazut destule in viata si pentru care sexul nu are secrete . Si chiar arata bine pentru ani ei . In schimb cand pune gura pe pula ... centura neagra 7 dan la supt pula . Plus restul . Multumesc @ghostcurvar pt apreciere :D 4 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1860 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 20, 2018 :)) si eu multumesc pentru partida :)) . Unii fac arta si altii o consuma . Tu le faci pe ambele . 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum