Sari la conținut

Katya 0765646693 Vitan 21 ani Bruneta tatuaje

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

teapa cand am ajuns in zona nu a mai răspuns, noroc ca aveam treaba la mall ca daca nu stăteam pe străzi :)))))

• Like 3
  • Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Cioară ,cioară ... da daca stingi lumina te vezi cu Beyoncé!

• Like 2
Postat

eu vad doar o cioara ordinara in pozele astea, ce dracu v-a apucat asa disperare cu ea?

cioară ie mata.. de ce vb dacă nu mă cunoști mancamiai pizda de limbist
  • Minus 3
Postat

Norocul meu ca maica-mea stie lumba romana si nu o scrie ca in ferentari.

Iar cu acest raspuns, tocmai ne-ai dovedit cat de romanca esti.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Te rog, mai pune comentarii din acelasi gen, sa vada si restul forumului ce atitudine jegoasa ai. Asa speri tu sa atragi clientela? Mare proasta mai esti, cat ai IQ? 35?

Postat

ahhahahaah sa moara copii mei azorica si daniel daca nu esti numaru 1 =)) mancatiar pizda limbistii astia ca e invidiosi pa forta si talentu tau

Postat

Arată bine dar nu-i zeiță

Arată bine pa draq, e pitica slabanoaga și nasoala și mai are și spume pe ea, vorbește în sictir și are tel ba inchis, ba respinge, ba pe morții ei...ea și cu Tatiana, 2 retardate, buvni.le.as pule prin gat.

• Like 5
Postat

Sictir date freacu de prost

acuma a scris pestele :))))) ca are telefon cu botoane si ie mici si nu vede bine 😂😂😂😂 si sa nebunesc daca nu tatuajul aia de pe spatele fetei e facut ori cu pixul sau a dus hartia de indigo aiorea 😂😂😂😂😂😂sau era pestele beat cand a pus indigo-ul nu imi explic ba baitule 😂😂😀😀😀😀😀

• Like 3
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Ce ati mai impachetat-o

Hahaha

Ati iesit la vanatoare de ciori

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ma nene, vedeti cat de batuti in cap sunteti toti astia de tipati cioara si sunteti mai turma decat oile lui jiji.

daca vreunu din voi ar fi fost la Katya ati fi vazut ca e o fata bronzata la solar, cu ochi albastri si cele mai frumoase gropite in obrajiori.

iar catelusa aia a ei este o scumpa si mai mare!

nu mai fiti imbecili si daca vreti sa comentati vizitati fata si fiti oameni decenti. ca si ea daca vede ca are de-a face cu ciobani se va purta ca atare.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Arată bine pa draq, e pitica slabanoaga și nasoala și mai are și spume pe ea, vorbește în sictir și are tel ba inchis, ba respinge, ba pe morții ei...ea și cu Tatiana, 2 retardate, buvni.le.as pule prin gat.

sami mănânci pizda plină de variala
  • Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...