Sari la conținut

Arde NOTRE DAME -ul

Postări Recomandate

• Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

Gata, ma, pisa-m-as pe familiile voastre, incepe meciul.

Fomisti fraieri francofili.

ai o noapte grea, trebuie sa servesti un stadion intreg =))))))))))))))))

• Like 2
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

ai o noapte grea, trebuie sa servesti un stadion intreg =))))))))))))))))

vinde pufuleti la peluza si in pauza incaseaza bani la pisoar

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Regret ce s-a întâmplat cu acest edificiu arhitectual - cultural, istoric deosebit,

dar nu pot sa nu fiu de acord cu cei care au evidențiat multiple atitudini ipocrite. 

:snap

Aha 

Da de unde stii tu caca-ma-s in gura ma-tii de prost

Arhitectural vorbind imi bag pula-n ma-ta

Cultural vorbind imi bag pula in bunica-ta

Istoric vorbind imi bag pula in neamu tau de lingau  

Nu-i de ajuns ca lingi pizdele ca un vierme in cur acum ai trecut si la barbati.

Futu-ti rasa ma-tii de vierme

PS .In rest sa ai o seara buna

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Conform zicalei " prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul", tu continui să umpli forumul cu aberațiile bine cunoscute. În loc să pui mâna pe gramatică, tu o aburești cu Veorica, intelectualii la Canal (nostalgic al comunismului, este?). Nu mai spun de reșelile de exprimare, de lexic etc., care fac lungile tale texte aproape ininteligibile., lipsa de conciziune, lipsa capacității de a formula altfel decât poliloghii, este dovada unei paupertăți intelectuale și a unor probleme psihice vizibile și la V_ships și Miky, de exemplu.

Despre subiect, troglodiții de teapa ta, nu au înțeles că nu despre ceea-ce reprezintă dpdv religios, creștin-catolic, ci artistic și istoric. Pentru un idiot ca tine, milioanele alea de vizitatori care stau 2-3 ore așteptând să intre în catedrală sunt mormoloci și tu, ăla deștept. Și, evident, trogloditul nu e troglodit destul, dacă nu e și mârlan, apropo de referirea la mame din postarea mizerabilei tala postări.

Băiete, că ești idiot, nu e vina ta, așa te-ai născut, dar că ești semianalfabet și mojic, e vina ta în special. Așa cum spuneam, din păcate suntem nevoiți să fim contemporani cu specimene imunde, cu lumpeni ca tine și mai ales, că suntem nevoiți să acceptăm faptul că aveți și voi dreptul vot. Du-te și votează P.S.D.-ul, tu admirator al Veoricăi, pentru a ne trimite la Canal.

Nu te obosi să-mi răspunzi, nu am timp de pierdut cu tine! Și așa am făcut-o cu asupra de măsură, mai mult decât meriți!

Postat

Mi e greu sa citesc polologhia ta simpla si simplificatoare de istorie, comparatii de a dreptul idioate,etc...te depaseste total discutia; ca sa faci asemenea expuneri(asta si cele de mai sus) ample si pretins docte iti trebuie ceva ani de studii interdisciplinare, de la filozofie si istorie a civilizatiilor si pana la istoria artei, plus stapanirea limbii de comunicare sau macar ceva inteligenta...asa, doar ai semnalizat cat de bou fudul esti! Ba, voi astia ce "stiti" cate ceva adunate de ici, de colo,sunteti mai periculosi decat cei ce nu stiu nimic!..."Patriot in Europa" ce esti! :slap2

Esti mai prost decit boul girlei...exact ca toti limbrici care nu au argumente nu raspund la subiect ....argumente inseamna sa vii cu exemple ...pe tine te depaseste discuia si te supara adevarul....adica ori esti prost si nu stii unde se afla o biblioteca si nu stii in anul 2019 ce au facut spaniolii ....portughezi ...englezi si francezi ...in tarile asa zis descoperite si colonizate....? vino cu argumente animalule....nu au masacrat si jefuit popoare intregi....tarile mai sus enumerate iar biserica catolica a fost virf de lance....ba rahatule vrei sa-mi pierd timpul cu tine sa-ti dau tema de studiu mii de cartii in sensul asta....scrise tot de spaniolii...francezi...sau englezi....Ba nenorocitule in minele de argint din Peru si Chile ...actual spaniolii foloseau sclavii populatii-le indigene la munca din mina fara mincare si apa pina la epuizare ...sa nu cheltuie ...pentru ca aduceau mereu altii pentru exterminare ...nici praf de pusca nu merita sa cheltuie pe Ei....Nu stiu ceva adunat de pe aici de pe colo...cunosc realitatea scrisa chiar de catre cotropitori caci cei asupriti si omoriti si jefuiti nu mai aveau urmasi si ,,prieteni,, sa scrie ce au patit Ei ....cum au fost exterminatii....Inca un exemplu dobitocule marea majoritate al lucrarilor expuse la muzeul Luvru sunt furate din alte tarii de invadatorii francezii...in mare parte Napoleon Bonaparte....Cu mare greutate si dupa ani de procese unele tari reusesc sa-si repatrieze opere furate de francezi de-a lungul veacurilor....Spune ma handicapatule de ce este importanta pentru tine catedrala Notre Dame...pe francezi ai inteleg sunt de acord ...dar voi de ce ai lingeti in cur fara sa va ceara asta....? pe gratis este placerea voastra un hoby......Ba Franta sa-i ridice monumente furerului ...ca vazind in 1941 ce armata de cacat au au declarat Parisul oras deschis....asfel odiosul dictator neamt ...stergea de pe fata pamintului Parisul si astazi nu mai aveati la ce sa plingeti ca a luat foc Notre Dame....Astia baga bani si o dau inainte cu ,,patrimoniu al umanitatii,, pentru ca unii profita scot bani multi...dar in ansamblu edificul si- a trait traiul....iar acum intretinere....renovarea....reconstructia costa imens...iar ca sa mai reziste in timp trebuiesc folosite alte materiale si asfel nu mai este cladirea originala....ca sa reziste in timp trebuiesc grinzi de otel....lemnul folosit la constructie originala nici nu se mai gaseste...era uscat in mai multi ani si fiert in ulei de mai multe ori...iar astazi nici nu se mai cunoaste formula...era oricum secreta....poluarea si intemperiile cu ploile acide face ca asfel de monumente sa fie intr-o continua stare de renovare si intretinere...asfel exact cum au recunoscut tot bugetul ministerului de cultura din Franta nu are fonduri pentru sa renoveze catedrala...chiar daca renunta in totalitate la restul proiectelor aflate pe agenda...iar faptul ca deja sunt in cont sume imense pentru reparati si renovare asta nu se poate nici macar in 5 ani cum declara presedintele lor....Singurul argument care nu poate fi atacat este ca vin anual 10-15 milioane de mormoloci sa viziteze edificiul....asta inseamna un cistig pe bilete de intrare cam de 50 milioane de euro anual...atentie intrarea in catedrala este gratis....vizitarea turnurilor se plateste ...dar intretinerea si restaurea catedralei costa mult mai mult decit scot pe bilete...mentionez ca sunt si Eu printre mormoloci care au poze in fata catedralei.....ce ma intriga pe mine neglijenta cu incendiul de acum...nimeni nu ma poate convinge ca nu a fost o mina criminala...Iar pentru cunoscatori va spun un secret....Notre Dame este foarte celebra datorita romanului lui Victor Hugo ...,,cocosatul,, de la Notre Dame...dar Eu am vazut in Europa nu va spun numele sa nu intru in polemici alte 3 catedrale mult mai somtuoase decit Notre Dame...dar nefiind in Paris nu au parte de publicitatea asta....Asfel vazind valul de simpatie fata de acesta catedrala deja ma gindesc serios cit la suta din salariu sa donez in urmatorii 5 ani ....ca reper iau in calcul intre 10 si 30 % din venitul meu lunar....

Postat

Ești prost, nu doar analfabet. Din păcate, ai și tu drept de vot!

Esti mai prost decit un pantof....chiar daca am drept de vot clasa politica din ultimi cel putin 12 ani nu ma reprezinta....si mai schimba placa la patefon cu analfabetul si prostul....doar atit poti...intelectualu lui peste prajit....auzi ba gunoiule intelectual la cite greseli gramaticale fac Eu...sunt mic copil pe linga cite greseli si exprimari gramaticale faci faci Tu...pe linga asta provoci scirba si repulsie cu superioritatea Ta asa zis intelectuala pe un forum cu deschidere sexuala....in termeni medicali suferi de paranoia si dementa infantila....si daca mai esti obraznic si nu iti vezi lungul nasului...iti fac sesizare la primarie...si ai imbulinat-o

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Esti mai prost decit un pantof....chiar daca am drept de vot clasa politica din ultimi cel putin 12 ani nu ma reprezinta....si mai schimba placa la patefon cu analfabetul si prostul....doar atit poti...intelectualu lui peste prajit....auzi ba gunoiule intelectual la cite greseli gramaticale fac Eu...sunt mic copil pe linga cite greseli si exprimari gramaticale faci faci Tu...pe linga asta provoci scirba si repulsie cu superioritatea Ta asa zis intelectuala pe un forum cu deschidere sexuala....in termeni medicali suferi de paranoia si dementa infantila....si daca mai esti obraznic si nu iti vezi lungul nasului...iti fac sesizare la primarie...si ai imbulinat-o

Da, mă, bine! Culca-te!

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator mc hammer
Postat

si e din bucuresti nebunu

L-ati martirizat deja? Cand il bagatz in calendar?

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Eu am zis, ca voi muriti cu punctele in brate.Cum sa te oftici, ma, ca domnu' doctor Parnassus mi-a apreciat o postare?

Tin minte, ca si @Laurelian si @picon se suparasera pe @lopix, atunci cand acesta imi apreciase, la randul lui, o postare.

Sa ma pis pe proasta, care v-a cacat.

:)

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Eu am zis, ca voi muriti cu punctele in brate.Cum sa te oftici, ma, ca domnu' doctor Parnassus mi-a apreciat o postare?

Tin minte, ca si @Laurelian si @picon se suparasera pe @lopix, atunci cand acesta imi apreciase, la randul lui, o postare.

Sa ma pis pe proasta, care v-a cacat.

:)

Sigur ti-a apreciat postarea,sau e vorba despre altceva?? :doggystyle  :crazylove

• Like 1
Vizitator jack k
Postat

Un miliard donați până acum. Crapă Dany :)

• Oras:pe la noi
  • Oras:pe la noi
Postat

Esti mai prost decit boul girlei...exact ca toti limbrici care nu au argumente nu raspund la subiect ....argumente inseamna sa vii cu exemple ...pe tine te depaseste discuia si te supara adevarul....adica ori esti prost si nu stii unde se afla o biblioteca si nu stii in anul 2019 ce au facut spaniolii ....portughezi ...englezi si francezi ...in tarile asa zis descoperite si colonizate....? vino cu argumente animalule....nu au masacrat si jefuit popoare intregi....tarile mai sus enumerate iar biserica catolica a fost virf de lance....ba rahatule vrei sa-mi pierd timpul cu tine sa-ti dau tema de studiu mii de cartii in sensul asta....scrise tot de spaniolii...francezi...sau englezi....Ba nenorocitule in minele de argint din Peru si Chile ...actual spaniolii foloseau sclavii populatii-le indigene la munca din mina fara mincare si apa pina la epuizare ...sa nu cheltuie ...pentru ca aduceau mereu altii pentru exterminare ...nici praf de pusca nu merita sa cheltuie pe Ei....Nu stiu ceva adunat de pe aici de pe colo...cunosc realitatea scrisa chiar de catre cotropitori caci cei asupriti si omoriti si jefuiti nu mai aveau urmasi si ,,prieteni,, sa scrie ce au patit Ei ....cum au fost exterminatii....Inca un exemplu dobitocule marea majoritate al lucrarilor expuse la muzeul Luvru sunt furate din alte tarii de invadatorii francezii...in mare parte Napoleon Bonaparte....Cu mare greutate si dupa ani de procese unele tari reusesc sa-si repatrieze opere furate de francezi de-a lungul veacurilor....Spune ma handicapatule de ce este importanta pentru tine catedrala Notre Dame...pe francezi ai inteleg sunt de acord ...dar voi de ce ai lingeti in cur fara sa va ceara asta....? pe gratis este placerea voastra un hoby......Ba Franta sa-i ridice monumente furerului ...ca vazind in 1941 ce armata de cacat au au declarat Parisul oras deschis....asfel odiosul dictator neamt ...stergea de pe fata pamintului Parisul si astazi nu mai aveati la ce sa plingeti ca a luat foc Notre Dame....Astia baga bani si o dau inainte cu ,,patrimoniu al umanitatii,, pentru ca unii profita scot bani multi...dar in ansamblu edificul si- a trait traiul....iar acum intretinere....renovarea....reconstructia costa imens...iar ca sa mai reziste in timp trebuiesc folosite alte materiale si asfel nu mai este cladirea originala....ca sa reziste in timp trebuiesc grinzi de otel....lemnul folosit la constructie originala nici nu se mai gaseste...era uscat in mai multi ani si fiert in ulei de mai multe ori...iar astazi nici nu se mai cunoaste formula...era oricum secreta....poluarea si intemperiile cu ploile acide face ca asfel de monumente sa fie intr-o continua stare de renovare si intretinere...asfel exact cum au recunoscut tot bugetul ministerului de cultura din Franta nu are fonduri pentru sa renoveze catedrala...chiar daca renunta in totalitate la restul proiectelor aflate pe agenda...iar faptul ca deja sunt in cont sume imense pentru reparati si renovare asta nu se poate nici macar in 5 ani cum declara presedintele lor....Singurul argument care nu poate fi atacat este ca vin anual 10-15 milioane de mormoloci sa viziteze edificiul....asta inseamna un cistig pe bilete de intrare cam de 50 milioane de euro anual...atentie intrarea in catedrala este gratis....vizitarea turnurilor se plateste ...dar intretinerea si restaurea catedralei costa mult mai mult decit scot pe bilete...mentionez ca sunt si Eu printre mormoloci care au poze in fata catedralei.....ce ma intriga pe mine neglijenta cu incendiul de acum...nimeni nu ma poate convinge ca nu a fost o mina criminala...Iar pentru cunoscatori va spun un secret....Notre Dame este foarte celebra datorita romanului lui Victor Hugo ...,,cocosatul,, de la Notre Dame...dar Eu am vazut in Europa nu va spun numele sa nu intru in polemici alte 3 catedrale mult mai somtuoase decit Notre Dame...dar nefiind in Paris nu au parte de publicitatea asta....Asfel vazind valul de simpatie fata de acesta catedrala deja ma gindesc serios cit la suta din salariu sa donez in urmatorii 5 ani ....ca reper iau in calcul intre 10 si 30 % din venitul meu lunar....

Baga ti ai marxismul in cur, ti am spus ca fara scoala nu stii ce sa faci cu claia asta de informatii ciugulita!

• Like 1
Vizitator romuzica
Postat

Ce chestie....

Citeam ceva de Cioran si am gasit asta:

"Francezii nu se vor trezi pana ce Catedrala Notre-Dame nu va deveni o moschee !" - din "Eseu asupra gândirii reacționare, apropo de Joseph de Maistre" (scrisa in 1977 !!!!)

Mais, alors ? ...

Postat

Stie cineva care sunt ipotezele in ceea ce priveste declansarea incendiului? Chiar sunt curios.

1. muc de tigara aruncat de Le Dorel fracais...

2. scurt cauzat de un resou care incalzea mortarul si ce mai puneau mesterii acolo

3. mana criminala (dar nu sunt dovezi...bine, nu sunt nici la celelalte)

4. muc de tigara carat pe acoperis de o pasare

5. fulger (desi cerul era senin)

• Like 5
Postat

De mult si a cerut drul scarnavie baga-mi -as pula in vaca de ma-sa.

Te prefaci aici ca nu stii, ca punct dat unei postari inseamna aprecierea acelei postari asta pe de -o parte iar pe de alta parte te-am citit eu si pe tine ca bufneai cand cineva ii dadea punct la altcineva si te vaitai ca il sustine.

Adica esti fatarnic si alunecos ca de obicei.Nu degeaba esti doar un CHELNER

Parnaie Linge peste tot in pizda si l am mai si injurat ....eu personal pentru asta daca n ai fost de fata de ce vomiti pe aici prostii miskinelule???

Fa-ti mai bine un ceai thailandez apoi fa-ti o clisma in cur si ti -o va suge el

Iar te bagi fara sa stii ,oligofren cu acte ce esti de cand ma-ta te-a scapat in cap cand te-a fatat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...