picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 17, 2019 Eu sunt convins, ca peste 99% din cei care au postat aici, nici macar nu au vazut Catedrala, inclusiv pseudofrancofilu' picon. Repet, francofilie pe stomacul gol.Când am vizitat-o eu, tu nici RATA nu știai ce, bă El Culo-cur de fier! 2 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Un medic psihiatru avea nevoie de fonduri de la conducerea Spitalului, pentru a renova sectia.Ii invita pe cativa insi din management la el pe sectie, sa le explice, ce si cum, sa-i intrebe, unde sunt banii. Ii plimba prin curtea sectiei, iar la un moment dat, o doamna din grupul celor invitati il intreaba :"Domnule doctor, cum ati aprecia dialogul Dumneavoastra cu conducerea Spitalului?" Acesta cheama pe un pacient si il intreaba ceva foarte banal, la care pacientul raspunde :"Reptilienii au invadat tara, iar noi nu mai avem paine cu Nutella." "Asta este dialogul meu cu Spitalul, doamna". Cam asa se "dialogheaza" cu Advanced.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Taci dreaq de guzgan rozaliu si de francofil de salon.
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 17, 2019 Un medic psihiatru avea nevoie de fonduri de la conducerea Spitalului, pentru a renova sectia.Ii invita pe cativa insi din management la el pe sectie, sa le explice, ce si cum, sa-i intrebe, unde sunt banii.Ii plimba prin curtea sectiei, iar la un moment dat, o doamna din grupul celor invitati il intreaba :"Domnule doctor, cum ati aprecia dialogul Dumneavoastra cu conducerea Spitalului?"Acesta cheama pe un pacient si il intreaba ceva foarte banal, la care pacientul raspunde :"Reptilienii au invadat tara, iar noi nu mai avem paine cu Nutella." "Asta este dialogul meu cu Spitalul, doamna". Cam asa se "dialogheaza" cu Advanced.Iarasi puti a pizda nespalata jegosule! :laugh2 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 17, 2019 Taci dreaq de guzgan rozaliu si de francofil de salon.Te-ai enervat SOBOLANE? :laugh2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Hai, Alex, mai cu spor.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Notre-Dame nu mai era de mult o simpla Catedrala, era (si este, pentru ca nu a fost distrusa, a fost intr-adevar destul de avariata, dar va fi reconstruita, intr-adevar cu mari costuri si in - probabil - 5, 10 sau 20 de ani) mai mult de atat: un simbol planetar, cu multiple valente (culturale, istorice, religioase, esoterice).Prin analogie, sa ne imaginam ce s-ar intampla (sper sa nu se intample vreodata asa ceva) daca ar fi un cutremur atat de mare (sau o cantitate de explozibil) care sa puna la pamant Piramidele lui Kufu, K'hafra si Menkhaure (sau conf. denumirilor latine: Keops, Khefre si Mikherinos). E drept, la origine au fost monumente religioase (probail, desi nici asta nu este chiar sigur), dar astazi sunt monumente istorice, culturale, opere de arta cu o mare valoare artistica, culturala si religioasa pentru umanitate (desi nu te impiedica nimeni si nimic sa te asezi pe spate in locul in care au fost sarcofagele faraonilor, desi saracii jandarmi egipteni si o parte din turistii aflati acolo au facut ochii cat cepele cand ne-au vazut facand asa ceva).Cat despre teoria conspiratiei, nu stiu cat de... nu vreau sa folosesc cuvinte grele... sa fii incat sa crezi ca Guvernul/Serv. Secrete sau Vestele Galbene ar fi pus la cale asa ceva. Da, ce s-a intamplat cu darmarea Bastiliei in 1789 a reprezentat momentul de cotitura in Istoria Frantei, dar a spune ca Notre-Dame a fost incendiat e o porcarie fara margini, nu ar fi pus nimeni in pericol (nici Guvernul, nici Vestele Galbene) un simbol care atragea 13 milioane de vizitatori anual.Statul Islamic nu a pus la cale incendiul si nici nu cred ca era in planul lor de actiune, semn ca nu au spus nimic pana acum.Singurul semn de intrebare care ar putea apare este ce anume ar fi spus Macron daca nu avea loc incendiul, pentru ca urma sa spuna ceva (probabil sa propuna niste masuri) legat de protestul Vestelor Galbene, daca nu avea loc tragedia. Era mai bine pentru Franta, avea sa fie mai rau ? Chiar daca si-a amanat discursul, probabil nu-l va mai rosti niciodata, deci (deocamdata, cel putin) nu vom sti...Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.Am fost in Catedrala aia de vreo 6 ori. O paragina si o constructie supraevaluata. Vitraliile mi-au placut.Si tiganii, care stau/stateau in mica "piata" din fata si care strangeau fonduri pentru refugiati.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 17, 2019 Autor Postat Aprilie 17, 2019 Ma gandesc daca aia-i paragina unde ai crescut tu ce e Ai de pula mea cine l-a facut pe asta atat de prost:)))) 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 17, 2019 Ma gandesc daca aia-i paragina unde ai crescut tu ce e Ai de pula mea cine l-a facut pe asta atat de prost:))))Dacă el vine cu botul lui umed ca vițelul la tâța vacii, ghici ciupercă cine!Să-i dăm muie, deci! 2 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Prefer La Sainte-Chapelle(cu vitraliile alea lungi de peste 10 metri), aflata in imediata vecinatate a Catedralei Notre Dame.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 17, 2019 Autor Postat Aprilie 17, 2019 Cand se impartea mintea el servea la mese. 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Saraciilor, asta demonstreaza, ca voi nu ati calcat pe acolo.Sus, la turnuri, trebuie doar sa folosesti degetele si cad firimituri din constructie. D-aia era in renovari, de vreo 10 ani si constisitosre, ca nu era o paragina. Francofilie pe stomacul gol, repet.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Guzgane, esti suparat rau si ciugulesti sustinere de la toti trepanatii, de cand ma tot pis pe ma-ta.
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 17, 2019 Saraciilor, asta demonstreaza, ca voi nu ati calcat pe acolo.Sus, la turnuri, trebuie doar sa folosesti degetele si cad firimituri din constructie.D-aia era in renovari, de vreo 10 ani si constisitosre, ca nu era o paragina. Francofilie pe stomacul gol, repet.SOBOLANE, stiu cine esti! :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 17, 2019 Saraciilor, asta demonstreaza, ca voi nu ati calcat pe acolo.Sus, la turnuri, trebuie doar sa folosesti degetele si cad firimituri din constructie. D-aia era in renovari, de vreo 10 ani si constisitosre, ca nu era o paragina. Francofilie pe stomacul gol, repet.Te-ai cățărat tu pe turnuri, bulache?Normal că era în renovare, ca orice construcție, mai ales veche! Băi El culo Mîșkin-cur de fier, lasă cultura pe stomacul gol! Înghite niște sloboz, să ai și tu ceva cald în burtă!P.S. Ce mai face Joiana? Știi ce zic! 1 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Prototipul francofilului roman.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 17, 2019 Autor Postat Aprilie 17, 2019 Saraciilor, asta demonstreaza, ca voi nu ati calcat pe acolo.Sus, la turnuri, trebuie doar sa folosesti degetele si cad firimituri din constructie. D-aia era in renovari, de vreo 10 ani si constisitosre, ca nu era o paragina. Francofilie pe stomacul gol, repet.Stai linistit cheliosule ca am fost cativa mai mult pe acolo decat ai luat tu bacsis de la clienti.Te n gura de prost si daca cadea ce asta inseamna ca era paragina ?Era o zonain stare mai slaba unde era si statueta transportata acu 2 sapt pt renovare dar nu toata biserica 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Era o zona unde erau.. Respira, apoi revino.
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 17, 2019 Era o zona unde erau.. Respira, apoi revino.Te-ai saturat de cata pula in cur ti-ai luat!? :laugh2 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 17, 2019 Autor Postat Aprilie 17, 2019 Vb prostii si m-ai enervat
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 17, 2019 Era o zona unde erau.. Respira, apoi revino.Înghiți? 2 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Cantecul tau de noapte buna.
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 17, 2019 nu e vorba de nici o Țigara . Am trimis eu Dragonul :)))Mie nu îmi pasa de Notre Dame , cât timp România e praf, degeaba jelim Parisul :)))Nu doream sa fiu atat de dur, dar din pacate de data asta chiar a vorbit ca sa se afle in treaba. A dat cu ea de gard rau de tot... :( deci ? Am vorbit aiurea ? 700 de milioane de euro donați pentru aceasta catedrala pentru a fi reconstruita . Acum ma întreb donații pt spitale in romania nu exista ? Aparatura profesională exista ? Gropile alea in care va tociți rotile la mașina de ce nu sunt refacute ? In schimb o catedrala , cu picturi și plm are nevoie de 700 milioane de euro ? Chiar 700 milioane ? Va ascult ! E așa importantă o clădire atunci când credință sta in suflet in primul rând , nu consta in tablouri pictate ca la expoziție , icoane poleite cu aur , etc. Despre ce vorbim ? Biserica și farmacia reprezintă mafia nr 1 in zilele noastre dar multă lume doarme ;) Cu 2 milioane de euro îți construiesti un bloc întreg ;) 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 17, 2019 Cica si testoasele din Galapagos nu o duc prea bine..
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 17, 2019 Ma rog ideea de baza ar fi ca multu romani “plâng” după Notre-Dame de parca ar fi fost construită din banii lor sau ar aparține teritoriului roman . Noi nici măcar nu avem “simpatii” cu francezii dar le vizitam țara. Asta e altceva.Dar nu am înțeles niciodată de ce se face atâta tam tam pt bunurile altora :))))) in loc fiecare sa se axeze pe ceea ce ii aparține . Pai voi romanii faceți plata la Notre Dame , nu scoateți bani din ea . Pt ce atâta jelire ? Și pt cine ? :)))) pt francezii care văd România a fi o țara plină de țigani ? (Afirmații oficiale , publice )Pur și simplu ma minunez
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum