Sari la conținut

Emma sex total - Prima zi in orașul tău! - 0790287012

Postări Recomandate

Vizitator emmaemma
Reputație: 0
Postat

Locația era sigură doar ca el a venit de multe ori la mine. Nu m am gandit niciodata ca ar face asa ceva. In fine. Sa uitam de treaba asta.ðŸ˜

Postat

In sfarsit s-a lamurit marea intrebare filozofica ce insemana niciodata. Inseamna fix o luna.

Vizitator emmaemma
Postat

Domnu Babuin. Ce faci, dragul meu? Toate bune si frumoase. Nu stiam eu ce lipseste de pe acest topic. Erai tuðŸ˜

• Oras:RO
Postat

Domnu Babuin. Ce faci, dragul meu? Toate bune si frumoase. Nu stiam eu ce lipseste de pe acest topic. Erai tu

Te rog sa discuti civilizat.

Zi faina,

Bitchy

Vizitator emmaemma
Postat

Ce nu a fost civilizat in ce am zis?

Vizitator emmaemma
Postat

Ce nu a fost civilizat in ce am zis?

Postat

Domnisoara gorila, poate i se parea colegului necivilizat ca atat timp cat e un forum unde fiecare are fix acelasi drept sa scrie ca oricare altul, sa decizi tu ce lipseste si ce nu.

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Te rog sa discuti civilizat.

Zi faina,

Bitchy

vai tu baby!!!! te cam fâstâcești

Postat

vai tu baby!!!! te cam fâstâcești

Asa sunt eu mai timida, acum te rog lasa-ma pe mine si lasa-i topicul fetei curat.

• Like 1
Vizitator emmaemma
Postat

De ce sunt de evitat? Ai fost la mine sa imi vezi serviciile? Chiar nu inteleg de ce zici ca sunt de evitat? Fii mai explicit te rog.

• Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat

De ce sunt de evitat? Ai fost la mine sa imi vezi serviciile? Chiar nu inteleg de ce zici ca sunt de evitat? Fii mai explicit te rog.

Emma, noi te asteptam!

Postat

Nu-i de evitat, dar nici de imbulzit nu-i. E o experienta submediocra. Daca ai coaiele foarte pline si nu e alta disponibila, mai merge. Dupa ce ti le-ai golit te intrebi daca chiar a fost necesar sa mergi fix la ea.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Buna! Pentru atitudinea mereu reactiva! Nu spun sa nu reactionezi cand esti atacata, dar nici sa cauti scandal in mod gratuit! Respect alegerea ta iti respect timpul efortul depus! Cat priveste vizita draga domnisoara, pe.mine nu mai convins! Zi linistita si inspirata!

Vizitator yoyo14
Postat

Emma, noi te asteptam!

Si eu o astept de cand a zis ca vine la Sibiu.

Vad ca nu mai are de gand sa ajunga in Sibiu...

Postat

Cu căldurile astea în Europa de Vest nu merge nimeni la bordel. O sa apară ea cât de repede.

Vizitator altu2
Postat

Cu căldurile astea în Europa de Vest nu merge nimeni la bordel. O sa apară ea cât de repede.

Meteorologul de serviciu a dat verdictu'.

• Oras:Nu spun
  • Oras:Nu spun
Postat

Buna, dragii mei! Mi s a facut dor de voi si m am gandit sa va fac săptămână viitoare o vizita. O sa va anunt detaliile duminica seara. Va pup😗

post-300384-0-67219000-1566597379_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 2
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
Postat

Buna Emama . Te asteptam sa revii !

Postat

Buna Emma! . Asteptam detalii despre sosirea ta . Numar de telefon , locatie ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...