Sari la conținut

Emma sex total - Prima zi in orașul tău! - 0790287012

Postări Recomandate

• Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
Postat

Mulțumesc pt vizită. Te mai astept! Te pupăcesc

Noi toti cei care te cunoastem , te dorim inapoi !!! Nu zabovi prea mult departe de noi !!

• Like 3
Postat

Buna. Nu stiu inca sigur cand o sa revin la Cluj. O sa anunt aici cand o sa ma întorc

Mai bine ai face o vizită și pe la Timișoara !!!

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna dimi😚

WOOOOOWWWWWWWW

SSSAAAALIIIVEZZZZ

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Buna. Nu stiu inca sigur cand o sa revin la Cluj. O sa anunt aici cand o sa ma întorc

Anunta Emaaaa te rooog!!! :hug1

• Like 1
Postat

Mai era unu coaie care credea ca l-a supt dar nu era sigur și îi trebuia oglindă

Ai ajuns la nivelul lui Idioticus Maximus? Ce naiba va depaseste un text de 3 randuri? Sunteti analfabeti functionali?

Ce pula calului e asa de greu de inteles ca ea se prefacea ca o suge crezand ca inspre mine fiind acoperita vedera cu parul ii merge. Doar ca eu o vedeam in oglinda cum misca capul pe langa pula si de fapt face cu mana.

In germana are si o denumire tehnica asta de teapa, dar nu va suprasolicit, aveti probleme sa intelegeti in limba materna o fraza mai lunga.

• Minus 1
  • Oras:Nu spun
  • Oras:Nu spun
Postat

Iarasi ai apărut? Pe bune? Nu te plictisești sa scrii mereu cacaturi? Ti ai facut cont cu nume de femeie. Te rog lasa ma in pace! Te rog sa iti vezi de viata ta infecta! Te implor! Chiar niciun moderator nu vede ca in fiecare saptamana apari cu alt cont? Te rog potolește te! Pe bune m ai plictisit rau de tot! Nu ai si tu o viata inafara de nimfomane?

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

Ai ajuns la nivelul lui Idioticus Maximus? Ce naiba va depaseste un text de 3 randuri? Sunteti analfabeti functionali?

Ce pula calului e asa de greu de inteles ca ea se prefacea ca o suge crezand ca inspre mine fiind acoperita vedera cu parul ii merge. Doar ca eu o vedeam in oglinda cum misca capul pe langa pula si de fapt face cu mana.

In germana are si o denumire tehnica asta de teapa, dar nu va suprasolicit, aveti probleme sa intelegeti in limba materna o fraza mai lunga.

e imposibil sa nu faci diferenta intre mana si gura/limba.

• Like 2
  • Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj
Postat

Vi singura sau cu colega de data trecuta?

• Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat

Buna. Da cred ca o sa ajung pana miercuri.

Draga Emma, ne este dor de tine!

• Like 3

Postat

Bună Emma ai ajuns la Cluj?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...