Sari la conținut

Mihaela 0746923485 / 0790526178 - Mihai Bravu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
La 17.08.2021 la 13:10, Mihaela12356 a spus:

Va rog frumos nu mai insistati cei care vreti neprotejat ptr ca nu fac 

Nu este vb aici de bani pur si simplu este vb de sanatate 

O zi buna 

Cei care îți propun așa ceva da le block direct.

Postat

Ptr cei care tot intrebati daca fac neprotejat va spun din start ca nu fac 

Este mai importanta sanatatea decat banii

Si ptr cei care vor sa ma contacteze pe nr asta :0746974078

• Like 1
Postat
2 hours ago, Mihaela12356 said:

Ptr cei care tot intrebati daca fac neprotejat va spun din start ca nu fac 

Este mai importanta sanatatea decat banii

Si ptr cei care vor sa ma contacteze pe nr asta :0746974078

Dar ii inchizi telefonul, dai block sau il poftesti afara din casa pe cel care iti propune asa ceva…asta ca sa nu mai pierzi timpul

Postat

Lu’ Mihaela ii place sa fie fututa. nu va mai pierdeti timpul cu propuneri de cacat, sau cu sfaturi inutile aici :). Stie sa isi poarte de grija.

Mergeti si dati la buci, ca asta vrea.

Postat

Buna baieti va anunt ca de joi nu o sa mai fiu in locatia din tei ...cateva zile nu voi lucra pana nu voi gasi alta locatie va pup 

Nr meu :0746974078

Postat

Buna baieti momentan nu mai lucrez cateva zile pana voi gasi o alta locatie din pacate nu sa mai putut sa raman in tei 

Va anunt cand revin o zi buna 

Postat

Salut morometeion!

Buna fata! ( acum este ,,Maria,,)

Da, a revenit, este la Hașdeu, pentru cine stie...

Nu am timp= am fost, am ,,anal izat,, si am plecat rupt dupa acest ANAL!

Ce am mai spus, efectiv m am cuplat cu aceasta fata ,,pt. Anal,,

Astept o ora de ANAL, nu am putut sta decat un Anal in balon.

Recomand, doar pt.mine, glumesc...

Nota 10!

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 29 minute, eu.discret a spus:

Salut morometeion!

Nota 10!

Pune linkul noului anunt

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Postat

@eu.discret merci de info....

Deci, "avem" locatie?

PS nush knd ajung, dar e pe "wishlist"...si datorita recenziilor "neliniare" (deh, curiozitatea) si datorita serviciilor. Deci, "follow" sa vedem ce si cum...

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Postat
Acum 14 ore, eu.discret a spus:

Salut morometeion!

Nota 10!

Multumesc frumos ptr cuvinte te mai astept cu drag 

Cat despre locatie si detali aveti nr de tel mai sus 

Nu mai cereti linkul anuntului 

0746974078

• Like 1
Postat

Vă salut.Abia ce am plecat de la această fata.Adresa:Șos.Mihai Bravu 90-96,în apropiere de liceul Iulia Hașdeu.Contact telefonic,cu programare,respectată deopotrivă.Fata:unora le poate părea drăguță,altora dimpotrivă. Are o față mai lată și nas mic,acvilin.Ochii chiar mi-au plăcut.Frumoși și expresivi.Păr lung,vopsit într-o nuanță de roșcat.Este tânără:22-23,pe-acolo.Cam 1.70h cu 50 kg.Frumoasă constituția corporală.Sânii mici,nr.2,dar superbi.Plini și foarte tari.Două mere frumoase.Pizda:de excepție!Semiexplodată,precum o piersică crăpată de atâta coacere. Ce m-a uimit textura albilor mici,parcă-s din spumă cu memorie!!!Acțiunea:fata este docilă,acceptă poziții,cum o,ani,oral nepro.Am executat normal prot.in 2 poziții,apoi,din capră ,am vrut cur.Tot protejat.Mi-a spus frumos"dacă intră,nu-i nicio problemă".De apreciat.Am văzut-o destul de greu,sunt mai gros,dar nici erecția n-a prea fost corespunzătoare.Am simțit că o chinui,vedeam că o supără,dar nu a zis nici pâs. Am iertat-o și am continuat în pizdă,cu terminare în balon.Concluzii:Mi-a plăcut felul ei de a fi,mai puțin socializarea și cfr.Apreciez prețul decent pentru servicii,faptul că nu te face la timp,curățenia ei și a locației.Sunt sigur că e de cursă lungă.Păcat că nu mai sunt eu.Notez per total cu 8.Aș mai trece dacă aș mai avea drum.Și,fata are toate țiglele pe casă. Și ești respectat dacă te comporți normal.Program zilnic după 13.Nu a fost o experiență notabilă,dar onorabilă din toate punctele de vedere.Recomand.Vă pup.

• Like 8
  • Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, matriusk a spus:

Vă salut.Abia ce am plecat de la această fata.Adresa:Șos.Mihai Bravu 90-96,în apropiere de liceul Iulia Hașdeu.Contact telefonic,cu programare,respectată deopotrivă.Fata:unora le poate părea drăguță,altora dimpotrivă. Are o față mai lată și nas mic,acvilin.Ochii chiar mi-au plăcut.Frumoși și expresivi.Păr lung,vopsit într-o nuanță de roșcat.Este tânără:22-23,pe-acolo.Cam 1.70h cu 50 kg.Frumoasă constituția corporală.Sânii mici,nr.2,dar superbi.Plini și foarte tari.Două mere frumoase.Pizda:de excepție!Semiexplodată,precum o piersică crăpată de atâta coacere. Ce m-a uimit textura albilor mici,parcă-s din spumă cu memorie!!!Acțiunea:fata este docilă,acceptă poziții,cum o,ani,oral nepro.Am executat normal prot.in 2 poziții,apoi,din capră ,am vrut cur.Tot protejat.Mi-a spus frumos"dacă intră,nu-i nicio problemă".De apreciat.Am văzut-o destul de greu,sunt mai gros,dar nici erecția n-a prea fost corespunzătoare.Am simțit că o chinui,vedeam că o supără,dar nu a zis nici pâs. Am iertat-o și am continuat în pizdă,cu terminare în balon.Concluzii:Mi-a plăcut felul ei de a fi,mai puțin socializarea și cfr.Apreciez prețul decent pentru servicii,faptul că nu te face la timp,curățenia ei și a locației.Sunt sigur că e de cursă lungă.Păcat că nu mai sunt eu.Notez per total cu 8.Aș mai trece dacă aș mai avea drum.Și,fata are toate țiglele pe casă. Și ești respectat dacă te comporți normal.Program zilnic după 13.Nu a fost o experiență notabilă,dar onorabilă din toate punctele de vedere.Recomand.Vă pup.

Bună îți mulțumesc frumos pentru cuvinte și te mai aștept cu drag o recenzie ok din toate punctele de vedere asa da deci se poate 

Și eu sunt o fata ok și ma comport frumos cu pers care știu cum sa vb cu mine 

• Like 2
Postat
Acum 5 ore, madmax123 a spus:

Mulțumim camarade

Eu respect pe cine ma respecta 

Cat despre igiena și curățenie 

Nu se pune problema eu dau prosop curat la fiecare client și schimb lenjeria după fiecare client 

Cat despre mine eu îmi fac dus la fiecare client 

Eu ma respect și pe mine dar îmi respect și clientul 

• Like 2
Postat
Acum 15 ore, matriusk a spus:

Ce tarif a fost..merci

Postat
Acum 16 ore, matriusk a spus:

Vă salut.Abia ce am plecat de la această fata.Adresa:Șos.Mihai Bravu 90-96,în apropiere de liceul Iulia Hașdeu.Contact telefonic,cu programare,respectată deopotrivă.Fata:unora le poate părea drăguță,altora dimpotrivă. Are o față mai lată și nas mic,acvilin.Ochii chiar mi-au plăcut.Frumoși și expresivi.Păr lung,vopsit într-o nuanță de roșcat.Este tânără:22-23,pe-acolo.Cam 1.70h cu 50 kg.Frumoasă constituția corporală.Sânii mici,nr.2,dar superbi.Plini și foarte tari.Două mere frumoase.Pizda:de excepție!Semiexplodată,precum o piersică crăpată de atâta coacere. Ce m-a uimit textura albilor mici,parcă-s din spumă cu memorie!!!Acțiunea:fata este docilă,acceptă poziții,cum o,ani,oral nepro.Am executat normal prot.in 2 poziții,apoi,din capră ,am vrut cur.Tot protejat.Mi-a spus frumos"dacă intră,nu-i nicio problemă".De apreciat.Am văzut-o destul de greu,sunt mai gros,dar nici erecția n-a prea fost corespunzătoare.Am simțit că 

Nu fac cim ..în primul rand și nici finalizarea orala sau faciala 

Cat despre preț am și spus 

100 fin 

200 ora 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...