Sari la conținut

A murit Răzvan Ciobanu

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Nu vad rostul topicului si comentatul despre o persoana decedata. :no2

Sa vezi plansete la groapa lui Pisulica cand ii vine timpul, intra tot forumul in doliu! :slap2

Lasa bre nu-ti face griji de mine,întreabă-te unde ajungi tu,ca si la Glina se plătește taxa.

• Oras:Bucuresti
Postat

Lasa bre nu-ti face griji de mine,întreabă-te unde ajungi tu,ca si la Glina se plătește taxa.

Si nu ti-au ajuns banii?

N-ai tu treaba ce face (sau facea) un om in pat, numai cei carora le este frica ca s-ar sa le placa suptul pulii sunt homofobi.

Postat

Cand a murit Sebastian Papaiani, Gyuri Pascu, Marin Moraru, Radu Beligan, si multi alti oameni de cultura n-a deschis nimeni topic, dar pentru un nimeni ca ăsta si Botezatu facatorul de chiloti trebuie coborate si drapelele in berna.

A murit probabil ca a santajat pe cineva ca un poponar veritabil.

Normal ca nu se sesizeaza nimeni cand mor oameni normali.

Oamenii aia isi faceau treaba si au murit ca orice om normal.

Homosexualu pulii a murit pentru ca datora bani sau a santajat sau ....o gramada de cacaturi.

Agatat de un pom cu volanu blocat iesit de pe drum.

Asta se discuta 

Ps.miskin poponarul stie

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Care va să zică era dreogat la volan. Putea fi oricine pe șosea, cu familia  și în loc să o ia pe câmp, intra în ei.

Și unii blambeci îl plâng!

P.S. Se știe că a avut probleme cu droggurile, fiind anchetat. 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Care va să zică era dreogat la volan. Putea fi oricine pe șosea, cu familia  și în loc să o ia pe câmp, intra în ei.

Și unii blambeci îl plâng!

P.S. Se știe că a avut probleme cu droggurile, fiind anchetat. 

Gata, ai judecat, ai condamnat?

Stiai ca drogurile se gasesc in sange si dupa 2 saptamani de la utilizare?

Pun pariu ca era drogat si atunci, doar venea din club, dar eu nu cred ca s-a dus in directia opusa casei si pe camp accidental...

In 2011 a recunoscut ca se droga ocazonal si ca trecea printr-o depresie grava, fiind tradat de proprii sai prieteni...

Cat de bine il cunostea cineva de aici personal? Cati au vorbit cu el macar o singura ora?

Poponar drogat, ati mai scapat de unul, este?!

Tara de cacat!

Postat

Prin 2009 am urcat la volanul masinii, fara sa consum absolut nimic, am iesit pe autostradata soarelui si ma indreptam spre primul pod...

Cand l-am vazut, am apasat acceleratia la maxim si am dat centura jos.

La cativa metri de el am iesit in dreapta si vedeam cum se apropie betonul de mine... a urmat impactul... 3 lovituri puternice cu pieptul in volan cat masina se rostogolea... a aterizat pe partea soferului, s-a mai tarat, dar nu a mai ajuns la pod din cauza santului de pe marginea drumului...

Am fost dusa la urgenta, nimeni nu si-a dat seama ca aveam oasele pieptului fracturate... in scurt timp m-au trimis acasa cu cateva zgarieturi si mici vanatai pe corp...

Masina a fost distrusa in proportie de 80%, politistul a scris asta, nu o spun eu.

Eu traiesc.

Nu scrie nicaieri ca a fost o tentativa de suicid, nu o sa scrie nici aici ca a fost sinucidere.

Ce usor va este sa judecati, daca numai ati sti ce simteam cand am urcat atunci la volan...

• Like 2
  • Oras:Malmö
Postat

Doar THC ramane in corp, pana la maxim 16 saptamani, in cazul utilizatorilor inraiti.

Restul, cocaina, heroina, ecsatsy, amfetamina se depisteaza de la 1 zi pana la maxim 4.

Asta ca sa evaporam eventualii viitori googalisti.

Reputație: 30698
Postat

“Ciam” zis io ca miskin poponarul stie?

Bineinteles ca stie !!!!!!!!!!!

.El se pricepe la sex ,la politica ,de fotbal sa nici nu vorbim ,nu exista subiect pe care valoarea eminentei sale sa nu-l acopere.

Asa de bine le stie pe toate .....pfoaaaaaiii .....ca un OSPATAR!!!!

Mama lor de academicieni ei sunt de vina poponarii si biciclistii

• Like 3
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Doar THC ramane in corp, pana la maxim 16 saptamani, in cazul utilizatorilor inraiti.

Restul, cocaina, heroina, ecsatsy, amfetamina se depisteaza de la 1 zi pana la maxim 4.

Asta ca sa evaporam eventualii viitori googalisti.

Ce experienta ai drogatule! :laugh2

• Like 2
Postat

Gata, ai judecat, ai condamnat?

Stiai ca drogurile se gasesc in sange si dupa 2 saptamani de la utilizare?

Pun pariu ca era drogat si atunci, doar venea din club, dar eu nu cred ca s-a dus in directia opusa casei si pe camp accidental...

In 2011 a recunoscut ca se droga ocazonal si ca trecea printr-o depresie grava, fiind tradat de proprii sai prieteni...

Cat de bine il cunostea cineva de aici personal? Cati au vorbit cu el macar o singura ora?

Poponar drogat, ati mai scapat de unul, este?!

Tara de cacat!

Sunt date preliminarii ale anchetei în curs, publicate pe toate canalele media, nu l-am judecat și cu atât mai puțin, condamnat. Nimeni nu poate nega nenorocirile pe care le pot aduce drourile. Că era poponar, nu mă interesează și nu m-am referit la asta.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu stiu, care e problema aici?

Un individ a decedat, probabil a consumat droguri, care nu se depisteaza dupa 2 saptamani, sa fie clar, in sensul ca fiecare drog are un cut off, de unde se evalueaza consumul recent, insa, ca sa inchidem subiectul, daca Gogu asta a luat opioide sau alte substante euforizante, atunci a facut in ultimele maxim 8 - 96 ore.

Si mai multe nu detailez.

O las pe psiholoago-pshiatrul-legistul de renume mondial sa tina o dizertatie.

PS. Asta este problema societatii postfactuale si a internetului. Pe langa saltimbancii numiti de Eco, care au prins cuvant, acum au ajuns orice pareristi/pareriste sa creada ca au cuvant si, trist, aberatiile lor valoreaza la fel de mult, daca nu cumva domina expertiza celor, care chiar au studiu.

Continuati si distractie placuta.

Postat

Sunt date preliminarii ale anchetei în curs, publicate pe toate canalele media, nu l-am judecat și cu atât mai puțin, condamnat. Nimeni nu poate nega nenorocirile pe care le pot aduce drourile. Că era poponar, nu mă interesează și nu m-am referit la asta.

S-a dus in pula logica ta azi! (Ma fortezi sa vorbesc asa)

Tine-o pe a ta ca s-a accidentat de la droguri, n-ai decat.

Nu vorbeam cu tine de "poponari", vezi paragraf nou, unde vorbesc la plural, legat de postarile anterioare...

Paragraf nou, dar vorbesc tot cu tine pentru ca ma adresez tie pe alta tema:

Un betiv notoriu crezi ca stie cand poate conduce si cand nu mai vede bine?

Unul care se drogheaza de ce nu ar sti? Nu era inconstient la volan si nu e prima data cand consuma...

Am terminat cu subiectul, sa gandeasca fiecare ce vrea, nu mai vorbesc ca retardatilor sa fiu inteleasa la niste nimicuri.

Postat

ami place maxim da astia da vorbeste da droguri doar din carti

vorbeste fa de bautura ca stie toti ca e domeniu tau dar da droguri lasa pa altii, stii ce zic ?

Postat

ami place maxim da astia da vorbeste da droguri doar din carti

vorbeste fa de bautura ca stie toti ca e domeniu tau dar da droguri lasa pa altii, stii ce zic ?

M-am lasat de heroina dupa accident fara tratament. Am avut ceva vechime...

Stii ce zic? :)

Postat

sa tragi pe nas si sa conduci 2.5T de masina dupa aceea e super... acesti oameni stiu sa traiasca si sa moara.

Postat

te-ai lasat da pula mea

Asa vicii nu aveam.

De ce te-as minti?

Am trait cu un drogat, nu stiam, am aflat mai tarziu, am zis sa vad si eu... Am tot vazut pana am dat tot din casa... :slap2

Aveam serviciu, nu-i bai, nu se prindea lumea deloc, vorbesc serios.

Dupa accident, am zis ca daca tot am ramas in viata, nu ma mai ating in viata mea!

Postat

S-a dus in pula logica ta azi! (Ma fortezi sa vorbesc asa)

Tine-o pe a ta ca s-a accidentat de la droguri, n-ai decat.

Nu vorbeam cu tine de "poponari", vezi paragraf nou, unde vorbesc la plural, legat de postarile anterioare...

Paragraf nou, dar vorbesc tot cu tine pentru ca ma adresez tie pe alta tema:

Un betiv notoriu crezi ca stie cand poate conduce si cand nu mai vede bine?

Unul care se drogheaza de ce nu ar sti? Nu era inconstient la volan si nu e prima data cand consuma...

Am terminat cu subiectul, sa gandeasca fiecare ce vrea, nu mai vorbesc ca retardatilor sa fiu inteleasa la niste nimicuri.

În momentul când ești băut sau drogat la volan, reflexele, percepția sunt diminuate, asta e clar. Că nu de la droguri a luat-o razna pe câmp, nu putem ști, cert e că dacă omora pe cineva, dar el scăpa, făcea închisoare pentru omor din culpă. Astea sunt legile. Bune, rele, astea sunt!

• Like 3
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...