Sari la conținut

Katy 0741 413 265

Postări Recomandate

Vizitator sleepingfox
Reputație: 0
Postat

smardoi virtuali in plm, sufera de persoana lor, in viata reala probabil sunt ca niste miei

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

esti un prost , un las , un turnator de minciuni! asta esti! o pielea pulii! tu te crezi zeu muistule! :))) frustrare? du-te-n plm si fa-ti un control ginecologic! o dai in atitudine de pizda proasta! e mai simplu ma anymule: vreau sa te fut in gura pentru ce ai facut muistule! e gratuit! iar tu meriti baga-mi-as pula in mortii ma-tii! am vazut ca si escotele te pun la punct infectule! :)))))) si-a bagat pula in sfaturile tale cu " definitia celor 30 de minute". ba pula obisnuiste-te ca NU are nimeni nevoie de tine! esti doar o pizda proasta! si turnatoare! du-te-n plm si scriei PM inesukai si mai 'toarna-i' niste minciuni labarule! nu ti-e greata de tine ma labagiule? cand te uiti in oglinda si vezi aratarea aia de 40 de kile nu iti vine sa borasti? du-te-n plm dincolo ca aici NU esti binevenit! aici ti-o vei lua in muie constant! pentru ca ESTI MINCINOS! PROFITOR! CERSETOR!

:giggle: Ai zis multe , dar nimica. Care este nemultumirea ta?? :banmed

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

tu cine plm esti? sa iti zic care e nemultumirea mea ? asta te roade? :). pai una din nemultumiri e ca prosti ca tine pun intrebari pe aci. :). 

P.S. ma pis pe verdele tau!:))))). esti nebagat in seama? 

P.S. tu ce plm cauti? futi sau doar belesti pula pe aci?

:giggle: Ai zis multe , dar nimica. Care este nemultumirea ta?? :banmed

• Minus 2
Postat

tu cine plm esti? sa iti zic care e nemultumirea mea ? asta te roade? :). pai una din nemultumiri e ca prosti ca tine pun intrebari pe aci. :). 

P.S. ma pis pe verdele tau! :))))). esti nebagat in seama? 

P.S. tu ce plm cauti? futi sau doar belesti pula pe aci?

coprofagie usoara! Nu esti capabil sa spui of=ul tau fara sa injuri?Ce asa mai rupt in dos la vocabular!!

• Like 6
  • Minus 5
Postat

corect e 'm-ai rupt'! sa te alegi si tu cu ceva daca tot o belesti pe aci! si te bagi in seama! :) asta asa unu la mana! doi : chestia aici cu 'nimica'. corect e NIMIC! dar banuiesc ca esti 'de la tara'. se admite! trei: NIMIC esti tu! si ti-o spun direct!:). patru: du-te-n plm ca nu imi plac 'taranusi'! ia-l de mana pe anymu , suge-i pula si fuck off! asta e off-ul meu:). fuck off!

coprofagie usoara! Nu esti capabil sa spui of=ul tau fara sa injuri?Ce asa mai rupt in dos la vocabular!!

• Minus 2
  • Oras:Cluj
Postat

corect e 'm-ai rupt'! sa te alegi si tu cu ceva daca tot o belesti pe aci! si te bagi in seama! :) asta asa unu la mana! doi : chestia aici cu 'nimica'. corect e NIMIC! dar banuiesc ca esti 'de la tara'. se admite! trei: NIMIC esti tu! si ti-o spun direct!:). patru: du-te-n plm ca nu imi plac 'taranusi'! ia-l de mana pe anymu , suge-i pula si fuck off! asta e off-ul meu:). fuck off!

Maimutoiule!!!...... mai ia o coaja.... nu ti-am dat demult =))))))))))

post-273534-0-53712200-1556876858_thumb.png

• Like 2
Postat

:))))))))))) ba prostane ai ramas 'blocat'?:)))))))))) du-te-n plm ca esti si prost si plictisitor!:)))))). ma doare-n pula de tine pizda proasta! un infect! :). pielea pulii . ma cac pe voi ma muistilor! pe tine, pe anymu,:))))) scursurilor! cersetorilor!

Maimuțoiule!!!...... mai ia o coaja.... nu ti-am dat demult =))))))))))

• Minus 2
Postat

:))))))))))) ba prostane ai ramas 'blocat'?:)))))))))) du-te-n plm ca esti si prost si plictisitor!:)))))). ma doare-n pula de tine pizda proasta! un infect! :). pielea pulii . ma cac pe voi ma muistilor! pe tine, pe anymu,:))))) scursurilor! cersetorilor!

Uuuuu..... aaaa... uuuuu... aaaaa =))))

post-273534-0-64296300-1556877117_thumb.jpg

• Like 2
Postat

:))))))))) nu iti mai pune pozele pe aici ma muistule:))))))))). vai de pula ta! esti retard in plm! :))))))))). prostu site-ului!:)))))) lipsa fututului ti-a afectat creierul ma cersetorule:)))))))). vrei sa caut postarea in care imi cerseai atentia ma muistule? pielea pulii ce esti:)))))))). evident ca m-am cacat pe tine si atunci:)))). pizda proasta si mincinoasa ce esti:)))))))). 

Uuuuu..... aaaa... uuuuu... aaaaa =))))

• Minus 2
Postat

:))))))))) nu iti mai pune pozele pe aici ma muistule:))))))))). vai de pula ta! esti retard in plm! :))))))))). prostu site-ului!:)))))) lipsa fututului ti-a afectat creierul ma cersetorule:)))))))). vrei sa caut postarea in care imi cerseai atentia ma muistule? pielea pulii ce esti:)))))))). evident ca m-am cacat pe tine si atunci:)))). pizda proasta si mincinoasa ce esti:)))))))).

Retard, eu? Uita-te la tine in plm =)))))))) ai ajuns clovnul sectiunii Cluj =))))).... nu avem ce face...

fiecare regiune are cate unu =)))))

Bravo Maximussss!! Inca o coaja! =))))

post-273534-0-65724000-1556877636_thumb.jpg

• Like 2
Postat

ai de plm . e ireal jur! ba pula cine posteaza aberatii cu banane si maimute? eu? si tu vorbesti de 'clovn'? ba pula eu ma iau pula-n gura cu voi muistilor. cu voi MINCINOSII pulii! sa iti reamintesc ma muistule ca ai 'dezvaluit' numa' minciuni futu-te-n gura de muist! ca faceti recenzii fake muistilor! ca cersiti atentie si reduceri! ca sunteti niste scursuri! esti prea prost sa iti dai seama ce inseamna clovn si sa vezi ca tu esti singuru clovn de pe aici. da ma muie eu ma cert cu jegurile! iar tu esti jegul suprem! du-te-n pizda ma-tii de gunoi!

Retard, eu? Uita-te la tine in plm =)))))))) ai ajuns clovnul sectiunii Cluj =))))).... nu avem ce face...
fiecare regiune are cate unu =)))))
Bravo Maximussss!! Inca o coaja! =))))

• Minus 2
Postat

>enjoyy1<

Serious Contributor

• default_large.png
  • >Serious Contributor<
  • 5stars.gif
  • 555 Postari:
  • Inscris la:

05 september 2018

• Reputatie:443

Postat 21 februari 2019 - 01:30

Bravo Ines! Ai adus ciurda aici! Urmează xoxo, blue ăla a pulii, miskin. Daca totusi doresti sa o ajuti pe Alexa, nu mai posta nimic pe acest topic, rogu-te! 

Nu ne plac astfel de indivizi!!! Nu ne plac jignirile!!! Nu ne plac mizeriile!!! Nu ne place poluarea topicelor!! Etc etc etc

Maximusm75 am inteles ideea ta, ai dreptate, dar nu te razboi cu Ines pe acest topic, te rog 

Aceasta postare a fost editata de enjoyy1: 21 februari 2019 - 01:32

>enjoyy1<

Serious Contributor

• default_large.png
  • >Serious Contributor<
  • 5stars.gif
  • 555 Postari:
  • Inscris la:

05 september 2018

• Reputatie:443

Postat 21 februari 2019 - 01:34

inesuka, on 20 Feb 2019 - 11:32 PM, said:snapback.png

El a intrat primul E de la tine din Cluj, poți sa te mândrești 

nu am adus eu pe nimeni .  ;)

Noi il cunoastem pe maximusm75, el spune drept dar intr-o maniera mai vulgara. Te rog inca o data, nu aduce turma aici! Mersi! 
  • Minus 2
Postat

ai de plm . e ireal jur! ba pula cine posteaza aberatii cu banane si maimute? eu? si tu vorbesti de 'clovn'? ba pula eu ma iau pula-n gura cu voi muistilor. cu voi MINCINOSII pulii! sa iti reamintesc ma muistule ca ai 'dezvaluit' numa' minciuni futu-te-n gura de muist! ca faceti recenzii fake muistilor! ca cersiti atentie si reduceri! ca sunteti niste scursuri! esti prea prost sa iti dai seama ce inseamna clovn si sa vezi ca tu esti singuru clovn de pe aici. da ma muie eu ma cert cu jegurile! iar tu esti jegul suprem! du-te-n pizda ma-tii de gunoi!

:dus2  !!

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Noi il cunoastem pe maximusm75, el spune drept dar intr-o maniera mai vulgara. Te rog inca o data, nu aduce turma aici! Mersi!

Pai da in plm de idiot ca ai futut tot topicul...... nu te-am crezut chiar asa de retard.....

la fel cum l-ai futut si pe cel al Georgianei, din 900 de comentarii, 800 sunt ale tale...... + cealalta maimuta DL Goe

post-273534-0-87587900-1556879131_thumb.jpg

• Like 1
Postat

:) ba pula eu am futut si fata! tu si ceilalti 'comentatori' de ocazie , nemultumiti de pret ce ati futut? tu si inesuka sunteti dintr-o data aparatorii dreptatii! cu cat postezi mai mult cu atat se vede 'cine' esti in plm! ce te fute grija pe tine de topicele 'futute'? :))))). se pisa lumea pe tine retardule! si pe postarile tale pacifiste! de ce plm nu stai 'dincolo' ma muistule? acolo e 'pace'! atata pace ca nu e nimeni:))))))))))))). daca vi aici du-te-n plm si accepta ce e aici. esti sensibil la luat muie? ti-e greata cand ti se baga pula prin gura?fuck off! eu ti-am demonstrat ca na doare-n pula de tune cersetorule! nu ti-am dat atentie nici cand ma lingeai in cur pentru un pic de bagare-n seama! acum te fut in gura pentru ca esti un jeg! un MINCINOS! un cersetor! sugi pula!

Pai da in plm de idiot ca ai futut tot topicul...... nu te-am crezut chiar asa de retard.....
la fel cum l-ai futut si pe cel al Georgianei, din 900 de comentarii, 800 sunt ale tale...... + cealalta maimuta DL Goe

• Minus 2
Postat

:) ba pula eu am futut si fata! tu si ceilalti 'comentatori' de ocazie , nemultumiti de pret ce ati futut? tu si inesuka sunteti dintr-o data aparatorii dreptatii! cu cat postezi mai mult cu atat se vede 'cine' esti in plm! ce te fute grija pe tine de topicele 'futute'? :))))). se pisa lumea pe tine retardule! si pe postarile tale pacifiste! de ce plm nu stai 'dincolo' ma muistule? acolo e 'pace'! atata pace ca nu e nimeni:))))))))))))). daca vi aici du-te-n plm si accepta ce e aici. esti sensibil la luat muie? ti-e greata cand ti se baga pula prin gura?fuck off! eu ti-am demonstrat ca na doare-n pula de tune cersetorule! nu ti-am dat atentie nici cand ma lingeai in cur pentru un pic de bagare-n seama! acum te fut in gura pentru ca esti un jeg! un MINCINOS! un cersetor! sugi pula!

Asa... si daca ai futut fata.... trebuia sa futi si topicul?.... problema la tine e ca nu vezi cat esti de idiot....

Tu chiar crezi ca cineva iti crede toate aberatiile? =))))).... Tu pe oricare faci cersetor, profitor, idiot,....... scrii tot felul de prostii, toata lumea e impotriva ta, e o ciurda de oameni impotriva voastra,....insulti, ameninti, injuri...

stii ce e asta? PARANOIA! Du-te la un consult, se poate trata! Serios acum!

• Like 1
Postat

:))) ai dreptate! taranusule! :))) sunteti intr-adevar o 'ciurda' de bovine in plm! dar ma doare-n pula de voi! tu vorbesti ma muistule de insulte, de amenintari? tu muistule? nu tu erai ala ce posta ca imi fute nevasta? muistu pulii ! ma pis pe tine si pe ciurda de bovine pomenita! ba labarule eu te-am ignorat e adevarat dar in rest nu ti-am avut treaba! tu in schimb? voi chiar sunteti niste cersetori in plm! te mai intreb o data: de ce plm nu stai 'dincolo'. acolo esti zeu! in afara de faptul ca nu e nimeni acolo:). nu ai reduceri?:))))))). ma cac pe tine ba enjoyy! fuck ce vrea pula mea! fut cate topice vrea pula mea! injur cat vrea pula mea! intelegi? si ghivi ce: nu ai ce face:))))). asa ca fuck off in plm de jeg uman!

Asa... si daca ai futut fata.... trebuia sa futi si topicul?.... problema la tine e ca nu vezi cat esti de idiot....

Tu chiar crezi ca cineva iti crede toate aberatiile? =))))).... Tu pe oricare faci cersetor, profitor, idiot,....... scrii tot felul de prostii, toata lumea e impotriva ta, e o ciurda de oameni impotriva voastra,....insulti, ameninti, injuri...

stii ce e asta? PARANOIA! Du-te la un consult, se poate trata! Serios acum!

• Minus 1
Vizitator anymu_
Postat

'. acolo esti zeu! in afara de faptul ca nu e nimeni acolo:).

Maximusm75, nu eu eram zeul? Sau, sunt doi zei acum? :))))

Postat

Dai pace.... ca e dus rau :)))) cu paranoicii nu e bine sa te pui..... mai bine ii lasam in lumea lor

Postat

:) relax pizda! :) prietenii stiu de ce:)! suge-o in continuare:)! 

P.S. nu fii mai prost decat e cazu!:)

• Minus 2
Postat

:))) era replica de pe celalalt user boule:))))))))))). trage-mi-as pula prin gura voastra/ta:))))))))). infectule! gunoiule! ANALFABETULE!

Dai pace.... ca e dus rau :)))) cu paranoicii nu e bine sa te pui..... mai bine ii lasam in lumea lor

• Minus 2
Vizitator anymu_
Postat

E clară treaba =)))) la revedere :))))

Postat

:))) era replica de pe celalalt user boule:))))))))))). trage-mi-as pula prin gura voastra/ta:))))))))). infectule! gunoiule! ANALFABETULE!

=))))) nu ai leac =))).... mai bine iti mai dau o coaja =)))

post-273534-0-44433400-1556881526_thumb.jpg

• Like 1
Postat

:) La cioc! :))))))). 'zeilor':))))))) . sugi pula! gunoi! jeg! asta esti ba taranusule! :). 

E clară treaba =)))) la revedere :))))

=))))) nu ai leac =))).... mai bine iti mai dau o coaja =)))

• Minus 1

Postat

Idiotul maxim iar se crede erou pt. ca a futut curve. Cred ca face asta pt. a compensa faptul ca altii ii fut nevasta. Deh... n-are vina femeia, se tine si ea departe de prost cum poate.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...