Sari la conținut

Transportator

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Caut un transportator care sa transfere aproape toate fetele care se vand pe bani din sud in Ardeal...bineinteles doar alea cu 100 finalizarea si 200 ora sau putin peste...cum ar fi pretul corect pentru remuneratia din zona :))) Noi nu avem asa multi Xoxo, Breti sau alti asexuati si cu siguranta c-o sa fie topicele lor mai citibile...adica daca vrei sa vezi o poza sau sa citesti o recenzie sa nu trebuiasca sa rasfoiesti 20 de pagini.Specific ca vreau cel putin 10% la mine in oras....restul sa se imparta in mod egal si in celelalte urbe.Rog sa ma contacteze prin PM acel transportator.Multumesc anticipat!

• Like 1
  • Minus 8
  • Telefon: 0758272942
  • Oras:Un sat mai mare
Postat

Caut un transportator care sa transfere aproape toate fetele care se vand pe bani din sud in Ardeal...bineinteles doar alea cu 100 finalizarea si 200 ora sau putin peste...cum ar fi pretul corect pentru remuneratia din zona :))) Noi nu avem asa multi Xoxo, Breti sau alti asexuati si cu siguranta c-o sa fie topicele lor mai citibile...adica daca vrei sa vezi o poza sau sa citesti o recenzie sa nu trebuiasca sa rasfoiesti 20 de pagini.Specific ca vreau cel putin 10% la mine in oras....restul sa se imparta in mod egal si in celelalte urbe.Rog sa ma contacteze prin PM acel transportator.Multumesc anticipat!

mereu ma uit la ce curve au astia pe bucuresti si incep sa ma enervez un pic, nu pot sa inteleg de ce pula in ardeal e mai scump si servicii mai putine.

TL;DR vrem femei "ieftin, bun si mult in chil"

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

mereu ma uit la ce curve au astia pe bucuresti si incep sa ma enervez un pic, nu pot sa inteleg de ce pula in ardeal e mai scump si servicii mai putine.

TL;DR vrem femei "ieftin, bun si mult in chil"

oamenii de treaba sunt fraieri...asa a fost intotdeauna...ei sunt altfel si doar de castigat au ;)...nu e logic dar asa e

Postat

Cel mai bine e sa vorbesti cu pestele fetei respective direct ca el se ocupa de transport, nu ai sa vezi vreodata alt mod de transport.

Sunt exemple destule de fete migratoare care ori ele ori pestele deobicei se plimba prin tara, aveti acolo la cluj si timisoara una celebra de o plimba pestele de 60 de ani nicu prin tara apoi noul peste bibanu

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cel mai bine e sa vorbesti cu pestele fetei respective direct ca el se ocupa de transport, nu ai sa vezi vreodata alt mod de transport.

Sunt exemple destule de fete migratoare care ori ele ori pestele deobicei se plimba prin tara, aveti acolo la cluj si timisoara una celebra de o plimba pestele de 60 de ani nicu prin tara apoi noul peste bibanu

fra' n-ai inteles...toate le vrem...si sa ramana doar alea cu 300/500 cum e remuneratia pe zona VIP

Postat

Eu nu prea mi-am dat interesul vreodata sincer sa fiu, dar astea mai au pesti si in ziua de azi ??

Adica ... care-i duma? Le impun astia sau de buna voie se lasa pe mana pestelui.

Creadeam ca-s la liber astea de pe net, nu blocate in retea.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si nu stiu de ce...dar simt ca tu faci primul transport si daca n-ai permis

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu nu prea mi-am dat interesul vreodata sincer sa fiu, dar astea mai au pesti si in ziua de azi ??

Adica ... care-i duma? Le impun astia sau de buna voie se lasa pe mana pestelui.

Creadeam ca-s la liber astea de pe net, nu blocate in retea.

:))))) fain ar fi sa fie multe independente!!! sunt care au doar cazarea si o pizza pe zi...de pe mana pestelui nu iesi usor...depinde cat de jmeker e

Postat

:))))) fain ar fi sa fie multe independente!!! sunt care au doar cazarea si o pizza pe zi...de pe mana pestelui nu iesi usor...depinde cat de jmeker e

Sincer nu am inteles niciodata chestii de genul, daca esti redus la o viata de sclav ce rost mai are viata? cand doarme noaptea bagai cutitu in grumaz si gata ai rezolvat problema, e surprinzator de usor sa omori un om mai ales daca nu te intereseaza ce daune primesti in proces.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sincer nu am inteles niciodata chestii de genul, daca esti redus la o viata de sclav ce rost mai are viata? cand doarme noaptea bagai cutitu in grumaz si gata ai rezolvat problema, e surprinzator de usor sa omori un om mai ales daca nu te intereseaza ce daune primesti in proces.

l

Las' ca iesim la o bere in Cluj si vorbim...nu tre' insistat p-aici ;)

Postat

l

Las' ca iesim la o bere in Cluj si vorbim...nu tre' insistat p-aici ;)

La ce preturi is in cluj la curve crezi ca-mi mai raman bani de beri ?

• Like 1
Reputație: 1120
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Păzea că vin fetele spre voi! :))))

Cristina si restu' fetelor sa vina...poti sa-l reti tu pe Denis te rog...ne descurcam si fara el.Multumesc!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Trebuie sa aiba si autorizatie de transport persoane si certificat de agreere?

no bine!...atunci Tarom...sunt curse regulate si regulam si noi ceva fain si ieftin ...ca cum e preturile la capitala :)))

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:Aici
  • Oras:Aici
Postat

no bine!...atunci Tarom...sunt curse regulate si regulam si noi ceva fain si ieftin ...ca cum e preturile la capitala :)))

:))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cititi tot topicu asta si o sa vedeti de ce nu vin fetele acolo

ca sunteti retardati in pula mea =))

Bine ca esti tu sanatos!!!

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

'aidepulamea!

• Like 1
  • Minus 2
Reputație: 30698
Postat

aici la bucuresti e ordine.

in provincie e dezordine da sunt bani

si oamneni de treaba

intotdeauna e mai usor sa onorez "contractele" acolo ca platesc mai bine

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cristina si restu' fetelor sa vina...poti sa-l reti tu pe Denis te rog...ne descurcam si fara el.Multumesc!

Denis le aduce,fetele se țin după el... :))))

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

daca e vorba de zburat, s-ar putea sa fiu omul potrivit... :) Mai ales pentru regulate...curse... ;)

• Minus 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...