Sari la conținut

De unde incep ? (Sex in trei)

Postări Recomandate

Argumentul suprem pentru a scuza faptul ca esti analfabet. 

Păi dacă e analfabet măcar la sex să se priceapă....dar am dubii))) De obicei tot intelectualii știu mai bine ce să facă cu un partener de sex...cărțile mai dau idei si in acest domeniu (in afară de filme pe care tot omul le poate vedea..nu zic că le și înțelege) :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator samkara
Reputație: 0

Stai cuminte Ioane, că individa asta nu e ce pare. La trio nu m-ar mira ca ea să se mufeze la peleu doar ca şi compromis,  ca să poată ajunge cu botul la savarină. Dacă gay life e în Ro subiect tabu la bărbați, la femeile lesbi e şi mai tabu... Se mai și afișează cu poză de profil ciordită. Nimic mai josnic şi odios. Mai bine-şi punea la avatar o capră, sau o oaie. Şansa să fie urâtă cu spume, sau vreun alt hipo hidos şi expirat, este chiar foarte mare. Că dacă semăna măcar cu aia din poză, zâmbea seducător pe stradă şi se lipea instantaneu de un pluă în coor, nu era nevoie să se împiedica p'acilea cu arfe de divă misterioasă, jucându-se de-a  hyde & seek  și hard to get...

Pe mine m-a convins ptr totdeauna cu replica plină de vitriol: "Eva, esti printre putinele doamne (lucratoare sexuala) de aici care scrie corect si care pare cu mintile pe acasa. Bravo, doamna! Arati rezonabil,  nu pricep unde-i sacul tau doldora de  grau!? "  Dezacordele ce denotă că duduie și că tot ce debitează nu e decât un conglomerat de fraze adunate de prin cărți...

Felicitări! Asta arata cum sunt eu cu adevarat, descrierea mea perfectă! Fată, sună bine, ai talent! Ca să nu mai pendulezi, ba că sunt așa, ba că nu-s așa, îți spun imediat chestii personale despre mine: sunt urâtă cu spume, grasă fără măsura si proastă grav. Fată, caut pe aici atenție și apreciere. Hai sa o facem, fată, sa găsim ce mai zici tu acolo savarina si alte alea.
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr

da-mi fa si mie un pont ca am 150k si nu stiu pe unde sa-i mai ascund

Faci o groapa in pământ,ii faci sul,ii bagi in prezervativ și ii bagi in cur la femei...

Zic și yo.

Link spre comentariu

Felicitări! Asta arata cum sunt eu cu adevarat, descrierea mea perfectă! Fată, sună bine, ai talent! Ca să nu mai pendulezi, ba că sunt așa, ba că nu-s așa, îți spun imediat chestii personale despre mine: sunt urâtă cu spume, grasă fără măsura si proastă grav. Fată, caut pe aici atenție și apreciere. Hai sa o facem, fată, sa găsim ce mai zici tu acolo savarina si alte alea.

Daca vreti sa o faceti in trei imi lăsați un mesaj. Poate că nu e musai să aveți si un mascul in acele momente dar na...dacă o fi să vă certați in așternuturi, prezența mea poate detensiona situația. Cum? am metodele mele...de pildă un msaja sexi pentru amândouă)) Dar mai spre finalul lunii, acum am făcut deja sex acum 2 zile cu o blondă miammm si imi trebuie măcar o saptămână să adun energii...tantrice))) :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator beraru

Hai, koae, ce naiba? Omu’ ăla zicea să ai grijă ce faci în viața proprie și personală, că asta îi influențează cel mai mult pe cei care te înconjoară, nu să te apuci să-i corectezi pe alții. “Alfabetizarea” este o chestie relativ recentă și nu sunt decât câteva sute de ani de când oamenii se duceau ca vitele să asculte slujbe într-o limbă de care nu aveau habar și erau spânzurați dacă se afla că știu să citească. Personal sunt mai preocupat de imbecilitatea care se ascunde, de multe ori, în spatele corectitudinii gramaticale (sau nu), decât prăpădiții cărora nu le pasă de limbă. Asta se poate corecta. Ailaltă, nu.

Nu ti-a placut raspunsul meu si ai preferat sa crezi ca n-am inteles ce-ai spus :). N-am altceva ce sa fac decat sa reformulez, astfel incat sa ne intelegem.

Da, avem o disensiune pe tema asta.

Ne intelegem in punctele esentiale:

"Cel mai important e sa ai tu ograda curata" - Check

"Efectul e invers proportional cu intentia" - Check

Da' de unde iluzia asta ca daca iti vezi de treaba ta nu freaca nimeni la ridiche si te lasa stai in bula ta pana la adanci batraneti?

Parapaditii de care vorbesti tu sunt pielea pulii atunci cand sunt in numar mic sau cand nu au niciun cuvant de spus in societate (vezi exemplul tau).

Tocmai spuneam ca nu mai e cazul; acu' sunt majoritari. Marea asta de prapaditi, neprihaniti in ochii tai, isi pierde candoarea atunci cand valideaza imbecilii periculosi, care zici ca te ingrijoreaza pe tine, si fac scut in jurul lor. De unii singuri, imbecilii ar muri sub propria lor mizerie.

Asa ca, vrei nu vrei, cu ograda luna, tre' sa dansezi pe muzica pe care ti-o pune sefu', ca de asta i-a dat pulimea muzicuta.  Aaaaa, si va trebui si sa tragi tare ca sa rasplatesti pulimea, ca sefu' n-are de unde; sunt prea multi.

Link spre comentariu
  • Oras:/
  • Oras:/

Stai cuminte Ioane, că individa asta nu e ce pare. La trio nu m-ar mira ca ea să se mufeze la peleu doar ca şi compromis,  ca să poată ajunge cu botul la savarină. Dacă gay life e în Ro subiect tabu la bărbați, la femeile lesbi e şi mai tabu... Se mai și afișează cu poză de profil ciordită. Nimic mai josnic şi odios. Mai bine-şi punea la avatar o capră, sau o oaie. Şansa să fie urâtă cu spume, sau vreun alt hipo hidos şi expirat, este chiar foarte mare. Că dacă semăna măcar cu aia din poză, zâmbea seducător pe stradă şi se lipea instantaneu de un pluă în coor, nu era nevoie să se împiedica p'acilea cu arfe de divă misterioasă, jucându-se de-a  hyde & seek  și hard to get...

Pe mine m-a convins ptr totdeauna cu replica plină de vitriol: "Eva, esti printre putinele doamne (lucratoare sexuala) de aici care scrie corect si care pare cu mintile pe acasa. Bravo, doamna! Arati rezonabil,  nu pricep unde-i sacul tau doldora de  grau!? "  Dezacordele ce denotă că duduie și că tot ce debitează nu e decât un conglomerat de fraze adunate de prin cărți...

Fata, nu trebuie sa tinem noi cont ce ar face ea in pat cu altcineva, daca ii plac femeile sau barbatii, cert este un lucru, incearca sa para ce nu este, incearca sa demonstreze ceva nustiucui, asta este impresia mea.Cat despre dezacordurile facute pot fi din cauza de nervi, poate. :laugh2 Plus ca frumusetea nu o putem cuantifica in nicio unitate de masura. Referitor la faptul ca poate fi si un barbat in spatele acestui user este destul de mica, dar nu zero.

:laugh2

Samkara, m-ai pus sa caut ceva, am gasit, si ma lasi balta ? Ce ai de spus ?  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator beraru

agramatismul pe care-l intalnim adesea, nu numai in online, are cel putin 2 cauze: 1. sistemul de invatamant esuat si 2. o profunda manelizare/tiganizare a romanilor, de vreo 30 de ani incoace. 

la care as adauga o vocatie a esecului, cu zambetul pe buze, amestecata cu indiferenta + o rautate a romanului fata de roman. (putem fi buni, chiar geniali singuri, dar niciodata nu ne gasim cadenta unei genialitati IMPREUNA!)

ACESTE "curente" se cotarcesc dand nastere unui "avorton" care vorbeste impiedicat gramatical si/sau folosind, histrionic, cuvinte pe care nu le cunoaste, cu tuse de romgleza, de social-media, e rau/contra de multe ori gratuit, si, cum ziceam, sta cu burta la soare la adapostul ideii ca se intelege f bine ceea ce zice, ii este indiferent cum se exprima (in scris sau vorbit), stie ca cel mai important in viata e sa faca banu', iar daca lui ii merge bine (si chiar daca nu-i merge) il doare-n maciuca de oricine si orice! 

so, rechinul agramat va inghiti pana si ultimul castravete oceanic care se mai ascunde printre corali si care viseaza, stupid, la un ecosistem sanatos! 

noi, niste bieti martori, putem apasa pedala de acceleratie, cautandu-ne o placere bizara intr-un mazochism efemer sau ne putem iluziona, tragand o frana de mana, imaginara, prelungind, poate, un final, care e previzibil...

imi dau 2 perechi de palme, macar la misto...

...si ma gandesc ca ...

e f posibil ca din scaunul meu filmul sa se vada blurat, prin ochelari fatalisti, cand, de fapt, lucrurile se "misca" daca le privesti din mai multe unghiuri "obiectiv", iar daca dai la o parte straturile de "shit", poti gasi sub unghii vagi urme de speranta, de care unii sau altii, contemporani cu noi, se pot agata si odata cu ei generatiile urmatoare intru "zidirea" unui alt viitor! 

vine insa 26 mai, dar si toamna prezidentiala, asa ca n-as vrea sa picur otrava in cupa unora care, inainte de-a o da pe gat, pun doar un praf de resemnare peste speranta. 

imi cer scuze ptr "sarpele de mai sus", dar si ptr eventualele greseli.

mai stiu ca ne doare-n pwla. pe unii fata de altii.

sunt sigur ca prin durerela de pwla vom izbandi, pentru ca suntem, pana in vecii vecilor, anti-eroii din mioritza! 

deziderat: incerc sa-mi ucid, zilnic, anti-eroul din mioritza, si sa va "iubesc", fratii mei romani, sa caut/gasesc, in patratica mea, acel IMPREUNA care ne-ar putea salva, doar ca in aceeasi masura obosesc (poate ca in primul rand din cauza mea), ca si voi, si voi esua, ca si voi, daca n-am facut-o deja si poate nu-mi dau seama!

Uite aici o lista cu predictii ale sfarsitului Lumii: https://rationalwiki.org/wiki/List_of_predictions_of_the_end_of_the_world

Imagineaza-ti ca nu sunt toate. And yet, here we are :).

Man, atat timp cat traim intr-un stat laic, pericolul regresului, chiar si al stagnarii, este unul infim. Ce spun eu nu e bazat "pa filing", e statistica si istorie. Astazi e mai bine decat ieri, ieri a fost mai bine decat alaltaieri. Ai senzatia asta pt. ca privesti "micro" si nu "macro" (nu tu, omul in general).

La nivel "micro" e musai ca progresul sa se vada de la o ora la alta, altfel ne ducem pa pula.

Ora 15:00 - "L-au arestat pe Dragnea" - "Yes, suntem salvati!"

Ora 16:00 - "I-au dat drumul imediat" - "Suntem pierduti!"

La nivel "macro", luam si noi calupuri de cate 10-20 de ani. Stiu! Pare impractic, chiar dureros, sa calculezi asa cand stii care este speranta de viata a unui om. Te doare la cocar de stra-stra-nepotul tau. Tu vrei azi, pentru tine si familia ta. ...Si e normal.

Gandeste-te ca si in state care ragaie de bunastare sunt persoane care vad lucrurile exact ca tine, daca nu si mai rau. Nu ti se pare ca ceva e putred?

Nu poti sa ai starea asta doar pentru ca lucrurile ar fi putut fi mai bine. Suntem parte a unei tranzitii fara de sfarsit. Bucura-te ca nu te-ai nascut acum cateva sute de ani, cand mureai de la o masea stricata.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms

Daca vreti sa o faceti in trei imi lăsați un mesaj. Poate că nu e musai să aveți si un mascul in acele momente dar na...dacă o fi să vă certați in așternuturi, prezența mea poate detensiona situația. Cum? am metodele mele...de pildă un msaja sexi pentru amândouă)) Dar mai spre finalul lunii, acum am făcut deja sex acum 2 zile cu o blondă miammm si imi trebuie măcar o saptămână să adun energii...tantrice))) :laugh2

Keep cool Sasquatch, tu nu vezi că mă vrea pe mine și numai pe mine? Aici e vorba despre exclusivism ! We've got a thing going on.

Ești orb? :)))

Îți împrumut crinolina roz cu care mă prezint la prima întâlnire cu ea, am găsit pe net ceva drăguț. Sper să te placă și pe tine îmbrăcat în roz bombonel. Ce mărime porți la bust?

LOL.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö

ACESTE "curente" se cotarcesc dand nastere unui "avorton" care vorbeste impiedicat gramatical si/sau folosind, histrionic, cuvinte pe care nu le cunoaste, cu tuse de romgleza, de social-media, e rau/contra de multe ori gratuit, si, cum ziceam, sta cu burta la soare la adapostul ideii ca se intelege f bine ceea ce zice, ii este indiferent cum se exprima (in scris sau vorbit), stie ca cel mai important in viata e sa faca banu', iar daca lui ii merge bine (si chiar daca nu-i merge) il doare-n maciuca de oricine si orice!

Asta-s io, Gogu Miskin, ai de :) mea.

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Nu ti-a placut raspunsul meu si ai preferat sa crezi ca n-am inteles ce-ai spus :). N-am altceva ce sa fac decat sa reformulez, astfel incat sa ne intelegem.

Da, avem o disensiune pe tema asta.

Ne intelegem in punctele esentiale:

"Cel mai important e sa ai tu ograda curata" - Check

"Efectul e invers proportional cu intentia" - Check

Da' de unde iluzia asta ca daca iti vezi de treaba ta nu freaca nimeni la ridiche si te lasa stai in bula ta pana la adanci batraneti?

Parapaditii de care vorbesti tu sunt pielea pulii atunci cand sunt in numar mic sau cand nu au niciun cuvant de spus in societate (vezi exemplul tau).

Tocmai spuneam ca nu mai e cazul; acu' sunt majoritari. Marea asta de prapaditi, neprihaniti in ochii tai, isi pierde candoarea atunci cand valideaza imbecilii periculosi, care zici ca te ingrijoreaza pe tine, si fac scut in jurul lor. De unii singuri, imbecilii ar muri sub propria lor mizerie.

Asa ca, vrei nu vrei, cu ograda luna, tre' sa dansezi pe muzica pe care ti-o pune sefu', ca de asta i-a dat pulimea muzicuta.  Aaaaa, si va trebui si sa tragi tare ca sa rasplatesti pulimea, ca sefu' n-are de unde; sunt prea multi.

Zic că ăia mulți și proști, care hotărăsc pentru tine, sunt pe alte meleaguri. Restu-s detalii.

Link spre comentariu
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Dacă (un mare "dacă", dar în fine, asta e altă discuţie) în spatele contului Samkara e într-adevăr o persoană de sex feminin, mi-aş dori să fiu o muscă, să fiu prezent fizic în cameră atunci când tu îi propui, în stilul tău inconfundabil, un threesome cu ea şi o altă fată. Şi nu pentru c-aş fi vreun voyeur... :)

Hai ca a ți dat' o'n LABA.

Sa te-auda Dumnezeu!

Am si uitat cum e.

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Mooooorr, era să mă sufoc...!!  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator jack k

Dacă (un mare "dacă", dar în fine, asta e altă discuţie) în spatele contului Samkara e într-adevăr o persoană de sex feminin, mi-aş dori să fiu o muscă, să fiu prezent fizic în cameră atunci când tu îi propui, în stilul tău inconfundabil, un threesome cu ea şi o altă fată. Şi nu pentru c-aş fi vreun voyeur... :)

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Mooooorr, era să mă sufoc...!!  :laugh2  :laugh2

Dete și tu pe spate de 3 ori ca Greuceanu și te faci muscă :D

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!

Uite aici o lista cu predictii ale sfarsitului Lumii: https://rationalwiki.org/wiki/List_of_predictions_of_the_end_of_the_world

Imagineaza-ti ca nu sunt toate. And yet, here we are :).

Man, atat timp cat traim intr-un stat laic, pericolul regresului, chiar si al stagnarii, este unul infim. Ce spun eu nu e bazat "pa filing", e statistica si istorie. Astazi e mai bine decat ieri, ieri a fost mai bine decat alaltaieri. Ai senzatia asta pt. ca privesti "micro" si nu "macro" (nu tu, omul in general).

La nivel "micro" e musai ca progresul sa se vada de la o ora la alta, altfel ne ducem pa pula.

Ora 15:00 - "L-au arestat pe Dragnea" - "Yes, suntem salvati!"

Ora 16:00 - "I-au dat drumul imediat" - "Suntem pierduti!"

La nivel "macro", luam si noi calupuri de cate 10-20 de ani. Stiu! Pare impractic, chiar dureros, sa calculezi asa cand stii care este speranta de viata a unui om. Te doare la cocar de stra-stra-nepotul tau. Tu vrei azi, pentru tine si familia ta. ...Si e normal.

Gandeste-te ca si in state care ragaie de bunastare sunt persoane care vad lucrurile exact ca tine, daca nu si mai rau. Nu ti se pare ca ceva e putred?

Nu poti sa ai starea asta doar pentru ca lucrurile ar fi putut fi mai bine. Suntem parte a unei tranzitii fara de sfarsit. Bucura-te ca nu te-ai nascut acum cateva sute de ani, cand mureai de la o masea stricata.

hmmm, ce-i mai sus e expresia unei resemnari care a inteles ca solutia/salvarea e sa traiasca clipa sau "toleranta" vine dintr-un hedonism? chestie de nuanta...:)

adesea cred ca tarfa de viata trebuie cotarcita la timpul potrivit, cat e dispusa sa-si deschida picioarele fata de tine, ca sa profiti de "moment" in centrifuga acestui panta rhei. stiu insa unde-i problema: ca nu cred asta in fiecare clipa! :))))

Link spre comentariu

Neterminat te-a lasat natura, flăcăoaș!

Keep up the dumb work you're busy with. Goes to nowhere...

Wake up & cheers, moron.

Scuze,îmi permit prea mult dar voi traduce:

"Pai in sloboz sa te bată de atârnche,deosebit de lachioi și păduchios , trezește-te in pula de 24 a lu'xoxo și nu mai abera din cauză de laba."

E corecta traducerea ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...