Sari la conținut

Lady 40+ 0752488629

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

fai vagaboando ,amelico, ai dat in mintea mea de te-ai apucat sa faci poze la doamne si dupa aia sa le futi ? e frumos chiarsiasa?

Nui frumos dai sanatos !!! :)

Sa sti ca dupe ma simteam ca o fulga...usurica...multumica...ma durea in pulica.

;)

Postat

Sa dia dreaq sa zica vrunu ca nus mijto pozili mieli artistice...sau Doamni feresti sa zica ca nui plasi ci pozi am facut io...ca unu la mina...nu moi pupa nisio poza...si doi la mina...ii bag lindicu pi git di o sami ceara permisiunea sa moi respire !!!

:)))))

Cia moi buna stratejie ie sa o laudati pi Manuela...cai milfa mijto...si sami multumiti mii pientru iefort...ca si io is coliega mijto ptr voi !!!

;)

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Nah poftim !!! :)

. Cât de zgârcită poți să fii. Ai pus numai trei poze, celelalte poze când le postezi sau le ții numai pentru tine ?
  • Like 1
Postat

Mah...io po sa bag moi multi pozi...da sti cum ie cu rabdarea ! ;)

Dupe voi...io trebea sa bag tati pozili acuma...si cind se dadea pajina pi toping...se trezea vrunu sa intrebe din nou di poze...si clar ca imi sarea mustaru...ca ma ienerveaza nemultumitiii !!!

Asea...miine...poimaine...cind moi cere vrunu...PAC...va moi bag cite o pozika !!! :)

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Am ajuns si eu pe la doraly :)

Raport calitate pret excelent, pentru iubitorii de milfuri este femeia perfecta :) ai ce vorbi cu ea, ii place sa se futa, apartament cochet si discret si restul va las pe fiecare sa descoperiti ;)

• Like 7
Postat

Mah...io is moi corpolenta di fiel...si o leaca moi păroasa !!! Da io nu ma oftic...ca la multi din flacai li plasi di barba mia !!! Shit...uni zice chear ca si burta mia ie secsi.

:)

Pozili ie alu Manuela. Milfa Hot di Doraly !!!

• Like 1
Postat

@talibanu ai fost azi?

De ce conteaza cand am fost? :))

Nu, nu am fost azi ;)

• Like 1
Postat

Azi nu insista...ca o fasi dijaba. Manuela nu ie. Probabil va anunta ia miine dila cie ora osa fii disponibila.

;)

• Like 1
Postat

Tu sa zisi mercic ca leam pus si palea...ca io vroiam sa va bag poze cu unghiili dila dejtile dila chicioare...scalpu si radacinili parului...dastea artistice artistice.

:)))))

Ai rabdare...osa bag si alti poze !

• Like 1
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Se pare ca Doraly a devenit Polul Milf al Constantei😀😀😀

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Se pare ca Doraly a devenit Polul Milf al Constantei

pai daca podule este  situat in 4-5 ce sa faci..mony Alina, acum si Manu?/?( mai era una milf mai incolo,Cornelia parca)

• Like 2

Postat

esti disponibila da niste poze la obiect cand vedem si noi ? nu de alta da prea milfe fara poze.. gloria, alina, etc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...