Sari la conținut

Petrece privata

Postări Recomandate

Postat

Salut, 

Am nevoie de putin ajutor din partea voastra si anume, in perioada 6-8 Iunie am un grup de straini care pe langa manacare si bautura ar si fute ceva... doar ca e un grup de 15 persoane... ce imi puteti recomnada ? Are cineva aceasta posibilitate ? Club, salon hotel ?

Multumesc aticipat ! 

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Scopul forumului e sa ne ajutam între noi , nu sa facem batjocura sau sa ne înjurat.

Postat

Nu-i suport de aceea! Iar dacă nu le ajunge mâncarea și bautura și ar vrea sa mai și futa ceva, sa-si futa câte o laba în cur unul altuia iar pe 8 iunie, Valea!

Postat

Andrei: Ai vazut ca e unul cu zero aport? Na, sa vorbim de ajutat reciproc.

Vlad: Ca esti tu sarantoc, nu este vina strainilor.

Cat despre intrebare, posibil indreptatita, dar daca citea colegul cu aport zero un pic forumul, ar fi vazut ca intrebarea apare in mod regulat si intotdeauna cu acelasi rezultat: zero. Desigur, e efort sa citesti, mai bine e servit pe tava.
Solutia insa ar fi foarte simpla: Mers la unul din cuiburi, sunat inainte sa rezerve toate gaurile futabile pt. grup.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Salut,

Am nevoie de putin ajutor din partea voastra si anume, in perioada 6-8 Iunie am un grup de straini care pe langa manacare si bautura ar si fute ceva... doar ca e un grup de 15 persoane... ce imi puteti recomnada ? Are cineva aceasta posibilitate ? Club, salon hotel ?

Multumesc aticipat !

Poți sa-I duci la salonul de pe Calea Turzii ca aia fac petreceri private. N-O sa futa dar măcar o sa fie masturbati ca lumea.
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Poți sa-I duci la salonul de pe Calea Turzii ca aia fac petreceri private. N-O sa futa dar măcar o sa fie masturbati ca lumea.

Ești sigur de chestia că nu o sa futa?

Doar întreb?

Daca băieții sunt înfierbântati și scot $$$ (adică ... trei cifre, euroi sau dolarei), de impuliceala (nu pe grup), crezi că fetele zic nu?

Ești sigur?

În ultimă instanță impuliceala poate avea loc ulterior frecușului uleios de la salon în camerele de hotel ale flăcăilor.

P.S.: ar putea fi o soluție. Chiar fezabilă.

P.P.S.: era parcă ceva club de striptease pe Brâncuși, club unde fetele erau dispuse "provocărilor" ulterioare actului "artistic" executat în incinta.

Postat

Ești sigur de chestia că nu o sa futa?

Doar întreb?

Daca băieții sunt înfierbântati și scot $$$ (adică ... trei cifre, euroi sau dolarei), de impuliceala (nu pe grup), crezi că fetele zic nu?

Ești sigur?

În ultimă instanță impuliceala poate avea loc ulterior frecușului uleios de la salon în camerele de hotel ale flăcăilor.

P.S.: ar putea fi o soluție. Chiar fezabilă.

P.P.S.: era parcă ceva club de striptease pe Brâncuși, club unde fetele erau dispuse "provocărilor" ulterioare actului "artistic" executat în incinta.

s-ar putea sa ai dreptate. În orice caz cam în cele doua locuri cred ca ar merge pt sex party-uri.
Vizitator johniman100
Reputație: 0
Postat

Ruby night club. Brancusi 112.

Postat

Ruby night club. Brancusi 112.

Am auzit recent de ei. Asa ma gandeam si eu la ceva salon erotic sau poate la Ruby. La grand hotel si sugar club nu se poate...am intrebat aici ca mai sunt locuri de care nu stiu inca. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...